Υαλουρονικό Οξύ Σε Μαύρους Κύκλους

Μαύροι Κύκλοι Ματιών

ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ ΣΕ ΜΑΥΡΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ

Αποτελεί ίσως ένα από τα δυσκολότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει γιατρός και ασθενής.
Ωστόσο, η απώλεια όγκου στην γραμμή των δακρύων καθώς και οι έντονοι μαύροι κύκλοι γύρω από τα μάτια μπορούν να διορθωθούν αρκετά αποτελεσματικά με υαλουρονικό οξύ και βιταμίνες και έτσι το πρόσωπο να δείχνει πιο φρέσκο και λαμπερό!!

Συχνές Ερωτήσεις

Η κληρονομικότητα, το εκ γενετής λεπτότερο δέρμα κάτω από τα μάτια, η κακή κυκλοφορία αίματος και λέμφου, η κόπωση, η έλλειψη ύπνου και το κάπνισμα είναι οι σημαντικότεροι παράγοντες για την δημιουργία των μαύρων κύκλων.

Η έγχυση του υαλουρονικού οξέος γύρω από τα μάτια διορθώνει τις λεπτές γραμμές της περιοχής κάτω από τα μάτια και αναπληρώνει τον χαμένο όγκο στην γραμμή των δακρύων που πολλές φορές φαίνεται σαν σκιά χωρίς απαραίτητα να είναι μαύρος κύκλος. Επίσης λόγω του υδρόφιλου χαρακτήρα του, το υαλουρονικό οξύ έχει την ιδιότητα να συγκεντρώνει νερό και να ενυδατώνει βαθιά την περιοχή.

Με την ατραμαυτική μικροκάνουλα η εφαρμογή του υαλουρονικού γίνεται ατραυματικά στην περιοχή των ματιών, λόγω της ελαστικότητας και της αμβλείας άκρης της σε σχέση με τις βελόνες.
Με τον τρόπο αυτό εξαφανίζεται ο κίνδυνος εμφάνισης μελανιών και οιδήματος και το αποτέλεσμα είναι πολύ πιο ομοιόμορφο σε σχέση με την παραδοσιακή μέθοδο των τσιμπημάτων με βελόνα.

Η μεγάλη αγάπη για το λειτούργημά μου, με οδήγησαν στο να δημιουργήσω τη mydermaclinic.
Καθημερινά, μαζί με την ομάδα μου, προσπαθούμε να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, μέσα σε ένα φιλόξενο και υπεύθυνο περιβάλλον.

Ωράριο Ιατρείου

Δευτέρα: 9:00 π.μ. - 8:00 μ.μ.
Τρίτη: 12:00 μ.μ. - 8:00 μ.μ.
Τετάρτη: 9:00 π.μ. - 8:00 μ.μ.
Πέμπτη: 12:00 π.μ. - 8:00 μ.μ.
Παρασκευή: 10:00 π.μ. - 6:00 μ.μ.
Σάββατο: ΚΛΕΙΣΤΑ
Κυριακή: ΚΛΕΙΣΤΑ

Socials

MyDermaClinic © 2019. All Rights Reserved