Τι Είναι Μεσοθεραπεία

Τι Είναι Μεσοθεραπεία 1

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Η μεσοθεραπεία είναι μια απλή διαδικασία κατά την οποία εγχύουμε με τη βοήθεια πολύ μικρών βελονών ή με χρήση του dermapen διάφορες ουσίες στο εν τω βάθει χόριο, εκεί όπου δεν μπορεί να διεισδύσει ακόμη και η καλύτερη αντιγηραντική ή ενυδατική κρέμα.Οι ουσίες που χρησιμοποιούμε είναι συνήθως διαλύματα υαλουρονικού οξέος καθώς και ενεργά συστατικά όπως βιταμίνες και αντιοξειδωτικές ή συσφιγκτικές ουσίες (ετερόλογη) ή κύτταρα του αίματός μας κατάλληλα επεξεργασμένα (αυτόλογη).

Συχνές Ερωτήσεις

  • Βαθιά ενυδάτωση
  • Βελτίωση μαύρων κύκλων και ρυτίδων ματιών
  • Μείωση των λεπτών ρυτίδων
  • Πρόληψη εμφάνισης καινούριων ρυτίδων
  • Φωτεινότητα και υγιής όψη του δέρματος
  • Ήπια συσφιγκτική δράση με ειδικά διαλύματα σύσφιγξης

Στην mydermaclinic χρησιμοποιούμε τόσο την ενέσιμη μεσοθεραπεία, όσο και την μεσοθεραπεία χωρίς ενέσεις αλλά με μία ειδική συσκευή (DermaPen). Στην ενέσιμη μεσοθεραπεία, με πολύ λεπτές ενέσεις εγχύουμε τα απαραίτητα συστατικά σε όλη την επιφάνεια του προσώπου.Στην δεύτερη περίπτωση με την χρήση του DermaPen δημιουργούμε μικρά κανάλια στην επιφάνεια της επιδερμίδας, μέσα από τα οποία τα διαλύματα μεσοθεραπείας φτάνουν στο απαιτούμενο βάθος.
Είναι ένα μηχάνημα σαν μεγάλο στυλό που στην άκρη της έχει 12 λεπτές βελόνες.Το DermaPen διαπερνά το δέρμα και έως 100 φορές ανά δευτερόλεπτο με ρυθμιζόμενη ταχύτητα αλλά και βάθος που κυμαίνεται μεταξύ 0,25 χιλιοστά-2.5mm, ανάλογα με την περιοχή που θεραπεύεται.Οι βελόνες στo DermaPen διεισδύουν στο δέρμα κατακόρυφα, ελαχιστοποιώντας τη βλάβη του δέρματος, τον πόνο αλλά και τον χρόνο αποκατάστασης.Οι βελόνες αυτές προκαλούν πολλαπλούς μικροτραυματισμούς στο δέρμα, διαπερνούν την επιδερμίδα ,αφήνοντάς την ανέπαφη και φτάνουν ως το χόριο.
Είναι ευθύνη της δερματολόγου μας Dr Χριστιάννας Ρεπούση να σας ενημερώσει εντελώς δωρεάν για το ποιά μεσοθεραπεία ταιριάζει καλύτερα στο δικό σας δέρμα, όπως επίσης και για τον τρόπο εφαρμογής και το πρωτόκολλο που πρέπει να ακολουθηθεί.
Χρησιμοποιούμε τοπική αναισθητική κρέμα λίγη ώρα πριν την εφαρμογή της μεσοθεραπείας.Αμέσως μετά από τη θεραπεία μπορεί να τοποθετηθεί ένα δροσερό επίθεμα ή μία μάσκα, ώστε να ανακουφίσει ένα ήπιο αίσθημα καύσου που υπάρχει.
Δεν υπάρχουν επιπλοκές. Μετά το τέλος της συνεδρίας μπορεί να υπάρχει ένας ήπιος ερεθισμός ο οποίος υποχωρεί τις επόμενες ώρες. Σε λίγες περιπτώσεις μπορεί να εμφανισθούν κάποιες μικρές μελανίτσες από τα τσιμπηματάκια που εξαφανίζονται σε δυο με τρεις μέρες.

Η μεγάλη αγάπη για το λειτούργημά μου, με οδήγησαν στο να δημιουργήσω τη mydermaclinic.
Καθημερινά, μαζί με την ομάδα μου, προσπαθούμε να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, μέσα σε ένα φιλόξενο και υπεύθυνο περιβάλλον.

Ωράριο Ιατρείου

Δευτέρα: 9:00 π.μ. - 8:00 μ.μ.
Τρίτη: 12:00 μ.μ. - 8:00 μ.μ.
Τετάρτη: 9:00 π.μ. - 8:00 μ.μ.
Πέμπτη: 12:00 π.μ. - 8:00 μ.μ.
Παρασκευή: 10:00 π.μ. - 6:00 μ.μ.
Σάββατο: ΚΛΕΙΣΤΑ
Κυριακή: ΚΛΕΙΣΤΑ

Socials

MyDermaClinic © 2019. All Rights Reserved