Οι λόγοι πιθανών επιπλοκών στις ενέσιμες θεραπείες προσώπου

Η Dr Χριστιάννα Ρεπούση απαντά σε όλες τις ερωτήσεις για τις πιθανές και μη αναστρέψιμες επιπλοκές που μπορεί να προκύψουν στις ενέσιμες θεραπείες προσώπου

Ποιοι είναι οι λόγοι
πιθανών & μη αναστρέψιμων επιπλοκών
στις ενέσιμες θεραπείες προσώπου

Στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Υγεία πάνω απ’ όλα» που προβλήθηκε την Κυριακή 14 Απριλίου στις 11.45 το μεσημέρι, η Dr Χριστιάννα Ρεπούση, δερματολόγος- αφροδισιολόγος, απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις για τις πιθανές επιπλοκές που μπορεί να προκύψουν στις ενέσιμες θεραπείες προσώπου.

Τι πρέπει να προσέχουμε

✔️Κακή τοποθέτηση
✔️Κακής ποιότητας υλικό
✔️Κακός συνδυασμός των δύο παραπάνω

ΚΑΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΠΟ ΜΗ ΕΙΔΙΚΟ ΓΙΑΤΡΟ

Το πιο σημαντικό στις ενέσιμες θεραπείες είναι η επιλογή μόνο εξειδικευμένου γιατρού για την τοποθέτηση του υλικού. Εξειδικευμένος γιατρός στις ενέσιμες θεραπείες προσώπου είναι μόνο ο ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ και ο ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ!
Αυτό πρέπει να γίνει αντιληπτό και κατανοητό από όλους. Όταν επιλέγετε άλλες ειδικότητες γιατρών για τις ενέσιμες θεραπείες του προσώπου σας, όπως οφθαλμιάτρους και αναισθησιολόγους, ή ακόμα χειρότερα περιπτώσεις μη γιατρών, όπως οδοντιάτρους, φαρμακοποιούς, αισθητικούς, μακιγιέζ, τότε είστε κι εσείς ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ για το αποτέλεσμα και τις πιθανές μη αναστρέψιμες επιπλοκές!

ΚΑΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΥΛΙΚΟ

Είναι γνωστό ότι στην αγορά κυκλοφορούν πολλές ποιότητες υλικών.
Είναι εξαιρετικά σημαντικό να επιλέγει κανείς αρίστης ποιότητας και αναγωρίσιμα υλικά για την έγχυση στο πρόσωπο των ασθενών. Ο εξειδικευμένος Δερματολόγος εξετάζει διεξοδικά κάθε τύπο δέρματος και τις ανάγκες του και επιλέγει προσεκτικά τόσο το υλικό όσο και τον τρόπο εφαρμογής που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες του δικού σας προσώπου.

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΚΑΚΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ & ΚΑΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΥΛΙΚΟΥ

Αυτός είναι ο χειρότερος συνδυασμός, γιατί υπάρχει ο κίνδυνος μόνιμης παραμόρφωσης!
Κανένα υλικό δεν παραμορφώνει από μόνο του. Όμως η κακή επιλογή μη εξειδικευμένου γιατρού σε συνδυασμό με κακής ποιότητας υλικό, μπορεί να οδηγήσει σε παραμόρφωση του προσώπου. Αρκεί να σημειωθεί εδώ ότι το 50% των περιστατικών που βλέπουμε στη Mydermaclinic οφείλεται σε αυτόν τον επικίνδυνο συνδυασμό.

Πώς μπορούμε να προστατευτούμε από όλα αυτά?

✔️ Να μην εμπιστεύεστε και να μην επιλέγετε τις ΦΘΗΝΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Αντιθέτως, αυτές οι χαμηλές τιμές πρέπει να σας προβληματίζουν και να σας υποψιάζουν. Γιατί η υποτιθέμενη έκπτωση που παίρνετε από αυτές τις προσφορές οφείλεται και στο χαμηλής ποιότητας υλικό και στον μη εξεικευμένο επαγγελματία που το τοποθετεί.

✔️ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΣΟΒΑΡΑ ΑΥΤΟ: ΤΟ ΚΑΚΟ ΥΛΙΚΟ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΑΣ!!!
Οπότε αξίζει να ψάξετε παραπάνω, πριν αποφασίσετε το γιατρό που θα εμπιστευτείτε.

Τελικά υπάρχουν πιθανές επιπλοκές στις ενέσιμες θεραπείες προσώπου?

Ναι, πιθανές επιπλοκές μπορεί να προκύψουν. Δεν είναι ο κανόνας, αλλά μπορεί να συμβεί. Το σημαντικότερο όλων είναι να έχετε επιλέξει εξαρχής έναν εξειδικευμένο γιατρό που να ξέρει πως να αντιμετωπίσει την πιθανότητα επιπλοκών.
Οι Δερματολόγοι της Mydermaclinic Dr Χριστιάννα Ρεπούση και Dr Άννα Μαρία Τωμαδάκη εξειδικεύονται και μετεκπαιδεύονται συνεχώς στις ενέσιμες θεραπείες, ώστε να είναι έτοιμες και ικανές να αντιμετωπίσουν οποιεσδήποτε επιπλοκές ενδέχεται να παρουσιαστούν.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή ερώτηση που θα θέλατε να κάνετε στις δερματολόγους της mydermaclinic Dr Χριστιάννα Ρεπούση και Dr Άννα Μαρία Τωμαδάκη,
μη διστάσετε να μας καλέσετε στο τηλέφωνο του ιατρείου: 22940 92400.

Η μεγάλη αγάπη για το λειτούργημά μου, με οδήγησαν στο να δημιουργήσω τη mydermaclinic.
Καθημερινά, μαζί με την ομάδα μου, προσπαθούμε να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, μέσα σε ένα φιλόξενο και υπεύθυνο περιβάλλον.

Ωράριο Ιατρείου

Δευτέρα: 9:00 π.μ. - 8:00 μ.μ.
Τρίτη: 12:00 μ.μ. - 8:00 μ.μ.
Τετάρτη: 9:00 π.μ. - 8:00 μ.μ.
Πέμπτη: 12:00 π.μ. - 8:00 μ.μ.
Παρασκευή: 10:00 π.μ. - 6:00 μ.μ.
Σάββατο: ΚΛΕΙΣΤΑ
Κυριακή: ΚΛΕΙΣΤΑ

Socials

MyDermaClinic © 2019. All Rights Reserved