ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΕΝΕΡΓΑ ΒΙΟΜΙΜΗΤΙΚΑ ΠΕΠΤΙΔΙΑ

Με την πάροδο των χρόνων,  η φυσική παραγωγή πεπτιδίων στο δέρμα μειώνεται.  Είναι απαραίτητο να το ανατροφοδοτήσουμε ώστε να διατηρήσουμε την υγιή του εμφάνιση.

Η μεσοθεραπεία με βιομιμητικά πεπτίδια είναι μία θεραπεία που βασίζεται στις ιδιότητες των πεπτιδίων, των δομικών συστατικών του δέρματος μας. Αποτελεί το νέο όπλο κατά της γήρανσης του δέρματος, των δυσχρωμιών και αρωγός στην προσπάθεια μας για τη γλυπτική προσώπου και σώματος.

Συχνές Ερωτήσεις

Τα πεπτίδια είναι σύνθετα μόρια που αποτελούνται από δύο ή περισσότερες αλυσίδες αμινοξέων, των δομικών συστατικών δηλαδή των πρωτεϊνών και υπάρχουν φυσιολογικά στο δέρμα μας. Στο ιατρείο μας  εφαρμόζουμε τη νέα τεχνολογία βιομιμητικών πεπτιδίων της σειράς PROSTROLANE, η οποία βασίζεται στη σταθερή και σταδιακή απελευθέρωση πεπτιδίων στο δέρμα. Τα βιομιμητικά πεπτίδια ως δομικά συστατικά του ίδιου του δέρματος δρουν απευθείας στους υποδοχείς των κυττάρων και απελευθερώνονται στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, μιμούμενα τη δράση των φυσικών πεπτιδίων. Είναι ενσωματωμένα σε διασταυρωμένο υαλουρονικό οξύ το οποίο αποτελεί το «όχημά» τους για την μεταφορά τους στο σημείο που θέλουμε να θεραπεύσουμε. Μετά την έγχυση τους, αποδεσμεύονται σταδιακά για 15 ημέρες μέχρι να αποδομηθούν πλήρως και με φυσικό τρόπο.

Εφαρμόζονται σε κάθε ηλικία και ανάλογα με το πρόβλημα που θέλουμε να διορθώσουμε , χρησιμοποιούμε το κατάλληλο πρωτόκολλο.

Αντιγήρανση: Η ενέσιμη μεσοθεραπεία με βιομιμητικά πεπτίδιαPROSTROLANE NATURAL B, αποκαθιστά τα επίπεδα αυξητικών παραγόντων και διεγείρει τους φυσικούς μηχανισμούς του δέρματος για την αποκατάσταση της γήρανσης. Βελτιώνει αποτελεσματικά τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες, αποκαθιστά τον χρωματικό τόνο και συσφίγγει την επιδερμίδα, κάνοντας το δέρμα πιο λαμπερό και σφριγηλό.

Δυσχρωμίες: Η ενέσιμη μεσοθεραπεία με βιομιμητικά πεπτίδια PROSTROLANE BLANC B αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τις ανομοιογενείς μελαχρωματικές διαταραχές του προσώπου, όπως το μέλασμα. Τα βιομιμητικά πεπτίδια αναστέλλουν τη δράση της τυροσινάσης, του ενζύμου που ευθύνεται για την εμφάνιση δυσχρωμιών.

Γλυπτική προσώπου και σώματος: Η ενέσιμη μεσοθεραπεία με βιομιμητικά πεπτίδια PROSTROLANE INNER B συμβάλλει στην συρρίκνωση των λιποκυττάρων, αποτρέπει τον εκ νέου σχηματισμό τους και διεγείρει τη σύνθεση κολλαγόνου και ελαστίνης στην πάσχουσα περιοχή.

Οι ιατροί  δερματολόγοι Dr Χριστιάννα Ρεπούση και Dr Άννα Μαρία Τωμαδάκη, θα σας προτείνουν   εξατομικευμένα πρωτόκολλα με βάση της ανάγκες του δικού σας προσώπου.

Τα βιομιμητικά πεπτίδια, ως δομικά συστατικά του ίδιου του δέρματος επιτρέπουν τη μεταφορά και απελευθέρωση εξαιρετικά μεγάλης ποσότητας ενεργών συστατικών με πολύ λιγότερες συνεδρίες ,σε σύγκριση με τις παραδοσιακές μεσοθεραπείες.

Αποτελούν μία  πολύ  ασφαλή κι αποτελεσματική  επιλογή, από τις κατηγορίες ενεργών συστατικών στην αισθητική δερματολογία.

Απαιτούνται συνήθως 2 έως 4 συνεδρίες για ολοκληρωτικά αποτελέσματα, καθώς η ποσότητα των ενεργών πεπτιδίων που περιέχονται στο υαλουρονικό οξύ ,  είναι εξαιρετικά μεγάλη.

Ένα σημαντικό πλεονέκτημα της μεοσθεραπείας με βιομιμιτικά πεπτίδια PROSTROLANE είναι ότι είναι απολύτως ανώδυνη και χωρίς καθόλου χρόνο αποθεραπείας.

Η μεγάλη αγάπη για το λειτούργημά μου, με οδήγησαν στο να δημιουργήσω τη mydermaclinic.
Καθημερινά, μαζί με την ομάδα μου, προσπαθούμε να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, μέσα σε ένα φιλόξενο και υπεύθυνο περιβάλλον.

Ωράριο Ιατρείου

Δευτέρα: 9:00 π.μ. - 8:00 μ.μ.
Τρίτη: 12:00 μ.μ. - 8:00 μ.μ.
Τετάρτη: 9:00 π.μ. - 8:00 μ.μ.
Πέμπτη: 12:00 π.μ. - 8:00 μ.μ.
Παρασκευή: 10:00 π.μ. - 6:00 μ.μ.
Σάββατο: ΚΛΕΙΣΤΑ
Κυριακή: ΚΛΕΙΣΤΑ

Socials

MyDermaClinic © 2019. All Rights Reserved