ΡΑΓΑΔΕΣ

Οι ραγάδες προκαλούνται από απότομη αύξηση βάρους, από την έλλειψη της ελαστικότητας της επιδερμίδας λόγω της κακής ποιότητας κολλαγόνου και ελαστίνης σε συνδυασμό με ορμονικούς και κληρονομικούς παράγοντες και εμφανίζονται σε μηρούς, γλουτούς, κοιλιά, στήθος, βραχίονες.

Συχνές Ερωτήσεις

• Φυσιολογικές ραγάδες κατά την απότομη αύξηση του ύψους στην εφηβεία.
•  Απότομη αύξηση βάρους.
• Ορμονικές διαταραχές όπως οι παθήσεις του θυρεοειδούς, ο σακχαρώδης
διαβήτης, η υπερκορτιζολαιμία (π.χ. σύνδρομο Cushing), η λήψη ορμονικής θεραπείας υποκατάστασης.
•  Λήψη φαρμάκων πχ. κορτιζόνη•  Εγκυμοσύνη.

Η δικιά μας πρόταση για την αντιμετώπιση των ραγάδων είναι το 1540 Palomar fractional  Laser . Θεωρείται το πιο εξειδικευμένο μη επεμβατικό laser που χρησιμοποιείται για την κλασματική αναδόμηση , ανάπλαση της επιδερμίδας. Tο laser παράγει χιλιάδες μικροσκοπικές αλλά βαθιές στήλες θερμικής ανάπλασης ,microthermal.
Είναι το μόνο laser το οποίο μπορεί να περάσει στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος προκειμένου να ενεργοποιήσει το κολλαγόνο χωρίς να καταστρέψει τις επιφανειακές στιβάδες του δέρματος.
Στοχεύει το 5 έως και 50 % της επιφάνειας του δέρματος ενώ το υπόλοιπο 50 έως 95 % παραμένει ανέπαφο και μέσω των ινοβλαστών του οδηγεί στην ταχύτατη επούλωση και αποκατάσταση του δέρματος.

Συνήθως απαιτούνται 2-5 συνεδρίες ανάλογα με την έκταση και την βαρύτητα του προβλήματος με μεσοδιαστήματα 3-6 εβδομάδες.

Η χρήση ενυδατικών και λιπαντικών κρεμών καθώς και μία διατροφή πλούσια σε βιταμίνη C βοηθάει αρκετά στην μείωση της πιθανότητας εμφανίσεως ραγάδων.
Η πιο σίγουρη όμως λύση είναι μη πρόσληψη υπερβολικού σωματικού βάρους.

Στόχος μας η βελτίωση και όχι η εξαφάνιση των ραγάδων.
Αποφύγετε τις αυξομειώσεις στο βάρος σας.

Η μεγάλη αγάπη για το λειτούργημά μου, με οδήγησαν στο να δημιουργήσω τη mydermaclinic.
Καθημερινά, μαζί με την ομάδα μου, προσπαθούμε να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, μέσα σε ένα φιλόξενο και υπεύθυνο περιβάλλον.

Ωράριο Ιατρείου

Δευτέρα: 9:00 π.μ. - 8:00 μ.μ.
Τρίτη: 12:00 μ.μ. - 8:00 μ.μ.
Τετάρτη: 9:00 π.μ. - 8:00 μ.μ.
Πέμπτη: 12:00 π.μ. - 8:00 μ.μ.
Παρασκευή: 10:00 π.μ. - 6:00 μ.μ.
Σάββατο: ΚΛΕΙΣΤΑ
Κυριακή: ΚΛΕΙΣΤΑ

Socials

MyDermaClinic © 2019. All Rights Reserved