ΣΠΙΛΟΙ (ελιές)

Οι σπίλοι ή κοινώς ελιές είναι μελαγχρωματικές βλάβες του δέρματος οι οποίες είτε είναι παρούσες από την γέννηση (συγγενείς) είτε εμφανίζονται μετά. Οι σπίλοι μπορεί να είναι σταθεροί σε όλη την ζωή ενός παιδιού, συνεχίζουν να βγαίνουν και κατά τη διάρκεια της ενήλικης ζωής αλλά σε αρκετές περιπτώσεις μπορεί να αλλάξουν χαρακτήρες ή να γίνουν δυσπλαστικοί.

Συχνές Ερωτήσεις

Κατά τα πρώτα χρόνια της ζωής , το δέρμα θα πρέπει να προστατεύεται από τον ήλιο. Αυτό, εν μέρει , επειδή η υπεριώδης ακτινοβολία μπορεί να διεισδύσει στο λεπτό δέρμα του παιδιού και εν μέρει, επειδή το παιδί έχει λιγότερη χρωστική για την προστασία του δέρματος. Είναι γνωστό ότι το 30% των μελανωμάτων αναπτύσσονται σε προϋπάρχον μελανοκυτταρικό σπίλο.Η προφύλαξη από τον ήλιο στην ευαίσθητη παιδική ηλικία είναι ο σημαντικότερος τρόπος προφύλαξης. Ρούχα και ένα καπέλο αποτελούν την πιο αποτελεσματική προστασία του ήλιου, ενώ σε παιδιά άνω των δύο ετών απαραίτητη είναι και η χρήση αντηλιακού σκευάσματος με φυσικά φίλτρα σε παχύ στρώμα.
Επειδή η πρώιμη διάγνωση διασφαλίζει την αυξημένη διαβίωση, απαραίτητη είναι η δερματοσκόπηση και η χαρτογράφηση των σπίλων όλων των παιδιών προκειμένου να είναι δυνατή η λεπτομερής και σχολαστική παρακολούθηση τους.Στο ιατρείο μας εξετάζουμε και χαρτογραφούμε τους σπίλους στα παιδιά και στους ενηλίκους μία φορά το χρόνο με ένα από τα πιο σύγχρονα συστήματα ψηφιακής δερματοσκόπησης.

Η μεγάλη αγάπη για το λειτούργημά μου, με οδήγησαν στο να δημιουργήσω τη mydermaclinic.
Καθημερινά, μαζί με την ομάδα μου, προσπαθούμε να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, μέσα σε ένα φιλόξενο και υπεύθυνο περιβάλλον.

Ωράριο Ιατρείου

Δευτέρα: 9:00 π.μ. - 8:00 μ.μ.
Τρίτη: 12:00 μ.μ. - 8:00 μ.μ.
Τετάρτη: 9:00 π.μ. - 8:00 μ.μ.
Πέμπτη: 12:00 π.μ. - 8:00 μ.μ.
Παρασκευή: 10:00 π.μ. - 6:00 μ.μ.
Σάββατο: ΚΛΕΙΣΤΑ
Κυριακή: ΚΛΕΙΣΤΑ

Socials

MyDermaClinic © 2019. All Rights Reserved