ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΣΗ (ενέσιμη μορφή)

Έχετε ανεπιθύμητα ψωμάκια ή λίπος τοπικά σε μηρούς, κοιλιά ή διπλοσάγονο;Υπάρχουν τρεις μέθοδοι προσέγγισης του θέματος:Η  μη επεμβατική λιποδιάλυση με ενέσιμες λιποδιαλυτικές ουσίες, η μη επεμβατική κρυολιπόλυση και η επεμβατική λιποαναρρόφηση

Συχνές Ερωτήσεις

Μια νέα επαναστατική ουσία εφαρμόζεται πλέον για σας απαλλάξει από την παθολογική συσσώρευση λιποκυττάρων που δεν φεύγει ούτε με γυμναστική ούτε με καλή διατροφή. Η ουσία-κλειδί ονομάζεται δεοξυχολικό οξύ ή ATX-101 και τα αποτελέσματα από τις επιστημονικές μελέτες μας δείχνουν ότι πρόκειται για ένα υποσχόμενο υλικό στη σμίλευση σώματος και προσώπου.
Η ενέσιμη διαδικασία γίνεται με χρήση πολύ λεπτής βελόνας ινσουλίνης, σε πολύ συγκεκριμένες δόσεις, ενώ δεν απαιτείται αναισθησία. Η ATX-101 εφαρμόζεται κυρίως στο διπλοσάγονο αλλά και στο σώμα (κοιλιά, γόνατα, μπράτσα, μηρούς, γλουτούς) συνδυαστικά με φωσφατιδυλοχολίνη, μια διάσημη λιπολυτική ουσία που προέρχεται από τη λεκιθίνη της σόγιας. Το συστατικό σπάει τη μεμβράνη των λιποκυττάρων και το περιεχόμενό τους αποβάλλεται από τον οργανισμό. Τα λιποκύτταρα λοιπόν πεθαίνουν και η περιοχή είναι σμιλεμένη, χωρίς περιττό λίπος.
Από την άλλη, η φωσφατιδυλοχολίνη  είναι  από χρόνια γνωστή για την λιποδιαλυτική της δράση και έχει χρησιμοποιηθεί και στην καρδιολογία, ωστόσο η χρήση της στην αισθητική ιατρική δεν είναι ακόμα εγκεκριμένη παρότι πολύ ευρεία. Προκαλεί διάλυση του κυτταρικού τοιχώματος των λιποκυττάρων που ακολούθως αποβάλλονται μέσω της μεταβολικής οδού. Συγχρόνως, προκαλείται ίνωση στην περιοχή που οδηγεί σε σύσφιγξη και λείανση της επιφάνειας του δέρματος με αποτέλεσμα κατά συνέπεια την σημαντική βελτίωση και της συχνά συνυπάρχουσας κυτταρίτιδας.
Για να έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα μπορεί να χρειαστούν έως 6 συνεδρίες σε απόσταση 1-1,5 μήνα, αλλά ο αριθμός εξαρτάται από την έκταση του προβλήματος. Μετά τη θεραπεία οι ασθενείς παρατηρούν ότι παράλληλα με την απώλεια λίπους τοπικά, το δέρμα δείχνει και πιο νεανικό και σφιχτό.
Μετά την ενέσιμη θεραπεία θα υπάρχουν μελανιές και πρήξιμο, πόνος και κοκκινίλα στην περιοχή όπου έγιναν οι εγχύσεις, αλλά έπειτα από μερικές μέρες η εικόνα αυτή βελτιώνεται.
Και οι τρεις τρόποι έχουν τη θέση τους στην αντιμετώπιση του περιττού λίπους και πρέπει να αφήσετε στον εξειδικευμένο γιατρό την απόφαση για τον τρόπο ή τον συνδυασμό τους.Ο γιατρός θα πρέπει να γνωρίζει αρκετά καλά την χρήση της ουσίας αυτής, διότι τα λάθη στην εφαρμογή της μπορεί να προκαλέσουν αρκετή ζημιά στην περιοχή και γενικότερα στον οργανισμό.

Η μεγάλη αγάπη για το λειτούργημά μου, με οδήγησαν στο να δημιουργήσω τη mydermaclinic.
Καθημερινά, μαζί με την ομάδα μου, προσπαθούμε να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, μέσα σε ένα φιλόξενο και υπεύθυνο περιβάλλον.

Ωράριο Ιατρείου

Δευτέρα: 9:00 π.μ. - 8:00 μ.μ.
Τρίτη: 12:00 μ.μ. - 8:00 μ.μ.
Τετάρτη: 9:00 π.μ. - 8:00 μ.μ.
Πέμπτη: 12:00 π.μ. - 8:00 μ.μ.
Παρασκευή: 10:00 π.μ. - 6:00 μ.μ.
Σάββατο: ΚΛΕΙΣΤΑ
Κυριακή: ΚΛΕΙΣΤΑ

Socials

MyDermaClinic © 2019. All Rights Reserved