ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΛΑΜΨΗΣ – REVITALIZING PROTOCOL BY SESDERMA

Πρόκειται για μία θεραπεία ενίσχυσης λάμψης που βασίζεται στη νέα φόρμουλα νανοτεχνολογίας της ισπανικής εταιρείας SESDERMA. Τα ενεργά συστατικά μεταφέρονται μέσα σε νανομετρικά λιποσώματα με υψηλή ισχύ διείσδυσης με αποτέλεσμα η δράση τους να είναι βαθύτερη, στοχευμένη και άρα πιο αποτελεσματική. Χρησιμοποιείται για την αποκατάσταση της λάμψης σε όλα τα θαμπά και ταλαιπωρημένα δέρματα αλλά και πριν από σημαντικά γεγονότα όπως γάμος, βάφτιση.

Συχνές Ερωτήσεις

Αρχικά γίνεται πολύ καλός καθαρισμός του δέρματος με γάζα και τη βοήθεια ενός λιποσωματικού καθαριστικού (Sensyses Liposomal Cleanser) και στη συνέχεια εφαρμόζεται μία λεπτή στρώση από το Salipeel DS. Ακολουθεί συνδυασμός δύο προϊόντων νανοτεχνολογίας τα οποία εφαρμόζονται στην επιδερμίδα για 10-15 λεπτά: Glowing Powder & Argipeel Nanotechnology. Η επιδερμίδα ξεπλένεται και στεγνώνεται πολύ καλά και ακολουθεί απαλό λεμφικό μασάζ αναζωογόνησης με τη βοήθεια μιας αμπούλας νανοτεχνολογίας Natuvalia Glowing Effect, μιας πλούσιας σε λιποσώματα φόρμουλας της SESDERMA για πολύ βαθιά αναζωογόνηση και έντονη λάμψη. Η θεραπεία ολοληρώνεται με την εφαρμογή της ειδικής μάσκας νανοτεχνολογίας Vitamin C Nanomask η οποία παραμένει για 15 -20 λεπτά.
Η συγκεκριμένη θεραπεία συστήνεται σε όλους τους τύπους δέρματος και κυρίως σε όλους εκείνους που αναζητούν λάμψη και φρεσκάδα σε ένα ήδη θαμπό δέρμα, με ιδιαίτερη έμφαση στους καπνιστές.
Μετά το τέλος της θεραπείας το δέρμα είναι εμφανώς αναζωογονημένο, λαμπερό και σφριγηλό. Δεν υπάρχει κανένας ερεθισμός και μπορείτε να επιστρέψετε άμεσα στις καθημερινές δραστηριότητες σας.
Ο τελικός αριθμός των συνεδριών θα εξαρτηθεί από την πρόοδο της θεραπείας κατά την διάρκεια των συνεδριών.Μία συνεδρία αρκεί για ένα απαλό και εντυπωσιακά λαμπερό δέρμα πριν από ένα σημαντικό γεγονός της ζωής σας.Ωστόσο για καλύτερα και πιο μακροχρόνια αποτελέσματα προτείνουμε 4 συνεδρίες, μία κάθε 15-20 ημέρες. Στη φάση της συντήρησης μία συνεδρία κάθε 2-3 μήνες.
Το ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό του ιατρείου, με την βοήθεια της δερματολόγου Χριστιάννα Ρεπούση, θα σας προτείνουν συνδυαστικά εξειδικευμένα προϊόντα για το δικό σας δέρμα καθώς και συμβουλές περιποίησης που θα συμβάλουν στη συντήρηση του αποτελέσματος.

Η μεγάλη αγάπη για το λειτούργημά μου, με οδήγησαν στο να δημιουργήσω τη mydermaclinic.
Καθημερινά, μαζί με την ομάδα μου, προσπαθούμε να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, μέσα σε ένα φιλόξενο και υπεύθυνο περιβάλλον.

Ωράριο Ιατρείου

Δευτέρα: 9:00 π.μ. - 8:00 μ.μ.
Τρίτη: 12:00 μ.μ. - 8:00 μ.μ.
Τετάρτη: 9:00 π.μ. - 8:00 μ.μ.
Πέμπτη: 12:00 π.μ. - 8:00 μ.μ.
Παρασκευή: 10:00 π.μ. - 6:00 μ.μ.
Σάββατο: ΚΛΕΙΣΤΑ
Κυριακή: ΚΛΕΙΣΤΑ

Socials

MyDermaClinic © 2019. All Rights Reserved