Πριν διαβάσετε τι θέλει η Άννη να αναφέρει στο βιογραφικό της , θα ήθελα εγώ , η Χριστιάννα να σας καταθέσω πολύ απλά και ειλικρινά ότι στο πρόσωπο της Άννης , βρήκα όχι μόνο μία άψογα καταρτισμένη επαγγελματία αλλά και τον μοναδικό άνθρωπο που μπορώ να εμπιστευτώ για εσάς, τους ασθενείς μου, που με τιμάτε τόσα χρόνια…

——————- Dr Anny Tomadaki ——————-

Τα τελευταία δύο χρόνια, συνεργάζομαι με την Mydermaclinic και την αγαπημένη μου συνάδελφο Χριστιάννα Ρεπούση, που εκτιμώ απεριόριστα, καθώς μοιραζόμαστε την ίδια μεγάλη αγάπη και αφοσίωση για τον άνθρωπο ασθενή .
Η Χριστιάννα είναι άριστη ιατρός και διακρίνεται από επαγγελματισμό, όραμα και συνέπεια. Η ομάδα της, είναι στελεχωμένη από άρτια καταρτισμένο και εκπαιδευμένο προσωπικό.

Τελείωσα την Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών το 1996. Έκτοτε και μέχρι το 2013, υπηρέτησα ως στρατιωτικός ιατρός του Πολεμικού Ναυτικού στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών.

Το μεγάλο μου ενδιαφέρον για τις παθήσεις του δέρματος, έκανε την επιλογή της Δερματολογίας μονόδρομο. Έτσι ξεκίνησα την εκπαίδευσή μου στην Εσωτερική Παθολογία για ένα έτος (1996-1997) στο Ν.Ν.Α, ενώ για την εκπαίδευσή μου στη Δερματολογία επέλεξα το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Δερματικών και Αφροδισίων νόσων «Ανδρέας Συγγρός». Το 2001 μου απονεμήθηκε ο τίτλος της Δερματολόγου-Αφροδισιολόγου.

Το 2003 μετεκπαιδεύτηκα για ένα έτος σε δύο σημαντικούς τομείς της Δερματολογίας, την Δερματοχειρουργική και τις εφαρμογές Laser στα αντίστοιχα τμήματα του νοσοκομείου Α. Συγγρός.

Η επιστροφή μου στο Ν.Ν.Α αρχικά ως επιμελήτρια και στη συνέχεια ως Διευθύντρια , μου έδωσε μεγάλη εμπειρία στην άσκηση της Δερματολογίας.

Παράλληλα δραστηριοποιήθηκα και στον ιδιωτικό τομέα, εστιάζοντας ιδιαίτερα στο Cosmetic Dermatology που έκτοτε έγινε η μεγάλη μου αγάπη.

Οι σύγχρονες, ελάχιστα επεμβατικές τεχνικές αντιγήρανσης, όπως τα ενέσιμα εμφυτεύματα, το μπότοξ, τα νήματα ανάρτησης, οι εφαρμογές laser και άλλων καινοτόμων τεχνολογιών, αποτελούν την καθημερινή μου ενασχόληση.
Στόχος μου, είναι η προσφορά υψηλής ποιότητας ιατρικών και κοσμητικών υπηρεσιών. Για το λόγο αυτό είναι συνεχής και αδιάλειπτη η προσπάθεια και η παρακολούθηση διεθνών μεταπτυχιακών σεμιναρίων και συνεδρίων.

Είμαι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Δερματολογίας- Αφροδισιολογίας και της Ελληνικής Εταιρείας Δερματοχειρουργικής.

Η μεγάλη αγάπη για το λειτούργημά μου, με οδήγησαν στο να δημιουργήσω τη mydermaclinic.
Καθημερινά, μαζί με την ομάδα μου, προσπαθούμε να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, μέσα σε ένα φιλόξενο και υπεύθυνο περιβάλλον.

Ωράριο Ιατρείου

Δευτέρα: 9:00 π.μ. - 8:00 μ.μ.
Τρίτη: 12:00 μ.μ. - 8:00 μ.μ.
Τετάρτη: 9:00 π.μ. - 8:00 μ.μ.
Πέμπτη: 12:00 π.μ. - 8:00 μ.μ.
Παρασκευή: 10:00 π.μ. - 6:00 μ.μ.
Σάββατο: ΚΛΕΙΣΤΑ
Κυριακή: ΚΛΕΙΣΤΑ

Socials

MyDermaClinic © 2019. All Rights Reserved