Αυξητική χειλιών

XEIΛΗ (αύξηση όγκου, διόρθωση περιγράμματος)

Tην τελευταία δεκαετία η χρήση υαλουρονικού οξέος για την αύξηση του μεγέθους των χειλιών και τη διόρθωση του περιγράμματος, αποτέλεσε μια πραγματική επανάσταση στο χώρο της Αισθητικής Δερματολογίας.Σε αντίθεση με τη σιλικόνη που χρησιμοποιούνταν παλαιότερα, το υαλουρονικό οξύ αποτελεί φυσικό συστατικό του ανθρώπινου συνδετικού ιστού και αποτελεί στηρικτικό δομικό στοιχείο της αρχιτεκτονικής του δέρματος και κατ’ επέκταση των χειλιών.

Συχνές Ερωτήσεις

Πολλοί άνθρωποι –εκ γενετής- υπολείπονται υαλουρονικού οξέος στην περιοχή των χειλιών, οπότε τα χείλη τους δείχνουν λεπτά και άτονα. Ενώ στα πλαίσια της φυσιολογικής διαδικασίας της γήρανσης , ακόμα και οι άνθρωποι με πλούσια, σαρκώδη χείλη τα παρατηρούν με την πάροδο των ετών να μειώνονται σε μέγεθος, καθώς αρχίζει να μειώνεται η φυσιολογική παραγωγή από τον οργανισμό υαλουρονικού οξέος. Το πρόβλημα είναι ακόμα πιο έντονο σε καπνιστές, όπου η επίδραση της νικοτίνης έχει ως αποτέλεσμα την ακόμα ταχύτερη απώλεια υαλουρονικού οξέος στην περιοχή.
Το υλικό τοποθετείται στο περίγραμμα των χειλιών, αλλά και στο εσωτερικό τους, για να επιτευχθεί αύξηση του όγκου, καθώς και ανόρθωση κυρίως του άνω χείλους. Πολλές φορές, μικρή ποσότητα ενέσιμου υλικού τοποθετείται ακριβώς κάτω και εσωτερικά από τις γωνίες του στόματος, όπου σε μεγαλύτερες ηλικίες, υπάρχει απώλεια όγκου, με αποτέλεσμα να παρατηρείται ελαφρά κλίση της γωνίας του στόματος προς τα κάτω. Έτσι, επιτυγχάνουμε ανόρθωση της γωνίας του στόματος και μια ανανεωμένη και νεανική εμφάνιση.
Το αποτέλεσμα είναι άμεσο και φυσικό, ενώ για 2-3 μέρες μπορεί να εμφανιστεί ελαφρύ πρήξιμο στην περιοχή ή κοκκινίλα, τα οποία όμως υποχωρούν σταδιακά. Η διάρκεια του αποτελέσματος είναι από 6-12 μήνες.
Υπάρχουν πολλά είδη υαλουρονικού οξέος για την περιοχή των χειλιών. Αφήστε μας να αποφασίσουμε ποιο είναι το καταλληλότερο για εσάς και τις ανάγκες σας.Μην έχετε παράλογες προσδοκίες. Δεν ταιριάζουν σε όλους τα έντονα ή τα πλούσια χείλη, μερικούς μάλιστα τους παραμορφώνουν.Προσοχή λοιπόν στην επιλογή του γιατρού που θα το εφαρμόσει, γιατί για τα χείλη “πάπιας” ευθύνεται βασικά ο γιατρός!!!

Η μεγάλη αγάπη για το λειτούργημά μου, με οδήγησαν στο να δημιουργήσω τη mydermaclinic.
Καθημερινά, μαζί με την ομάδα μου, προσπαθούμε να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, μέσα σε ένα φιλόξενο και υπεύθυνο περιβάλλον.

Ωράριο Ιατρείου

Δευτέρα: 9:00 π.μ. - 8:00 μ.μ.
Τρίτη: 12:00 μ.μ. - 8:00 μ.μ.
Τετάρτη: 9:00 π.μ. - 8:00 μ.μ.
Πέμπτη: 12:00 π.μ. - 8:00 μ.μ.
Παρασκευή: 10:00 π.μ. - 6:00 μ.μ.
Σάββατο: ΚΛΕΙΣΤΑ
Κυριακή: ΚΛΕΙΣΤΑ

Socials

MyDermaClinic © 2019. All Rights Reserved