ELLANSE

Νέο ενέσιμο αυξητικό υλικό για βαθειά ανάπλαση των ιστών με απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα και μεγάλη διάρκεια.Ανήκει στην μεγάλη κατηγορία των fillers, αλλά καινοτομεί ταυτόχρονα, επειδή λειτουργεί και ως βιοδιεγέρτης κολλαγόνου (collagen stimulator). Χάρη στην πρωτοποριακή σύνθεσή του, όχι μόνο προσδίδει όγκο αλλά συγχρόνως αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου δίνοντας στο πρόσωπο φυσική ομορφιά. Έτσι, όταν τα μόρια του υλικού απορροφώνται, το φυσικό κολλαγόνο παίρνει το θέση τους και το δέρμα εξακολουθεί να δείχνει γεμάτο και διορθωμένο.Τα προϊόντα Ellansé S και M, που έχουν διάρκεια αντίστοιχα ένα ή δύο χρόνια, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη διόρθωση όλων των ρυτίδων του προσώπου: ρινοπαρειακές, ρυτίδες του καπνιστή στο άνω χείλος, ρυτίδες στην περιοφθάλμια περιοχή. Είναι ιδανικά για την αύξηση ζυγωματικών και την πλήρωση του όγκου στους κροτάφους και όπου αλλού υπάρχει ανάγκη.Τα προϊόντα Ellansé L και E, με διάρκεια τρία ή τέσσερα χρόνια αντίστοιχα, χρησιμοποιούνται για την αύξηση χαρακτηριστικών όπως το πηγούνι και η μύτη. Επίσης τοποθετούνται σε περιοχές του σώματος όπως τα γόνατα.Στην κόκκινη περιοχή των χειλιών και στο μεσόφρυο δεν χρησιμοποιείται το Ellansé και είναι προτιμότερη η αύξηση με υαλουρονικό οξύ.


Η δραστική ουσία του Ellansé, η πολυκαπρολακτόνη, χρησιμοποιείται σε ιατρικά εμφυτεύματα εδώ και δεκαετίες με απόλυτη ασφάλεια ενώ έχει και την έγκριση του αμερικάνικου FDA για αυτή τη χρήση.Το Ellansé είναι βιοσυμβατό, πλήρως απορροφήσιμο και διαθέτει προφίλ ασφαλείας που είναι ανάμεσα στα υψηλότερα των ενέσιμων αυξητικών υλικών.

Συχνές Ερωτήσεις

Η δραστική ουσία του Ellansé είναι η πολυκαπρολακτόνη, ένα πολυμερές που χρησιμοποιείται εδώ και δεκαετίες σε ιατρικά εμφυτεύματα. Είναι απόλυτα βιοδιασπώμενη, γεγονός που την καθιστά ιδανική για τη χρήση της για αισθητικούς σκοπούς.Η πολυκαπρολακτόνη έχει την έγκριση του αμερικάνικου FDA για τη χρήση σε εμφυτεύματα.
Μετά την έγχυση, η πολυκαπρολακτόνη διεγείρει τους ινοβλάστες, τα κύτταρα που ευθυνονται για την παραγωγή του κολλαγόνου.Στο πέρασμα του χρόνου οι ινοβλάστες παράγουν κολλαγόνο και έτσι αυξάνουν τον όγκο της περιοχής όπου τοποθετήθηκε το υλικό. Αυτό σημαίνει πώς δεν είναι μόνοτο ίδιο το υλικό που προσδίδει όγκο αλλά και το κολλαγόνο που συνθέτει ο οργανισμός.
Το Ellansé έχει τόσο άμεσα όσο και μακροχρόνια αποτελέσματα καθώς διορθώνει λεπτές και βαθύτερες ρυτίδες, διαμορφώνει και βελτιώνει το περίγραμμα του προσώπου εξαφανίζοντας τη χαλάρωση, ενώ ταυτόχρονα αναστρέφει τη διαδικασία της γήρανσης μέσω της κολλαγογένεσης που δημιουργεί.Ανάλογα με τις επιθυμίες και τις ανάγκες μπορούμε να επιλέξουμε το κατάλληλο προϊόν. Το Ellansé έχει μία γκάμα 4 προϊόντων ανάλογα με τη διάρκεια που θέλουμε να εξασφαλίσουμε, από ένα μέχρι τέσσερα χρόνια.
Ο τελικός αριθμός των απαραίτητων συνεδριών θα εξαρτηθεί από την πρόοδο της ενυδάτωσης κατά την διάρκεια της θεραπείας.Μία συνεδρία αρκεί για ένα απαλό και ενυδατωμένο δέρμα πριν από ένα σημαντικό γεγονός της ζωής σας.Ωστόσο για καλύτερα και πιο μακροχρόνιο αποτέλεσμα προτείνουμε 4 συνεδρίες κάθε 20-30 ημέρες. Και στην φάση της συντήρησης μία συνεδρία κάθε 2-3 μήνες.

Η μεγάλη αγάπη για το λειτούργημά μου, με οδήγησαν στο να δημιουργήσω τη mydermaclinic.
Καθημερινά, μαζί με την ομάδα μου, προσπαθούμε να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, μέσα σε ένα φιλόξενο και υπεύθυνο περιβάλλον.

Ωράριο Ιατρείου

Δευτέρα: 9:00 π.μ. - 8:00 μ.μ.
Τρίτη: 12:00 μ.μ. - 8:00 μ.μ.
Τετάρτη: 9:00 π.μ. - 8:00 μ.μ.
Πέμπτη: 12:00 π.μ. - 8:00 μ.μ.
Παρασκευή: 10:00 π.μ. - 6:00 μ.μ.
Σάββατο: ΚΛΕΙΣΤΑ
Κυριακή: ΚΛΕΙΣΤΑ

Socials

MyDermaClinic © 2019. All Rights Reserved