Θεραπεία Λιπαρού Δέρματος – Mask Peel Dermaceutic

Πρόκειται για μία θεραπεία που περιλαμβάνει ένα peeling που είναι ειδικά σχεδιασμένο για λιπαρά καθώς και για ακνεϊκά δέρματα.

Ο στόχος της θεραπείας είναι η εξισορρόπηση της έκκρισης του σμήγματος και η καταπολέμηση των ακνεϊκών βλαβών.

Συχνές Ερωτήσεις

Τα ενεργά συστάτικά που περιέχει το peeling είναι το γλυκολικό οξύ σε ποσοστό 50%, το σαλικυλικό οξύ σε ποσοστό 4% και bentonite(είδος αργύλου) .Το γλυκολικό οξύ είναι υπεύθυνο για την τόνωση της αναγέννησης των κυττάρων και την εξάλειψη των νεκρών κυττάρων. Το σαλικυλικό οξύ έχει κυρίως κερατολυτική δράση. Έχει ph 2,5.

Αρχικά ξεκινάμε τη θεραπεία καθαρίζοντας το δέρμα με ένα ειδικό καθαριστικό και αμέσως μετά εφαρμόζουμε τον αφρό προετοιμασίας foamer 15. Έπειτα εφαρμόζουμε το mask peel αφήνοντας το να δράσει για 2 εως 3 λεπτά και ξεπλένουμε με νερό. Τέλος, εφαρμόζουμε την ενυδατική κρέμα Hyal Ceutic και αντιηλιακό.

Μετά τη θεραπεία το δέρμα θα είναι ελαφρώς κόκκινο. Έπειτα από τη δεύτερη ημέρα θα ξεκινήσει μια ελαφριά πιτυρώδης απολέπιση η οποία θα διαρκέσει περίπου έως τη τέταρτη ημέρα. Σε αυτή τη φάση είναι πολύ σημαντική η χρήση ειδικής δερμοκαλλυντικής ενυδατικής κρέμας και αντιηλιακού.

Οι συνεδρίες που απαιτούνται για να ολοκληρωθεί το πρωτόκολλο της θεραπείας είναι 4 φορές ανά 2 εβδομάδες.

Οι δερματολόγοι ιατροί της mydermaclinic Dr. Χριστιάννα Ρεπούση και Dr Άννυ Τομαδάκη θα σας προτείνουν τα κατάλληλα ιατροτεχνολογικά δερμοκαλλυντικά προιόντα σύμφωνα με τις ανάγκες του δέρματος σας καθώς επίσης και πολύτιμες συμβουλές περιποίησης που θα ενισχύσουν και θα συντηρήσουν το αποτέλεσμα.

Η μεγάλη αγάπη για το λειτούργημά μου, με οδήγησαν στο να δημιουργήσω τη mydermaclinic.
Καθημερινά, μαζί με την ομάδα μου, προσπαθούμε να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, μέσα σε ένα φιλόξενο και υπεύθυνο περιβάλλον.

Ωράριο Ιατρείου

Δευτέρα: 9:00 π.μ. - 8:00 μ.μ.
Τρίτη: 12:00 μ.μ. - 8:00 μ.μ.
Τετάρτη: 9:00 π.μ. - 8:00 μ.μ.
Πέμπτη: 12:00 π.μ. - 8:00 μ.μ.
Παρασκευή: 10:00 π.μ. - 6:00 μ.μ.
Σάββατο: ΚΛΕΙΣΤΑ
Κυριακή: ΚΛΕΙΣΤΑ

Socials

MyDermaClinic © 2019. All Rights Reserved