ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΠΗΓΟΥΝΙ
Deka laser alexandrite

Μετά το άνω χείλος είναι η δεύτερη κατά σειρά περιοχή του προσώπου που ζητιέται περισσότερο. Το πηγούνι όπως και ο λαιμός είναι από τις περιοχές που αν αντιμετωπισθούν από ανεπαρκώς εκπαιδευμένο χειριστή laser ή με λάθος laser μπορεί να ταλαιπωρήσει πολύ ασθενή και γιατρό!!

Συχνές Ερωτήσεις

Το deka laser alexandrite παράγει ένα είδος φωτός, το οποίο στοχεύει τη μελανίνη στο θύλακο της τρίχας. Καταστρέφοντας το θύλακο της τρίχας σταδιακά η τριχοφυΐα εξασθενεί και τελικά παύει να υπάρχει στο σημείο όπου εφαρμόζεται το laser.
Επειδή το laser αποτελεί εξαιρετικά ασφαλή τρόπο αποτρίχωσης, η ενδεδειγμένη ηλικία έχει άμεση συνάρτηση με την εγκατεστημένη η μη τριχοφυΐα. Πάντα η ιατρός θα εκτιμήσει την περίπτωση και θα αποφασίσει για την έναρξη η μη των συνεδριών.
Δεν υπάρχουν μακροπρόθεσμες επιπτώσεις στον οργανισμό μας από την χρήση των lasers. Τα lasers δεν είναι όπως η ακτινοθεραπεία. Δεν διεισδύουν στο σώμα ούτε επηρεάζουν άλλα όργανα. Έχουν συγκεκριμένο στόχο, για παράδειγμα το laser αποτρίχωσης στοχεύει τη μελανίνη στο θύλακο της τρίχας και καταστρέφει μόνο αυτόν.
Η χρήση του laser μπορεί να προκαλέσει κάποια ενόχληση. Εξαρτάται κυρίως από το πόσο ευαίσθητη είναι η περιοχή που αποτριχώνεται και από την ισχύ (την ενέργεια).
Συνήθως, μετά την εφαρμογή του laser υπάρχει στην περιοχή ένας ελαφρύς ερεθισμός, που υποχωρεί γρήγορα.
Για τουλάχιστον δύο εβδομάδες πριν τη θεραπεία με το laser καλό είναι να μην έχει γίνει χρήση κεριού ή ξανθιστικής κρέμας και η επιδερμίδα δεν θα πρέπει να είναι πρόσφατα μαυρισμένη.Απαραίτητη η αποφυγή της πολύωρης έκθεσης στον ήλιο για μία εβδομάδα μετά το laser καθώς και η χρήση αντηλιακού σκευάσματος.
Η διαδικασία απαλλαγής από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα περιλαμβάνει τακτές επαναληπτικές συνεδρίες, ο αριθμός των οποίων δε μπορεί να προκαθοριστεί από την αρχή. Τα δεδομένα από την εμπειρία μας καθώς και τη διεθνή βιβλιογραφία δείχνουν ότι για το πρόσωπο μετά από 10 συνεδρίες και για το σώμα μετά από 6 συνεδρίες με το laser Alexandrite έχει επιτευχθεί σημαντικότατη βελτίωση της τάξεως του 85-90% μείωσης των τελικών τριχών. Από εκεί και μετά, εσείς θα καθορίσετε το αισθητικό αποτέλεσμα που σας ικανοποιεί και τις επαναληπτικές συνεδρίες που ενδεχομένως να χρειαστούν.
Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι περιοχές του σώματος όπως το πρόσωπο και ο λαιμός στη γυναίκα ή η πλάτη στον άνδρα είναι περιοχές με εντονότερη ορμονοεξαρτώμενη τριχοφυΐα και απαιτούν μεγαλύτερο αριθμό συνεδριών.
Όσον αφορά τα μεσοδιαστήματα των συνεδριών είναι κατά μέσο όρο περίπου 45-50 ημέρες και γίνονται ακόμα μεγαλύτερα όσο αδυνατίζει η τρίχα. Η συνέπεια στο χρονοδιάγραμμα των συνεδριών είναι σημαντική και εξασφαλίζει θεαματικά αποτελέσματα.
Μην “τσιμπάτε” στις διάφορες προσφορές κέντρων αισθητικής και ομορφιάς που υπόσχονται απαλλαγή από την τριχοφυΐα σε τιμές εξευτελιστικές. Συνήθως τα μηχανήματα ή οι χειριστές τους είναι ανεπαρκείς και μπορούν να προκληθούν σοβαρά εγκαύματα και ανεπανόρθωτες βλάβες.Μην αφήνετε να σας ξυρίσουν και να μην πειράζετε το χνούδι!!!! Θα το μετανιώσετε!!!

Η μεγάλη αγάπη για το λειτούργημά μου, με οδήγησαν στο να δημιουργήσω τη mydermaclinic.
Καθημερινά, μαζί με την ομάδα μου, προσπαθούμε να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, μέσα σε ένα φιλόξενο και υπεύθυνο περιβάλλον.

Ωράριο Ιατρείου

Δευτέρα: 9:00 π.μ. - 8:00 μ.μ.
Τρίτη: 12:00 μ.μ. - 8:00 μ.μ.
Τετάρτη: 9:00 π.μ. - 8:00 μ.μ.
Πέμπτη: 12:00 π.μ. - 8:00 μ.μ.
Παρασκευή: 10:00 π.μ. - 6:00 μ.μ.
Σάββατο: ΚΛΕΙΣΤΑ
Κυριακή: ΚΛΕΙΣΤΑ

Socials

MyDermaClinic © 2019. All Rights Reserved