Θεραπεία Ενυδάτωσης προσώπου

 

Το δέρμα μας αποτελεί το μεγαλύτερο όργανο του σώματος και σημαντική άμυνα για την υγεία μας. Όταν το δέρμα είναι σωστά ενυδατωμένο το αμυντικό του σύστημα ενισχύεται με φυσικό τρόπο. Η δυνατότητα του δέρματος να διατηρεί από μόνο του τα υδατικά στοιχεία που του είναι απαραίτητα ελαττώνεται με το πέρασμα του χρόνου καθώς και η κακή διατροφή ,η υπερβολική έκθεση στον ήλιο, η μόλυνση της ατμόσφαιρας, το κάπνισμα και το αλκοόλ είναι κάποιοι από τους εξωγενής παράγοντες που επιβαρύνουν, αφυδατώνουν και τελικά οδηγούν στην πρόωρη γήρανση.
Στο ιατρείο μας παρέχουμε εξειδικευμένες θεραπείες βαθιάς ενυδάτωσης που αποκαθιστούν πλήρως την υδατική ισορροπία της επιδερμίδας χαρίζοντας της υγιή όψη, λάμψη και αναζωογόνηση.

Συχνές Ερωτήσεις

Όλα τα δέρματα έχουν ανάγκη από ενυδάτωση συνεπώς απευθύνεται σε όλους τους τύπου δέρματος.

Η θεραπεία απευθύνεται σε όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας και φύλου. Για όλα τα δέρματα τα οποία έχουν ανάγκη από ενυδάτωση, αναζωογόνηση και λάμψη.

Ο χρόνος που απαιτείται για να ολοκληρωθούν τα στάδια της θεραπείας ανέρχεται περίπου στη 1 ώρα.

Για ένα ολοκληρωμένο κύκλο θεραπειών οι συνεδρίες που χρειάζονται είναι 4 σε διάστημα 30 ημερών.

Μετά το τέλος της θεραπείας το δέρμα θα είναι εμφανώς αναζωογονημένο και λαμπερό με μία αίσθηση απαλότητας και φρεσκάδας.

Οι άρτια εκπαιδευμένες αισθητικοί της κλινικής μας με την καθοδήγηση των Δερματολόγων της mydermaclinic Dr Χριστιάννα Ρεπούση και Dr Άννυ Τομαδάκη θα σας προτείνουν τα κατάλληλα ιατροτεχνολογικά δερμοκαλλυντικά προίοντα σύμφωνα με τις ανάγκες του δέρματος σας καθώς επίσης και πολύτιμες συμβουλές περιποίησης που θα ενισχύσουν και θα συντηρήσουν το αποτέλεσμα.

Η μεγάλη αγάπη για το λειτούργημά μου, με οδήγησαν στο να δημιουργήσω τη mydermaclinic.
Καθημερινά, μαζί με την ομάδα μου, προσπαθούμε να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, μέσα σε ένα φιλόξενο και υπεύθυνο περιβάλλον.

Ωράριο Ιατρείου

Δευτέρα: 9:00 π.μ. - 8:00 μ.μ.
Τρίτη: 12:00 μ.μ. - 8:00 μ.μ.
Τετάρτη: 9:00 π.μ. - 8:00 μ.μ.
Πέμπτη: 12:00 π.μ. - 8:00 μ.μ.
Παρασκευή: 10:00 π.μ. - 6:00 μ.μ.
Σάββατο: ΚΛΕΙΣΤΑ
Κυριακή: ΚΛΕΙΣΤΑ

Socials

MyDermaClinic © 2019. All Rights Reserved