ΣΥΣΦΙΞΗ ΣΩΜΑΤΟΣ

Συχνές Ερωτήσεις

Η κύρια αιτία της χαλάρωσης του δέρματος είναι η μείωση της ποσότητας και της ποιότητας των ινών κολλαγόνου του δέρματος.

Το Κολλαγόνο είναι μια αδιάλυτη, ινώδης πρωτεΐνη, που ισοδυναμεί με το ένα τέταρτο της συνολικής πρωτεΐνης που υπάρχει στο σώμα μας.

Είναι το βασικότερο συστατικό του συνδετικού ιστού του οργανισμού και είναι υπεύθυνο για το σφιχτό δέρμα, την ελαστικότητα, την σωστή υγρασία και την συνεχή ανανέωση των κυττάρων του δέρματος.

Με την πάροδο του χρόνου οι ίνες του κολλαγόνου χάνουν την ελαστικότητά τους, προκαλώντας τη χαλάρωση του δέρματος.

Στην μείωση του κολλαγόνου και της ελαστίνης συμβάλλουν:

 •  Tο ηλιακό φως και κυρίως οι ακτίνες UVA, που διεισδύουν βαθιά στο δέρμα και καταστέλλουν την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.
 • Η χαμηλή ποσότητα αντιοξειδωτικών βιταμινών
  (όπως η βιταμίνη Α, η βιταμίνη C και η βιταμίνη F) που υπάρχουν διαθέσιμες στον οργανισμό από την τροφή.
 • Κληρονομικότητα
 • Ορμονικές αλλαγές από εγκυμοσύνη ή εμμηνόπαυση, η γήρανση ή ο σακχαρώδης διαβήτης.
 • Οι αυξομειώσεις βάρους.
 • Το απότομο σταμάτημα της προπόνησης.
 • Οι υπερβολικές δίαιτες.

 Το σύστημα παρέχει ο COCCON DUOTECHNOLOGY  ορατά αποτελέσματα σύντομα γιατί είναι το μόνο σύστημα της κατηγορίας του που χρησιμοποιεί μια προσέγγιση διπλού στρώματος.

Πρόκειται για την πιο αποτελεσματική θεραπεία σύσφιξης με τη χρήση μονοπολικής και διπολικής ραδιοσυχνότητας.

To σύστημα Cocoon Duotechnology συνδυάζει δύο κορυφαίες τεχνολογίες: Cavitation (σπηλαίωση) και Radiofrequency (ραδιοσυχνότητες), που χρησιμοποιούνται για τη δραστική αντιμετώπιση των κυριότερων αισθητικών προβλημάτων όπως :

 • τοπική εναπόθεση λίπους,
 • κυτταρίτιδα,
 • χαλάρωση προσώπου και σώματος

Η αρχή της σπηλαίωσης (Cavitation) αναφέρεται σε μη αναστρέψιμη καταστροφή των λιποκυττάρων (λιποδιάσπαση) και ρευστοποίηση του λίπους (λιπόλυση) με την ενέργεια ειδικού υπερήχου. Τα κατεστραμμένα λιποκύτταρα και το περιττό λίπος ακολουθούν τη φυσιολογική μεταβολική πορεία και αποβάλλονται. Το φαινόμενο του Cavitation αποτελεί την πιο δραστική σύγχρονη μη επεμβατική μέθοδο λιπογλυπτικής και προκαλεί καταστροφή των λιποκυττάρων σε περιοχές με περιττό λίπος.

Το Coccon Duotechnology χρησιμοποιεί μονοπολικές και πολυπολικές ραδιοσυχνότητες (RF)παρέχοντας τη δυνατότητα επιλεκτικής δράσης σε οποιοδήποτε επίπεδο του δέρματος και του υποδόριου λίπους.

Θερμαίνει τους ιστούς-στόχο στα θερμοθεραπευτικά όρια, όπου:

 • Επιτυγχάνεται θερμική σύσπαση συνδετικού ιστού (lifting effect)
 • Διεγείρεται η παραγωγή νέου κολλαγόνου (νεοκολλαγένεση) από τους ινοβλάστες με αποτέλεσμα το δέρμα να ανακτά τη χαμένη του ελαστικότητα και σφριγηλότητα και οι ρυτίδες  να λειαίνονται.

Το COCCON DUOTECHNOLOGY  βοηθάει να βελτιώσουμε  όλες τις προβληματικές περιοχές.

Χρησιμοποιείται  σε  περιοχές του σώματος που έχουν χαλάρωση όπως πχ προσαγωγούς, γόνατα ,μπράτσα, ψωμάκια, κοιλιά αλλά και στους γλουτούς.

Πολλοί ασθενείς εμπιστεύονται το COCCON DUOTECHNOLOGY  για  ναβελτιώσουν επίσης τη μετεγχειρητική εμφάνιση του δέρματος ή τη χαλαρωμένη κοιλιά, τους μηρούς ή τους γλουτούς που παρουσιάζονται μετά την κύηση ή την απότομη απώλεια βάρους ή μετά από επεμβάσεις πλαστικής χειρουργικής

Οι περισσότεροι ασθενείς βρίσκουν το COCCON DUOTECHNOLOGY  πολύ άνετο στην αίσθηση, με ήπιο αίσθημα καύσους.

Τα αποτελέσματα είναι ορατά τις επόμενες δύο εβδομάδες με μείωση πόντων και πιο σφριγηλή επιδερμίδα.

Αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι με την πάροδο του χρόνου το δέρμα συσφίγγει ακόμη περισσότερο, καθώς η παραγωγή νέου κολλαγόνου συνεχίζεται.

Μία συνεδρία μπορεί να διαρκέσει από 30 λεπτά έως μία ώρα αναλόγως το μέγεθος της περιοχής της συνεδρίας. Χρειάζονται κατά μέσο όρο 6-8 συνεδρίες, με μεσοδιάστημα  7 -15 ημερών.

Η μεγάλη αγάπη για το λειτούργημά μου, με οδήγησαν στο να δημιουργήσω τη mydermaclinic.
Καθημερινά, μαζί με την ομάδα μου, προσπαθούμε να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, μέσα σε ένα φιλόξενο και υπεύθυνο περιβάλλον.

Ωράριο Ιατρείου

Δευτέρα: 9:00 π.μ. - 8:00 μ.μ.
Τρίτη: 12:00 μ.μ. - 8:00 μ.μ.
Τετάρτη: 9:00 π.μ. - 8:00 μ.μ.
Πέμπτη: 12:00 π.μ. - 8:00 μ.μ.
Παρασκευή: 10:00 π.μ. - 6:00 μ.μ.
Σάββατο: ΚΛΕΙΣΤΑ
Κυριακή: ΚΛΕΙΣΤΑ

Socials

MyDermaClinic © 2019. All Rights Reserved