Βλεφαροπλαστική

Βλεφαροπλαστική 1

ΒΛΕΦΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

Στον ανακαινισμένο χώρο της mydermaclinic πραγματοποιούνται πλέον εξαιρετικά επιτυχημένες επεμβάσεις βλεφαροπλαστικής με ΤΟΠΙΚΗ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ.

Οι νέοι μας συνεργάτες είναι οι εξαίρετοι πλαστικοί και επαναρθωτικοί χειρουργοί Dr Κωναταντίνος Μπεντάτος και Dr Γιώργος Καλογεράκης.

Συχνές Ερωτήσεις

H βλεφαροπλαστική είναι μια επέμβαση κατά την οποία αφαιρείται το περίσσιο δέρμα και λίπος από την περιοχή των άνω , των κάτω ή και των άνω και των κάτω βλεφάρων.

Χρησιμοποιούνται διάφορες τεχνικές ανάλογα με τη κατάσταση του εκάστοτε ασθενή.

Στη mydermaclinic η βλεφαροπλαστική των άνω βλεφάρων γίνεται με τοπική αναισθησία και διαρκεί περίπου 1ώρα.
Ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει στο σπίτι του την ίδια μέρα.

Η επέμβαση αυτή γίνεται όταν τα βλέφαρα εμφανίζουν δερματική χαλάρωση (που μπορεί να συνοδεύεται από ρυτίδες) ή όταν έχουν δημιουργηθεί «σακούλες» που οφείλονται στην πρόπτωση του λίπους.

Δεν υπάρχει κατάλληλη ηλικία.
Συνηθίζουμε να λέμε ότι η πιο κατάλληλη ηλικία είναι όταν εμφανίζεται το πρόβλημα. Συνήθως δερματική χαλάρωση και «σακούλες» παρουσιάζονται γύρω στα 40.

Το οίδημα και οι  οι εκχυμώσεις (μελανιές) είναι οι παροδικές ανεπιθύμητες παρενέργειες και υποχωρούν  μέσα σε 7-10 μέρες.
Μετά το διάστημα αυτό φαίνονται και τα πρώτα αποτελέσματα. Τα ράμματα αφαιρούνται σε 5-7  μέρες .
Βεβαίως το τελικό αποτέλεσμα είναι ορατό μέσα σε 2 περίπου μήνες.

Συνήθως το αποτέλεσμα της βλεφαροπλαστικής είναι μόνιμο και δεν χρειάζεται ο ασθενής να υποβληθεί  ξανά σε αυτή την επέμβαση για όλη του τη ζωή.

Η επέμβαση αυτή σε πολλές περιπτώσεις συνδυάζεται με λίφτινγκ μετώπου, προσώπου ή με ολικό λίφτινγκ προκειμένου ο ασθενής να έχει ακόμα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα!

Η μεγάλη αγάπη για το λειτούργημά μου, με οδήγησαν στο να δημιουργήσω τη mydermaclinic.
Καθημερινά, μαζί με την ομάδα μου, προσπαθούμε να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, μέσα σε ένα φιλόξενο και υπεύθυνο περιβάλλον.

Ωράριο Ιατρείου

Δευτέρα: 9:00 π.μ. - 8:00 μ.μ.
Τρίτη: 12:00 μ.μ. - 8:00 μ.μ.
Τετάρτη: 9:00 π.μ. - 8:00 μ.μ.
Πέμπτη: 12:00 π.μ. - 8:00 μ.μ.
Παρασκευή: 10:00 π.μ. - 6:00 μ.μ.
Σάββατο: ΚΛΕΙΣΤΑ
Κυριακή: ΚΛΕΙΣΤΑ

Socials

MyDermaClinic © 2019. All Rights Reserved