ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΤΕ ΤΙΣ ΡΥΤΙΔΕΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΧΩΡΙΣ BOTOX

Η Βοτουλινική τοξίνη (ΒΟΤΟΧ/DYSPORT), είναι αναμφισβήτητα η μεγαλύτερη επανάσταση στην επιστήμη της κοσμετολογίας μέχρι σήμερα, εξαιτίας της μοναδικής, αξιοθαύμαστης και μακράς διάρκειας αντιρυτιδικής της δράσης. Η χρήση του μπότοξ αποτέλεσε σταθμό για την αισθητική δερματολογία καθώς και εφαλτήριο για συνεχή έρευνα στον τομέα της αντιγήρανσης. Έτσι σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε στη διάθεσή μας μία νέα ουσία, την Αργιλερίνη, με δράση παρόμοια με εκείνη της βοτουλινικής τοξίνης και σας την παρουσιάζουμε αμέσως παρακάτω.

Συχνές Ερωτήσεις

Η Αργιρελίνη είναι ένα φυσικό εξαπεπτίδιο που ανακαλύφθηκε κατά τη διάρκεια ενός ερευνητικού προγράμματος. Εφαρμόσθηκε σε γυναίκες εθελόντριες για χρονικό διάστημα ενός μήνα και πέτυχε την in vivo ελάττωση του βάθους των ρυτίδων τους κατά 30%, σύμφωνα με τα ευρήματα της τοπογραφικής ανάλυσης του δέρματος του προσώπου τους.
Η Αργιρελίνη δρα αναστέλλοντας την απελευθέρωση νευροδιαβιβαστών (κατεχολαμινών) και ελαττώνει την μυϊκή σύσπαση. Μιμείται δηλαδή τη δράση της νευροτοξίνης (μπότοξ) στους ιστούς. Είναι λιγότερο ισχυρή από τη Βοτουλινική τοξίνη, αλλά δεν εμφανίζει την τοξικότητα που έχει το μπότοξ όταν χρησιμοποιείται σε μεγάλες δόσεις. Θα μπορούσαμε να πούμε δηλαδή, ότι η Αργιλερίνη είναι ένα ασφαλές βιοπεπτίδιο, εναλλακτικό της βοτουλινικής τοξίνης στην Κοσμετολογία.
Η Αργιρελίνη, έχει μερικά ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που την κάνουν πολλά υποσχόμενη ουσία:· Είναι πολύ διεισδυτική στο δέρμα· Δεν δημιουργεί ερεθισμούς· Δεν παρουσιάζει τοξικότητα σε υψηλές συγκεντρώσειςΤο φαρμακευτικό της προφίλ είναι δηλαδή ασφαλές, όσο και αποτελεσματικό. Για τον λόγο αυτό, τα πεπτίδια που μιμούνται τη δράση του μπότοξ όπως είναι η Αργιλερίνη, αναμένεται να αποτελέσουν την επόμενη γενιά δερμοκαλλυντικών με αντιρυτιδική δράση.
Η χρήση της Αργιλερίνης συνιστάται:· Για την βελτίωση των γραμμών έκφρασης στο μέτωπο, τα φρύδια και γύρω από τα μάτια· Για την βελτίωση των γραμμών έκφρασης στο άνω χείλος (ρυτίδες καπνιστού ή bar code).
Η Αργιλερίνη χρησιμοποιείται σαν ενέσιμη μεσοθεραπεία από τον Ειδικό Δερματολόγο, ο οποίος αφού εκτιμήσει τον βαθμό των ρυτίδων έκφρασης και τη φωτογήρανση στο δέρμα σας, θα προτείνει τον απαιτούμενο αριθμό συνεδριών καθώς και το κατάλληλο μεσοθεραπευτικό σχήμα σύμφωνα με τις ανάγκες σας.ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕΤΑ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΑΡΓΙΡΕΛΙΝΗ1. Φυσικό και ήπιο αποτέλεσμα μπότοξ στο δέρμα2. Αποτελεσματική αντιρυτιδική δράση3. Μείωση και πρόληψη των ρυτίδων έκφρασης

Η μεγάλη αγάπη για το λειτούργημά μου, με οδήγησαν στο να δημιουργήσω τη mydermaclinic.
Καθημερινά, μαζί με την ομάδα μου, προσπαθούμε να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, μέσα σε ένα φιλόξενο και υπεύθυνο περιβάλλον.

Ωράριο Ιατρείου

Δευτέρα: 9:00 π.μ. - 8:00 μ.μ.
Τρίτη: 12:00 μ.μ. - 8:00 μ.μ.
Τετάρτη: 9:00 π.μ. - 8:00 μ.μ.
Πέμπτη: 12:00 π.μ. - 8:00 μ.μ.
Παρασκευή: 10:00 π.μ. - 6:00 μ.μ.
Σάββατο: ΚΛΕΙΣΤΑ
Κυριακή: ΚΛΕΙΣΤΑ

Socials

MyDermaClinic © 2019. All Rights Reserved