Ουλές ακμής

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΜΗ

Οι ουλές ακμής (σημάδια ακμής) είναι το ανεπιθύμητο αποτέλεσμα της διαδικασίας επούλωσης του ακνεϊκού δέρματος.Οι ουλές ακμής οφείλονται στην μη δραστική και έγκαιρη αντιμετώπιση της ακμής.. Οι περιοχές που εμφανίζονται οι ουλές ακμής είναι κατά βάση το πρόσωπο, η πλάτη και το στήθος. Σημάδια ακμής μπορεί επίσης να παρουσιαστούν και στους γλουτούς.

Συχνές Ερωτήσεις

Παλαιότερα δεν υπήρχε αποτελεσματική θεραπεία για τις ουλές ακμής. Σήμερα πλέον, αν και τα σημάδια ακμής αποτελούν ένα δύσκολο πρόβλημα, υπάρχουν τρόποι αντιμετώπισής τους. Η θεραπευτική προσέγγιση που θα ακολουθηθεί επιλέγεται ανάλογα με το είδος των ουλών ακμής και μετά από κλινική αξιολόγηση της κάθε περίπτωσης από Δερματολόγο.Οι θεραπευτικές μας επιλογές για τις ουλές ακμής περιλαμβάνουν:Θεραπεία ουλών ακμής με xημικά peeling τριχλωροξεικού οξέος (TCA).Θεραπεία ουλών ακμής με δερμοαπόξεση με διαμάντι.Θεραπεία ουλών ακμής με Palomar Fractional 1540 Laser.
Με το laser αυτό γίνεται επιλεκτική σάρωση όλης της επιφάνειας του δέρματος που θέλουμε να διορθώσουμε και διεγείρεται η παραγωγή κολλαγόνου από τους ινοβλάστες στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος. Tο συγκεκριμένο laser παράγει χιλιάδες μικροσκοπικές αλλά βαθιές στήλες θερμικής ανάπλασης ,microthermal ζώνες μέσω των οποίων αποβάλλονται από την επιδερμίδα επιδερμιδικά κύτταρα. Είναι το μόνο laser το οποίο μπορεί να περάσει στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος προκειμένου να ενεργοποιήσει το κολλαγόνο χωρίς να καταστρέψει τις επιφανειακές στοιβάδες του δέρματος. Στοχεύει στο 5 έως και 50 % της επιφάνειας του δέρματος ενώ το υπόλοιπο 50 έως 95 % παραμένει ανέπαφο και μέσω των ινοβλαστών του οδηγεί στην ταχύτατη επούλωση και αποκατάσταση του δέρματος.
Η αντιμετώπιση ουλών ακμής με τη μέθοδο αυτή οδηγεί σε ανάπλαση του δέρματος χωρίς το ενοχλητικό «ξεφλούδισμα» και η επούλωση είναι γρήγορη, χωρίς ιδιαίτερους ερεθισμούς.
Ο αριθμός των συνεδριών που απαιτούνται για την αντιμετώπιση ουλών ακμής ποικίλλει ανάλογα με την περίπτωση. Ένας μέσος όρος συνεδριών είναι 4-5, σε διάστημα περίπου ένα ή ενάμιση μήνα μεταξύ τους και η κάθε συνεδρία διαρκεί περίπου 30 λεπτά. Τα σημάδια ακμής σβήνουν σταδιακά καθώς παράγεται όλο και περισσότερο κολλαγόνο, ήδη όμως από την πρώτη θεραπεία οι ουλές ακμής εξομαλύνονται. Χρησιμοποιείται με εξαιρετική αποτελεσματικότητα και για σύσφιγξη προσώπου, σώματος σε συνδυασμό με άλλες τεχνικές.( αναλυτικά στην κατηγορία σύσφιγξης).
Υπάρχει θεραπεία ουλών ακμής με εμφυτεύματα από υαλουρονικό οξύ για το γέμισμα των ατροφικών ουλών ακμής. Το ενέσιμο υαλουρονικό οξύ «γεμίζει» τις ουλές και διορθώνει την ανομοιογένεια του δέρματος. Η αντιμετώπιση ουλών ακμής με τη μέθοδο αυτή είναι αρκετά γρήγορη και τα αποτελέσματα φαίνονται άμεσα, ενώ τα σημάδια ακμής υποχωρούν σταδιακά.
Μην βιάζεστε να αποφασίσετε εσείς για την θεραπεία σας. Εμείς θα σας προτείνουμε την πιο αποτελεσματική μετά από προσεκτική ανάλυση του δέρματός σας.

Η μεγάλη αγάπη για το λειτούργημά μου, με οδήγησαν στο να δημιουργήσω τη mydermaclinic.
Καθημερινά, μαζί με την ομάδα μου, προσπαθούμε να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, μέσα σε ένα φιλόξενο και υπεύθυνο περιβάλλον.

Ωράριο Ιατρείου

Δευτέρα: 9:00 π.μ. - 8:00 μ.μ.
Τρίτη: 12:00 μ.μ. - 8:00 μ.μ.
Τετάρτη: 9:00 π.μ. - 8:00 μ.μ.
Πέμπτη: 12:00 π.μ. - 8:00 μ.μ.
Παρασκευή: 10:00 π.μ. - 6:00 μ.μ.
Σάββατο: ΚΛΕΙΣΤΑ
Κυριακή: ΚΛΕΙΣΤΑ

Socials

MyDermaClinic © 2019. All Rights Reserved