Γνωρίστε μας

Xristianna about 3

Dr Christianna Repoussi

Λίγα λόγια για μένα

Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος

Γεννήθηκα στην Αθήνα και το  1992 τελείωσα  την Ιατρική Σχολή Αθηνών.
Η ιατρική όπως και η Δερματολογία ήταν η πρώτη και μοναδική επιλογή μου και θα ήταν πάλι αν ξανάρχιζα από την αρχή.
Ενδεικτικά, τελειωσα την ειδικότητα μοιρασμένη σε τρία νοσοκομεία, στο Νοσοκομείο Λοιμωδών, στο νοσοκομείο “ Ανδρέας Συγγρός” και στο Uninversity Hospital Lewisham  στη Μεγάλη Βρεττανία.

Η κλασική δερματολογία, η παιδοδερματολογία, η δερματοσκόπηση σπίλων και όγκων του δέρματος και η δερματοχειρουργική  είναι πεδία που έχω ειδικευθεί και τα αγαπώ.

Ο χώρος όμως που με κέρδισε εδώ και 20 χρόνια είναι αυτός της κοσμητικής ιατρικής και πιο συγκεκριμένα  αυτός της επεμβατικής κοσμητικής δερματολογίας.

Οι παρακολουθήσεις σε hands on courses , σε σεμινάρια και σε συνέδρια καθώς  και οι πιστοποιήσεις αναρίθμητες σε Ελλάδα, Ευρώπη και Αμερική.

Δε νομίζω όμως ότι έχει νόημα να σας κουράσω με ημερομηνίες και συνέδρια.
Κι αυτό γιατί κατάλαβα στην πράξη ότι  όσο σημαντική είναι  η απόκτηση  γνώσης υλικών και τεχνικών, άλλο τόσο σημαντική είναι η σωστή προσέγγιση του ασθενούς  και προπάντων η ικανότητα να «διαβάζεις» τις βαθύτερες ανησυχίες και ανάγκες του.

Στη mydermaclinic όμως δεν είμαι μόνη μου….

Δεν θα μπορούσα σε καμία περίπτωση να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου, χωρίς την υποστήριξη μιας δυνατής και δεμένης ομάδας.

Σε  άψογη συνεργασία  λοιπόν με μία αγαπημένη και καταξιωμένη δερματολόγο , την Άννη Τωμαδάκη, τον επεμβατικό δερματολόγο  Κωνσταντίνο Γκριτζάλα, δύο πλαστικούς χειρουργούς, τον Κωνσταντίνο Μπενετάτο και τον Γιώργο Καλογεράκη, και τέσσερις εξαιρετικές αισθητικούς, την Λίλα Ηλιοπούλου, την Εύη Σπυριδάκη, την Αντζέλικα Πλατόνε και την Τζωρτζίνα Κιρκιλή καθώς και τη γραμματέα της κλινικής Αρετή Στέλιου, προσπαθούμε συνέχεια ώστε κάθε ασθενής μας να απολαμβάνει την καλύτερη θεραπευτική προσέγγιση που του αξίζει.

Σας περιμένω εγώ και η ομάδα μου λοιπόν με πολλή αγάπη και σεβασμό στην όμορφη Ν. Μάκρη, κοντά στη θάλασσα.

Χριστιάννα

Η μεγάλη αγάπη για το λειτούργημά μου, με οδήγησαν στο να δημιουργήσω τη mydermaclinic.
Καθημερινά, μαζί με την ομάδα μου, προσπαθούμε να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, μέσα σε ένα φιλόξενο και υπεύθυνο περιβάλλον.

Ωράριο Ιατρείου

Δευτέρα: 9:00 π.μ. - 8:00 μ.μ.
Τρίτη: 12:00 μ.μ. - 8:00 μ.μ.
Τετάρτη: 9:00 π.μ. - 8:00 μ.μ.
Πέμπτη: 12:00 π.μ. - 8:00 μ.μ.
Παρασκευή: 10:00 π.μ. - 6:00 μ.μ.
Σάββατο: ΚΛΕΙΣΤΑ
Κυριακή: ΚΛΕΙΣΤΑ

Socials

MyDermaClinic © 2019. All Rights Reserved