ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ

Μεσοθεραπεία σώματος για την κυτταρίτιδαΗ μεσοθεραπεία σώματος για την βελτίωση της κυτταρίτιδας είναι η τεχνική της ενέσιμης μεσοθεραπείας στο σώμα κυρίως στους μηρούς και στα ψωμάκια αλλά και στην περιοχή της κοιλιάς .

Συχνές Ερωτήσεις

Πρόκειται για μια απλή διαδικασία κατά την οποία εγχύουμε με τη βοήθεια πολύ μικρών βελόνων ειδικές ουσίες για τον σκοπό αυτό.
Οι ουσίες που χρησιμοποιούνται στην μεσοθεραπεία κυτταρίτιδας είναι πολλές, όπως καφείνη, φωσφατιδυλοχολίνη,οργανικό πυρίτιο, καρνιτίνη, κα. Η δερματολόγος της mydermaclinic και το έμπειρο προσωπικό τις συνδυάζουν κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Με την εφαρμογή πάγου για δέκα λεπτά πριν την εφαρμογή στην περιοχή, η μεσοθεραπεία για την κυτταρίτιδα είναι πολύ καλά ανεκτή.Η μοναδική επιπλοκή της θεραπείας είναι οι μελανιές που οφείλονται στην βελόνα.
Στην μεσοθεραπεία της κυτταρίτιδας χρειάζονται από 4-6 συνεδρίες με μεσοδιάστημα 7-15 ημερών ανάλογα πάντα με την περίπτωση.
Η ενέσιμη μεσοθεραπεία για την κυτταρίτιδα συνδυάζεται πολλές φορές εξαιρετικά αποτελεσματικά τόσο με την LPG endermologie lipomassage όσο και με Coccon διπολική και μονοπολική ραδιοσυχνότητα.

Η μεγάλη αγάπη για το λειτούργημά μου, με οδήγησαν στο να δημιουργήσω τη mydermaclinic.
Καθημερινά, μαζί με την ομάδα μου, προσπαθούμε να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, μέσα σε ένα φιλόξενο και υπεύθυνο περιβάλλον.

Ωράριο Ιατρείου

Δευτέρα: 9:00 π.μ. - 8:00 μ.μ.
Τρίτη: 12:00 μ.μ. - 8:00 μ.μ.
Τετάρτη: 9:00 π.μ. - 8:00 μ.μ.
Πέμπτη: 12:00 π.μ. - 8:00 μ.μ.
Παρασκευή: 10:00 π.μ. - 6:00 μ.μ.
Σάββατο: ΚΛΕΙΣΤΑ
Κυριακή: ΚΛΕΙΣΤΑ

Socials

MyDermaClinic © 2019. All Rights Reserved