Ετερόλογη Μεσοθεραπεία

Τι Είναι Μεσοθεραπεία 1

ΕΤΕΡΟΛΟΓΗ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Η μεσοθεραπεία είναι μια απλή διαδικασία κατά την οποία εγχύουμε με τη βοήθεια πολύ μικρών βελονών ή με χρήση του dermapen διάφορες ουσίες στο εν τω βάθει χόριο, εκεί όπου δεν μπορεί να διεισδύσει ακόμη και η καλύτερη αντιγηραντική ή ενυδατική κρέμα.Οι ουσίες που χρησιμοποιούμε είναι συνήθως διαλύματα υαλουρονικού οξέος καθώς και ενεργά συστατικά όπως βιταμίνες και αντιοξειδωτικές ή συσφιγκτικές ουσίες ( ετερόλογη) ή κύτταρα του αίματός μας κατάλληλα επεξεργασμένα (αυτόλογη).

Συχνές Ερωτήσεις

Οι ουσίες που χρησιμοποιούμε στην ετερόλογη ή απλή μεσοθεραπεία είναι συνήθως διαλύματα υαλουρονικού οξέος καθώς και ενεργά συστατικά όπως βιταμίνες, αντιγηραντικές και αντιοξειδωτικές ή συσφιγκτικές ουσίες , ενώ στην αυτόλογη εγχύουμε πλάσμα του αίματός μας πλούσιο σε αιμοπετάλια και κατάλληλα επεξεργασμένο.
Ανάλογα των αναγκών του προσώπου που έχουμε μπροστά μας, επιλέγουμε τόσο τον τύπο, όσο και τον αριθμό των συνεδριών.Σε πρόσωπα με φωτογήρανση ή έντονη αφυδάτωση προτείνουμε ένα πρωτόκολλο 2-3 συνεδριών ανά μήνα.Σε περίπτωση που θέλουμε πρωτόκολλο αντιγήρανσης ή διόρθωση ρυτίδων ή ουλών ακμής τότε προτείνουμε ένα πρόγραμμα 4-6 συνεδριών ανά 15 ημέρες.Η ιατρός δερματολόγος Dr Χριστιάννα Ρεπούση θα σας προτείνει εντελώς δωρεάν εξατομικευμένα πρωτόκολλα με βάση της ανάγκες του δικού σας προσώπου.
Αποτελέσματα φαίνονται άμεσα μετά και από την πρώτη συνεδρία, με βελτίωση της υφής και της όψης της επιδερμίδας. Το επιθυμητό, αισθητικά, αποτέλεσμα επιτυγχάνεται αθροιστικά και για αυτόν τον λόγο απαιτούνται συνήθως 4-6 συνεδρίες με μεσοδιάστημα 15-20 ημερών. Μετά το αρχικό 3μηνο , μπορούμε να περάσουμε σε κύκλο συντήρησης, οπότε τα μεσοδιαστήματα αυξάνουν στους 2 έως 6 μήνες, ώστε να διατηρήσουμε το πρόσωπο φρέσκο και ανανεωμένο.
Η μεσοθεραπεία μπορεί να γίνει σε πρόσωπο, γύρω από τα μάτια, λαιμό, ντεκολτέ, χέρια.
Εξαιρετικά αποτελέσματα έχει η μεσοθεραπεία που αφορά άτομα με δυσχρωμίες και μέλασμα. Σε αυτήν την περίπτωση χρησιμοποιούμε ασκορβικό οξύ, ρετινόλη, βιταμίνη c και γλουταθειόνη.

Leave a comment

Η μεγάλη αγάπη για το λειτούργημά μου, με οδήγησαν στο να δημιουργήσω τη mydermaclinic.
Καθημερινά, μαζί με την ομάδα μου, προσπαθούμε να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, μέσα σε ένα φιλόξενο και υπεύθυνο περιβάλλον.

Ωράριο Ιατρείου

Δευτέρα: 9:00 π.μ. - 8:00 μ.μ.
Τρίτη: 12:00 μ.μ. - 8:00 μ.μ.
Τετάρτη: 9:00 π.μ. - 8:00 μ.μ.
Πέμπτη: 12:00 π.μ. - 8:00 μ.μ.
Παρασκευή: 10:00 π.μ. - 6:00 μ.μ.
Σάββατο: ΚΛΕΙΣΤΑ
Κυριακή: ΚΛΕΙΣΤΑ

Socials

MyDermaClinic © 2019. All Rights Reserved