Κρυολιπόλυση

Κρυολιπόλυση 1

ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ

Συχνές Ερωτήσεις

Η κρυολιπόλυση ή πιο σωστά κρυογλυπτική είναι μια νέα επαναστατική μη επεμβατική μέθοδο μείωσης του τοπικού λίπους. Έχει αγαπηθεί πολύ γιατί δεν απαιτεί εισαγωγή σε νοσοκομείο, νυστέρι, φαρμακευτική αγωγή ή χρόνο ανάρρωσης.

Βασίζεται σε ένα πλήρως ελεγχόμενο μηχανισμό ψύξης, ο οποίος καταστρέφει τα στοχευμένα λιποκύτταρα με απόλυτη ακρίβεια.Η στοχευμένη περιοχή του λίπους ψύχεται με ακρίβεια σε συγκεκριμένη θερμοκρασία -8 βαθμών κελσίου, με αποτέλεσμα τον φυσικό ελεγχόμενο θάνατο των κυττάρων του λίπους, χωρίς να βλάπτονται τα υπόλοιπα «αθώα» κύτταρα του δέρματος.

Η διαδικασία ψύξης διαρκεί περίπου μία ώρα, για να έρθει ο λιπώδης ιστός σε θερμοκρασία ικανή για να καταστραφεί και στην συνέχεια να παροχετευθεί μέσω του λεμφικού.

Επίμονο χαρακτηρίζεται το λίπος που συσσωρεύεται σε ένα σημείο του σώματος και αντιστέκεται τόσο στη συστηματική και στοχευμένη άσκηση, όσο και στην υγιεινή διατροφή.Έχει όμως τελικά και αυτό το αδύναμο σημείο του. Δεν αντέχει το υπερβολικό ψύχος. Ακριβώς εκεί λοιπόν το χτυπάει η νέα αναίμακτη και ανώδυνη μέθοδος λιπόλυσης.

Η μέθοδος με το πιστοποιημένο διεθνώς μηχάνημα Cooltech  Cryolipolysis Innove Medical έχει πάρει επίσημα έγκριση από το FDA.

Στην κλινική μας διαθέτουμε το πιστοποιημένο διεθνώς μηχάνημα κρυoλιπόλυσης Cooltech  Cryolipolysis Innove Medical. Εφαρμόζεται στις περισσότερες περιοχές του σώματος όπως κοιλιά, ψωμάκια, προσαγωγούς, μπράτσα και μηρούς.

Απευθύνεται σε άνδρες και γυναίκες με επίμονο τοπικό λίπος που ακόμα και μετά από εκτεταμένη δίαιτα και γυμναστική επιμένει.Ιδανικοί υποψήφιοι είναι άνθρωποι κοντά στο φυσιολογικό σωματικό βάρος, οι οποίοι έχουν περιοχές εναπόθεσης λίπους οι οποίες είναι μεγαλύτερες του 1.5 εκατοστού και δεν συνοδεύονται από ιδιαίτερη περίσσεια δέρματοςΔεν απευθύνεται σε παχύσαρκα άτομα και δεν αποτελεί μέθοδο αδυνατίσματος.

Δεν απαιτείται γενική ή τοπική αναισθησία, μόνο η εφαρμογή ειδικών προστατευτικών μεμβρανών. Γίνεται στον χώρο του ιατρείου.Οι περισσότεροι ασθενείς βρίσκουν την εφαρμογή ανώδυνη.Η αναρρόφηση των κεφαλών δημιουργεί ένα στιγμιαίο αίσθημα τραβήγματος και πίεσης ενώ η αίσθηση ψύχους φεύγει λίγα λεπτά μετά την εφαρμογή.

Κατά την διάρκεια της μιας ώρας που διαρκεί η θεραπεία, ο πελάτης είναι αναπαυτικά ξαπλωμένος. Αμέσως μετά την θεραπεία επιστρέφει άμεσα στις καθημερινές του δραστηριότητες χωρίς κανέναν περιορισμό.

Η περιοχή μετά την αφαίρεση των κεφαλών είναι ερυθρή για λίγες ώρες, ενώ για λίγες ημέρες πιθανόν να παρατηρηθούν αιματώματα, ευαισθησία στην αφή, υπαισθησία (μούδιασμα), κνησμός (φαγούρα) ή οίδημα τοπικά.

Με κάθε θεραπεία κρυολιπόλυσης εκτιμάται ότι αποπίπτει (πεθαίνει) 20% – 40% του αριθμού των λιποκυττάρων στην περιοχή της εφαρμογής. Από την στιγμή που τα λιποκύτταρα κρυσταλλοποιούνται και αποπίπτουν δε ξαναδημιουργούνται εφόσον τηρείται μελλοντικά ένας υγιεινός τρόπος ζωής.Το αποτέλεσμα ξεκινά να γίνεται ορατό 20 ημέρες μετά την συνεδρία και η τελική εκτίμηση του είναι στις 60-90 ημέρες, οπότε εκτιμάται αν θα ακολουθήσει επόμενη συνεδρία.

H απόδοση της θεραπείας αυξάνεται όταν τουλάχιστον 3 εβδομάδες πριν την εφαρμογή και στα μεσοδιαστήματα μεταξύ των συνεδριών ακολουθείται διατροφή πλούσια σε μονοακόρεστα, μέτρια σε πολυακόρεστα και φτωχή σε κορεσμένα λιπαρά οξέα.

Σε πολλές περιπτώσεις ο συνδυασμός της κρυολιπόλυσης με LPG Lipomassage βοηθά κατά πολύ στη γρηγορότερη παροχέτευση των κατεστραμμένων λιποκυττάρων από τον οργανισμό μέσω της λεμφικής κυκλοφορίας.Επίσης συνδυάζουμε με ιδιαίτερα εντυπωσιακά αποτελέσματα την κρυολιπόλυση με Coccon cavitation ή Coccon ραδιοσυχνότητες για σύσφιγξη της επιδερμίδας στην υπό θεραπεία περιοχή.

Οι μοναδικές αντενδείξεις είναι η εγκυμοσύνη, ο θηλασμός, η κνίδωση εκ ψύχους και η κρυοσφαιριναιμία.

Η μεγάλη αγάπη για το λειτούργημά μου, με οδήγησαν στο να δημιουργήσω τη mydermaclinic.
Καθημερινά, μαζί με την ομάδα μου, προσπαθούμε να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, μέσα σε ένα φιλόξενο και υπεύθυνο περιβάλλον.

Ωράριο Ιατρείου

Δευτέρα: 9:00 π.μ. - 8:00 μ.μ.
Τρίτη: 12:00 μ.μ. - 8:00 μ.μ.
Τετάρτη: 9:00 π.μ. - 8:00 μ.μ.
Πέμπτη: 12:00 π.μ. - 8:00 μ.μ.
Παρασκευή: 10:00 π.μ. - 6:00 μ.μ.
Σάββατο: ΚΛΕΙΣΤΑ
Κυριακή: ΚΛΕΙΣΤΑ

Socials

MyDermaClinic © 2019. All Rights Reserved