ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΒΑΘΙΑΣ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ, INTENSIVE MOISTURIZING PROTOCOL BY SESDERMA

Πρόκειται για μία θεραπεία βαθιάς ενυδάτωσης που βασίζεται στην νέα φόρμουλα νανοτεχνολογίας της ισπανικής εταιρείας SESDERMA. Τα ενεργά ενυδατικά συστατικά μεταφέρονται μέσα σε νανομετρικά λιποσώματα με υψηλή ισχύ διείσδυσης με αποτέλεσμα η δράση τους να είναι βαθύτερη, στοχευμένη και άρα πιο αποτελεσματική.

Συχνές Ερωτήσεις

Αρχικά γίνεται πολύ καλός καθαρισμός του δέρματος με γάζα και τη βοήθεια ενός λιποσωματικού καθαριστικού (Sensyses Liposomal Cleanser) και στην συνέχεια εφαρμόζεται μία λεπτή στρώση από το Pyruvic Peel LA. Ακολουθεί συνδυασμός δύο προϊόντων νανοτεχνολογίας τα οποία εφαρμόζονται στην επιδερμίδα για 3 -5 λεπτά: Resveraderm Powder & Lacticpeel Nanotechnology. Η επιδερμίδα ξεπλένεται και στεγνώνεται πολύ καλά και ακολουθεί απαλό λεμφικό μασάζ αναζωογόνησης με τη βοήθεια 3-4 σταγόνων Hidraderm HYAL Liposomal Serum, ενός πλούσιου σε λιποσώματα ενυδατικού ορού για πολύ βαθιά ενυδάτωση και θρέψη. Η θεραπεία ολοκληρώνεται με την εφαρμογή ειδικής μάσκας νανοντεχνολογίας Ηyaluronic Acid Νanomask η οποία παραμένει για 15 -20 λεπτά.Η θεραπεία intensive moisturizing απευθύνεται σε όλους ανεξαρτήτως φύλου και ηλικίας, ιδιαιτέρως όμως στις γυναίκες που διανύουν την κλιμακτήριο καθώς και σε εκείνες που βρίσκονται σε κλιμακτήριο. Επιπρόσθετα βοηθά θεαματικά όλα τα ευαισθητοποιημένα από περιβαλλοντικούς παράγοντες δέρματα, με θαμπή και τραχιά υφή, έλλειψη υγρασίας και ανομοιόμορφο χρωματικό τόνο. Είναι βασισμένη σε προιόντα νανοτεχνολογίας για στοχευμένη και βαθύτερη ενυδάτωσηΜετά το τέλος της θεραπείας το δέρμα είναι εμφανώς αναζωογονημένο, λαμπερό και πολύ βαθιά ενυδατωμένο. Δεν υπάρχει κανένας ερεθισμός και μπορείτε να επιστρέψετε άμεσα στις καθημερινές δραστηριότητες σας.Ο τελικός αριθμός των απαραίτητων συνεδριών θα εξαρτηθεί από την πρόοδο της ενυδάτωσης κατά την διάρκεια της θεραπείας.Μία συνεδρία αρκεί για ένα απαλό και ενυδατωμένο δέρμα πριν από ένα σημαντικό γεγονός της ζωής σας.Ωστόσο για καλύτερα και πιο μακροχρόνιο αποτέλεσμα προτείνουμε 4 συνεδρίες κάθε 20-30 ημέρες. Και στην φάση της συντήρησης μία συνεδρία κάθε 2-3 μήνες.Το ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό του ιατρείου, με την βοήθεια της δερματολόγου Χριστιάννας Ρεπούση, θα σας προτείνουν εξειδικευμένα προϊόντα για το δικό σας δέρμα καθώς και συμβουλές περιποίησης που θα συμβάλουν στη συντήρηση του αποτελέσματος.

Η μεγάλη αγάπη για το λειτούργημά μου, με οδήγησαν στο να δημιουργήσω τη mydermaclinic.
Καθημερινά, μαζί με την ομάδα μου, προσπαθούμε να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, μέσα σε ένα φιλόξενο και υπεύθυνο περιβάλλον.

Ωράριο Ιατρείου

Δευτέρα: 9:00 π.μ. - 8:00 μ.μ.
Τρίτη: 12:00 μ.μ. - 8:00 μ.μ.
Τετάρτη: 9:00 π.μ. - 8:00 μ.μ.
Πέμπτη: 12:00 π.μ. - 8:00 μ.μ.
Παρασκευή: 10:00 π.μ. - 6:00 μ.μ.
Σάββατο: ΚΛΕΙΣΤΑ
Κυριακή: ΚΛΕΙΣΤΑ

Socials

MyDermaClinic © 2019. All Rights Reserved