Υαλουρονικό Οξύ

ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚO ΟΞΥ

Το υαλουρονικό οξύ είναι  αποτελεί  συστατικό του ανθρώπινου οργανισμού ( σε ποσοστό 56%)και παράγεται από τους ινοβλάστες . Με την πάροδο της ηλικίας οι ινοβλάστες λιγοστεύουν σε αριθμό με αποτέλεσμα το δέρμα να λεπτύνεται, να χάνει τον όγκο και τη σφριγηλότητά του.  Δεδομένου ότι το υαλουρονικό οξύ είναι ένα εξαιρετικά υδρόφιλο μόριο (δεσμεύει νερό μέχρι και 1000 φορές το βάρος του), η απώλεια του οδηγεί σε μια εικόνα αφυδατωμένου, λεπτού, θαμπού και εύθρυπτου δέρματος, με προδιάθεση στη δημιουργία  βαθειών ρυτίδων του δέρματος καθώς και  την μείωση του όγκου των χειλιών.

Συχνές Ερωτήσεις

Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα διάφανο κρυσταλλικό gel το οποίο έρχεται έτοιμο  σε προγεμισμένες και αποστειρωμένες σύριγγες και με μικρά τσιμπηματάκια ενίεται από το γιατρό στο δέρμα. Το gel είναι φιλικό προς τους ιστούς και προσομοιάζει εξαιρετικά το υαλουρονικό οξύ που υπάρχει εκ φύσεως στο σώμα μας.
Το υαλουρονικό μπορεί να εφαρμοστεί σε όλο το πρόσωπο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εξομάλυνση των γραμμών και των για τη δημιουργία πιο έντονων χειλιών, για το σχηματισμό του περιγράμματος του προσώπου, για την αύξηση όγκου στα ζυγωματικά και το πηγούνι, καθώς και για την αναζωογόνηση του δέρματος.
Το υαλουρονικό οξύ το οποίο χρησιμοποιούμε στο ιατρείο μας είναι το JUVEDERM που ανήκει στην οικογένεια ALLERGAN. Είναι από τα πιο ακριβά υλικά αλλά είναι και η πιο εξελιγμένη πρόταση της επιστημονικής κοινότητας στο χώρο των εμφυτευμάτων, καθώς δεν εμπεριέχει ζωικές ουσίες και τοξίνες και συνεπώς δεν υπάρχει κίνδυνος αλλεργικών αντιδράσεων.
Η εφαρμογή του υαλουρονικού είναι πολύ απλή και δεν χρειάζεται καμία προετοιμασία, ούτε καν τεστ ευαισθησίας. Δεν παίρνει παρά λίγα λεπτά της ώρας. Αφού σημειώσουμε τα σημεία έγχυσης σε συνεννόηση πάντα με τον ασθενή, προχωράμε στην εφαρμογή, εγχύοντας την ποσότητα που χρειάζεται για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Το υαλουρονικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί από την ηλικία των 25 και φυσικά μπορεί να συνδυαστεί με άλλες θεραπείες στον ίδιο χρόνο, ανάλογα με τις απαιτήσεις και με πολύ εντυπωσιακά αποτελέσματα.
Η θεραπεία με το συγκεκριμένο υαλουρονικό είναι ανώδυνη καθώς είναι ειδικά επεξεργασμένα με αναισθητικό. Υπάρχει βέβαια και η δυνατότητα εφαρμογής αναισθητικής κρέμας για 30 λεπτά πριν την εφαρμογή στην περιοχή.
Η αποθεραπεία είναι άμεση. Ο ασθενής επιστρέφει αμέσως στις ενασχολήσεις του και δεν υπάρχει τίποτα που να μαρτυράει την θεραπεία με το υαλουρονικό.
Στην περίπτωση που δεν συνεχισθεί η θεραπεία με υαλουρονικό, δεν θα υπάρχει καμία απολύτως επίπτωση ή παρενέργεια. Αντιθέτως, νεότερες έρευνες έδειξαν ότι η θεραπεία με υαλουρονικό προάγει την παραγωγή του κολλαγόνου στα σημεία που εγχέεται. Για τον λόγο αυτό, ακόμα και όταν σταματήσει η δράση του, το όφελος της νεοκολλαγονογένεσης συνεχίζει να υπάρχει και δεν πάει χαμένο.
Με κάθε ενέσιμη θεραπεία πάντα υπάρχει ο κίνδυνος εμφάνισης πολύ ήπιων μελανιών καθώς και ήπιου οιδήματος τα πρώτα 24ωρα που καλύπτονται άνετα με ελαφρύ μακιγιάζ.Το αποτέλεσμα με την χρήση υαλουρονικού οξέος είναι απόλυτα φυσικό , κάθε μέρα που περνάει γίνεται ακόμα πιο φρέσκο και κανείς δεν καταλαβαίνει τι έχετε κάνει και το πρόσωπό σας λάμπει.

Η μεγάλη αγάπη για το λειτούργημά μου, με οδήγησαν στο να δημιουργήσω τη mydermaclinic.
Καθημερινά, μαζί με την ομάδα μου, προσπαθούμε να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, μέσα σε ένα φιλόξενο και υπεύθυνο περιβάλλον.

Ωράριο Ιατρείου

Δευτέρα: 9:00 π.μ. - 8:00 μ.μ.
Τρίτη: 12:00 μ.μ. - 8:00 μ.μ.
Τετάρτη: 9:00 π.μ. - 8:00 μ.μ.
Πέμπτη: 12:00 π.μ. - 8:00 μ.μ.
Παρασκευή: 10:00 π.μ. - 6:00 μ.μ.
Σάββατο: ΚΛΕΙΣΤΑ
Κυριακή: ΚΛΕΙΣΤΑ

Socials

MyDermaClinic © 2019. All Rights Reserved