Prp Face Lift

PRP FACE LIFT

Καθημερινά στην mydermaclinic ερχόμαστε σε επαφή όλο και περισσότερο με ασθενείς που αναζητούν ένα υγιές, φρέσκο και λαμπερό δέρμα, με θεραπείες εντελώς φυσικές.

Συχνές Ερωτήσεις

Το PRP Face Lift είναι μια καινοτόμος νέα θεραπεία και προτείνεται ως η απόλυτη μη επεμβατική λύση, για ένα φρέσκο και λαμπερό πρόσωπο και όχι μόνο. Άρχισε πριν λίγα χρόνια να εφαρμόζεται στο εξωτερικό και κερδίζει συνεχώς έδαφος, καθώς έχει το αποτέλεσμα χειρουργικού lifting, χωρίς να απαιτείται χειρουργική επέμβαση και νυστέρι. Το νέο πρωτόκολλο ανάπλασης και αντιγήρανσης PRP Face Lift συνδυάζει μοναδικά τη δύναμη δύο ήδη πρωτοποριακών θεραπειών, του Palomar Fractional Lux 1540 και της Aυτόλογης Mεσοθεραπείας PRP. Ο συνδυασμός αυτός έχει εντυπωσιακά και ταχύτατα αποτελέσματα σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη θεραπεία, και οδηγεί στην βαθιά αναζωογόνηση της επιδερμίδας χωρίς ενοχλήσεις, παρενέργειες με ελάχιστο χρόνο αποθεραπείας.
Το Palomar Fractional Lux 1540 laser παράγει χιλιάδες μικροσκοπικές βαθιές στήλες θερμικής ανάπλασης, microthermal ζώνες μέσω των οποίων αποβάλλονται από την επιδερμίδα επιδερμιδικά κύτταρα. Είναι το μόνο laser το οποίο μπορεί να περάσει στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, προκειμένου να ενεργοποιήσει το κολλαγόνο χωρίς να καταστρέψει τις επιφανειακές στιβάδες του δέρματος. Στοχεύει από το 5% έως και 50% της επιφάνειας του δέρματος, ενώ το υπόλοιπο 50% έως 95 % παραμένει ανέπαφο και μέσω των ινοβλαστών του, οδηγεί στην ταχύτατη επούλωση και αποκατάσταση του δέρματος.
Πρόκειται για μία μεσοθεραπεία κατά την οποία δεν χρησιμοποιούμε ουσίες όπως υαλουρονικό οξύ και βιταμίνες, αλλά εγχύουμε αυτόλογο (δηλαδή του ιδίου του ασθενή αίμα) πλάσμα πλούσιο σε αιμοπετάλια.Τα αιμοπετάλια του ασθενή έχουν την ιδιότητα να απελευθερώνουν σταδιακά αυξητικούς παράγοντες στα κατάλληλα σημεία στα οποία εγχύουμε. Μέσω της θεραπείας PRP οι αυξητικοί παράγοντες πολλαπλασιάζονται, ενεργοποιώντας περισσότερα βλαστοκύτταρα. Οι αυξητικοί παράγοντες είναι υπεύθυνοι για την αποτελεσματική και ταχύτατη αναγέννηση των ιστών.Ο στόχος δεν είναι το άμεσο γέμισμα των ρυτίδων, αλλά η διέγερση των ινοβλαστών, οι οποίοι στη συνέχεια θα παράγουν νέο κολλαγόνο καθώς και υαλουρονικό οξύ, με αποτέλεσμα την ταχύτατη αναγέννηση και ενυδάτωση του δέρματος.
Στο PRP plasma lift, η θεραπεία ξεκινάει με την εφαρμογή του Palomar Fractional Lux 1540 laser, έτσι ώστε να προηγηθεί η ενεργοποίηση του κολλαγόνου. Ακολουθεί αμέσως μετά η αυτόλογη μεσοθεραπεία, με λήψη μικρής ποσότητας αίματος από τον ίδιο τον ασθενή. Το αίμα φυγοκεντρείται και απομονώνεται το πλάσμα, πλούσιο σε αιμοπετάλια και βλαστοκύτταρα, το οποίο εγχύεται στην περιοχή όπου είχε προηγουμένως γίνει το laser.Η τεχνική της μεσοθεραπείας γίνεται είτε με έγχυση (βελόνα) είτε με χρήση dermapen (μη ενέσιμη prp).Ακολουθούν μάσκες ανάπλασης που βοηθούν το πρόσωπο να επανέλθει αμέσως μετά το τέλος της θεραπείας.
Είναι ο πιο ασφαλής και φυσικός τρόπος αποκατάστασης των ατελειών της επιδερμίδας. Παρενέργειες δεν υπάρχουν μιας και ο ίδιος ο οργανισμός χρησιμοποιεί το δικό του αίμα και τους δικούς μηχανισμούς ανάπλασης.Μικρές εκχυμώσεις από την τεχνική της μεσοθεραπείας μπορεί να συμβούν, αλλά υποχωρούν τις επόμενες κιόλας ημέρες.
Η θεραπεία συνολικά διαρκεί μία περίπου ώρα.Η ιατρός δερματολόγος Dr Χριστιάννα Ρεπούση θα αποφασίσει, αναλόγως των απαιτήσεων του δέρματος, ποιο είναι το πρωτόκολλο που ταιριάζει στον κάθε ασθενή. Τα αποτελέσματα είναι ορατά από τις επόμενες κιόλας ημέρες, αλλά βελτιώνονται σταδιακά μέρα με τη μέρα μιας και συνεχίζει η διαδικασία της ανάπλασης καθώς και η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.
Μπορεί βεβαίως να συνδυαστεί εξαιρετικά με την εφαρμογή υαλουρονικού οξέος αλλά και νημάτων PDO στο πρόσωπο. Η διάρκεια του υαλουρονικού οξέος θα είναι πολύ μεγαλύτερη, ενώ η δράση των νημάτων PDO θα ενισχυθεί ακόμη περισσότερο.

Η μεγάλη αγάπη για το λειτούργημά μου, με οδήγησαν στο να δημιουργήσω τη mydermaclinic.
Καθημερινά, μαζί με την ομάδα μου, προσπαθούμε να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, μέσα σε ένα φιλόξενο και υπεύθυνο περιβάλλον.

Ωράριο Ιατρείου

Δευτέρα: 9:00 π.μ. - 8:00 μ.μ.
Τρίτη: 12:00 μ.μ. - 8:00 μ.μ.
Τετάρτη: 9:00 π.μ. - 8:00 μ.μ.
Πέμπτη: 12:00 π.μ. - 8:00 μ.μ.
Παρασκευή: 10:00 π.μ. - 6:00 μ.μ.
Σάββατο: ΚΛΕΙΣΤΑ
Κυριακή: ΚΛΕΙΣΤΑ

Socials

MyDermaClinic © 2019. All Rights Reserved