Γενετικό Τεστ Αλωπεκίας για την αντιμετώπιση της απώλειας των μαλλιών.
Ενημερωθείτε και κάντε το τεστ εύκολα και γρήγορα στη mydermaclinic.

ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗ… η λέξη και μόνο σας τρομάζει? Έχετε κληρονομικότητα και θα θέλατε να γνωρίζετε ποιες μπορεί να είναι οι επιπτώσεις για σας? Μετράτε κάθε μέρα τις τρίχες που αφήνετε στη βούρτσα σας?

Όχι πια! Γιατί από σήμερα μπορείτε να ξέρετε. Σίγουρα και εμπεριστατωμένα. Από σήμερα έχετε ένα παραπάνω λόγο να χαμογελάτε, ένα παραπάνω λόγο να μην φοβάστε την τριχόπτωση κι αυτός ο λόγος λέγεται Γενετικό Τεστ Αλωπεκίας! Για πρώτη φορά στην Ελλάδα και μόνο στη mydermaclinic, έρχεται ένα πρωτοποριακό τεστ DNA που με πολύ εύκολο και γρήγορο τρόπο, μπορείτε να μάθετε:

✅ Αν έχετε μεγάλη πιθανότητα να νοσήσετε
✅ Αν ναι, από ποια συγκεκριμένα μορφή αλωπεκίας και
✅ Ποια είναι η κατάλληλη θεραπεία που πρέπει να ακολουθήσετε
με βάση τα αποτελέσματα του Γενετικού Τεστ.

Τι είναι η Αλωπεκία

Η αλωπεκία αποτελεί τον ιατρικό όρο για την περιγραφή της απώλειας των μαλλιών. Υπό φυσιολογικές συνθήκες, καθημερινά αποπίπτουν 50-100 τρίχες.

Η ανδρογενετική τύπου αλωπεκία (φαλάκρα) είναι ο συχνότερος τύπος και παρατηρείται περίπου στο 1/3 των ανδρών, αλλά και σε σημαντικό αριθμό γυναικών.

Είναι αποτέλεσμα της συνδυασμένης επίδρασης της γενετικής προδιάθεσης και της δράσης των ανδρογόνων στους τριχικούς θυλάκους του τριχωτού της κεφαλής. Άλλες μορφές τριχόπτωσης είναι η τελογενής τριχόρροια και η γυροειδής αλωπεκία (αυτοάνοση δερματοπάθεια).

Η αλωπεκία αποτελεί νόσημα που συχνά εμφανίζει και ψυχολογικές προεκτάσεις λόγω της εμφάνισής του. Στις γυναίκες το συχνότερο αίτιο είναι η σιδηροπενική αναιμία, η κύηση, η διακοπή αντισυλληπτικών, ή μία αυστηρή δίαιτα. Άλλες αιτίες είναι η κληρονομικότητα, μία χειρουργική επέμβαση, ένας βαρύς τραυματισμός , υψηλός πυρετός ή πολύ συχνά και μια έντονη ψυχική φόρτιση (stress).

Πώς αντιμετωπίζουμε την Αλωπεκία

Μέχρι τώρα μπορούσαμε να αντιμετωπίσουμε την Αλωπεκία μετά την εμφάνισή της, κάνοντας εξετάσεις και αναλύοντας ένα τριχοριζόγραμμα που μας έδειχνε σε ποιο στάδιο βρίσκεται η πάθηση και πως να την αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά.

Τώρα με το επανασταστικό Γενετικό Τεστ Αλωπεκίας που γίνεται στο ιατρείο μας, παρέχεται η δυνατότητα να διαπιστώσουμε από πριν την προδιάθεση ενός οργανισμού για τριχόπτωση, να διαγνωστεί ακριβώς ποια μορφή αλωπεκίας ενδέχεται να εμφανίσει και ποιες συγκεκριμένα ουσίες είναι κατάλληλες για την αντιμετώπιση της πάθησης και ποιες ουσίες πρέπει να αποφύγουμε εντελώς.

Κάτι που μέχρι σήμερα φάνταζε σενάριο επιστημονικής φαντασίας!

Ποια είναι η διαδικασία του Γενετικού Τεστ

Η διαδικασία του τεστ είναι πολύ εύκολη και γρήγορη.
Απαιτείται μόνο ένα μικρό δείγμα σάλιου που στέλνεται για ανάλυση, ώστε να μπορέσει να απομονωθεί το DNA από τα κύτταρα της σιέλου.
Στη συνέχεια, το DNA που περιέχει όλες τις πληροφορίες σχετικά με την αλωπεκία αναλύεται και τα αποτελέσματα καταγράφονται. Τα αποτελέσματα αυτά μας δείχνουν με σαφή και αποδεδειγμένο τρόπο ποιες δραστικές ουσίες είναι οι πιο αποτελεσματικές στην αντιμετώπιση της αλωπεκίας και σε ποια συγκεκριμένη δοσολογία.
Επίσης, μπορούμε να γνωρίζουμε ποιες ουσίες πρέπει να αποφύγουμε εντελώς.

Μπορώ να κάνω το Γενετικό Τεστ Αλωπεκίας στη mydermaclinic

Φυσικά και μπορείτε!
Οι διακεκριμένοι δερματολόγοι της mydermaclinic Dr Χριστιάννα Ρεπούση και Dr Άννα Μαρία Τωμαδάκη πραγματοποιούν στο χώρο του ιατρείου το γενετικό τεστ εύκολα και γρήγορα και με τα αποτελέσματα στο χέρι έχουμε έτοιμη για εσάς την πλέον κατάλληλη εξατομικευμένη θεραπεία.

Γιατί όταν το πρωτοποριακό Γενετικό Τεστ DNA έρχεται, η Αλωπεκία φεύγει!

Η μεγάλη αγάπη για το λειτούργημά μου, με οδήγησαν στο να δημιουργήσω τη mydermaclinic.
Καθημερινά, μαζί με την ομάδα μου, προσπαθούμε να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, μέσα σε ένα φιλόξενο και υπεύθυνο περιβάλλον.

Ωράριο Ιατρείου

Δευτέρα: 9:00 π.μ. - 8:00 μ.μ.
Τρίτη: 12:00 μ.μ. - 8:00 μ.μ.
Τετάρτη: 9:00 π.μ. - 8:00 μ.μ.
Πέμπτη: 12:00 π.μ. - 8:00 μ.μ.
Παρασκευή: 10:00 π.μ. - 6:00 μ.μ.
Σάββατο: ΚΛΕΙΣΤΑ
Κυριακή: ΚΛΕΙΣΤΑ

Socials

MyDermaClinic © 2019. All Rights Reserved