ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΩΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ

Η μεσοθεραπεία σώματος για τη διόρθωση της κυτταρίτιδας είναι η τεχνική της ενέσιμης μεσοθεραπείας στο σώμα κυρίως στους μηρούς και στα ψωμάκια αλλά και στην περιοχή της κοιλιάς με σκοπό όμως τη διόρθωση της κυτταρίτιδας.

Πρόκειται για μια απλή διαδικασία κατά την οποία εγχύουμε με τη βοήθεια πολύ μικρών βελονών ειδικές ουσίες για το σκοπό αυτό.

Συχνές Ερωτήσεις

Όταν απλώνουμε απλά μια ουσία στην επιδερμίδα ένα μικρό  μόνο ποσοστό της απορροφάται και η απορρόφηση εξαρτάται από πολλούς παράγοντες (π.χ. μέγεθος μορίου της ουσίας, κατάσταση επιδερμίδας, υγρασία κλπ).

Χρησιμοποιώντας τη μεσοθεραπεία δημιουργούμε μικρά κανάλια στην επιδερμίδα μέσω των οποίων μπορούν με ευκολία να διεισδύσουν δραστικές ουσίες και να φτάσουν ως το χόριο.

Η μεσοθεραπεία για την κυτταρίτιδα είναι γενικώς  πολύ καλά ανεκτή.

Η μοναδική επιπλοκή της θεραπείας είναι  το οίδημα και οι μελανιές που οφείλονται στους πολλαπλούς νυγμούς.

Οι ουσίες που χρησιμοποιούνται στην μεσοθεραπεία κυτταρίτιδας είναι πολλές .

Μόνο οι δερματολόγοι της mydermaclinic Χριστιάννα Ρεπούση και Άννα Μαρία Τωμαδάκη σχεδιάζουν το κατάλληλο θεραπευτικό πρωτόκολλο ανάλογα για τη δική σας περίπτωση.

Στο ιατρείο μας χρησιμοποιούμε την  μεσοθεραπεία με βιομιμητικά ενεργά πεπτίδια  PROSTROLANE INNER B ως βάση και μπορούμε αν χρειασθεί να προσθέσουμε κια άλλες ουσίες.

Η μεσοθεραπεία  συνδυάζεται εξαιρετικά και με το NEW COCCON DUOTECHNOLOGY , με κρυολιπόλυση COOLTECH .

Στη μεσοθεραπεία της κυτταρίτιδας χρειάζονται από 4-10 συνεδρίες με μεσοδιάστημα 7-15 ημερών ανάλογα πάντα με την περίπτωση.

Η μεγάλη αγάπη για το λειτούργημά μου, με οδήγησαν στο να δημιουργήσω τη mydermaclinic.
Καθημερινά, μαζί με την ομάδα μου, προσπαθούμε να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, μέσα σε ένα φιλόξενο και υπεύθυνο περιβάλλον.

Ωράριο Ιατρείου

Δευτέρα: 9:00 π.μ. - 8:00 μ.μ.
Τρίτη: 12:00 μ.μ. - 8:00 μ.μ.
Τετάρτη: 9:00 π.μ. - 8:00 μ.μ.
Πέμπτη: 12:00 π.μ. - 8:00 μ.μ.
Παρασκευή: 10:00 π.μ. - 6:00 μ.μ.
Σάββατο: ΚΛΕΙΣΤΑ
Κυριακή: ΚΛΕΙΣΤΑ

Socials

MyDermaClinic © 2019. All Rights Reserved