Derma Peel Dermaceutic

DERMA PEEL DERMACEUTIC

Είναι γνωστό  ότι το μέλασμα είναι χρώμα το οποίο βρίσκεται στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας και λόγω της αντανάκλασης του φωτός δίνει αυτή την αντιαισθητική γκρίζα χροιά στο δέρμα.

Οι δερματολόγοι της mydermaclinic θα εξετάσoουν  με την ειδική λυχνία WOOD  το  βάθος του μέλασματός σας και θα αποφασίσουν ποιά είναι η πιο κατάλληλη θεραπεία για εσάς.

Δεδομένου ότι οι πιο επιθετκές θεραπείες έχουν μεγαλύτερο κίνδυνο υποτροπής, οι δερματολόγοι μας επιλέγουν  αρχικά θεραπείες με εξειδικευμένα χημικά peelings για την αντιμετώπιση του μελάσματος.

Συχνές Ερωτήσεις

Τα χημικά peelings που χρησιμοποιούμε για την αντιμετώπιση του μελάσματος είναι τρία.
Το AHA, το TCA και το  πιο εξειδικευμένο Mela peel της Γαλλικής εταιρείας Dermaceutic.

Tα πήλινγκ με AHA ή άλφα υδροξυοξέα ή γλυκολικό οξύ είναι επιφανειακού βάθους peelings, τα οποία χρησιμοποιούνται συχνά και χαρακτηρίζονται για την ευκολία της εφαρμογής τους και τον μηδαμινό χρόνο αποθεραπείας τους.
Ενδείκνυνται στα επιφανειακά μελάσματα, τα οποία ανταποκρίνονται και στην λευκαντική κρέμα.
Δεν είναι καθόλου επιθετικά peeling και γι’αυτό το αποτέλεσμα τους είναι αργό αλλά σταθερό.
Χρειάζονται 3-5 συνεδρίες για ένα καθαρό και λαμπερό πρόσωπο.

Tο TCA Peeling είναι ένα πήλινγκ τριχλωροξικού οξέους, το οποίο είναι μεσαίου βάθους ή βαθύ ανάλογα με την συγκέντρωση που χρησιμοποιούμε σε κάθε περίπτωση.
Χρησιμοποιείται στο μέλασμα το οποίο εκτείνεται βαθύτερα και έχει εκπληκτικά αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας συνεδρία.
Χρειάζονται 1-3 συνεδρίες με μεσοδιάστημα 1 μήνα.

Πρόκειται για το πιο εντυπωσιακό πήλινγκ της Dermaceutic εξειδικευμένο για το μέλασμα μαζί με το Cosmo peel Dermaceutic για τις βαθειές ρυτίδες και τις μελαγχρωματιές κηλίδες.

Χρησιμοποιείται στις δύσκολες περιπτώσεις του μελάσματος, της μεταφλεγμονώδους μελάγχρωσης και των δυσχρωμιών μετά από εγκμοσύνη.

Η όλη διαδικασία είναι διπλή.

Προηγείται της εφαρμογής του Mela peel ένα άλλο peeling το οποίο προετοιμάζει το δέρμακατάλληλα ώστε να ακολουθήσει η εφαρμογή του Mela peel στο βάθος που θέλουμε.

Μπορεί να προηγηθεί το active peel (γλυκολικό οξύ), το Milk Peel (γλυκολικό οξύ 50%, λακτικό οξύ 10% και σαλικυλικό οξύ) ή το Cosmo peel (tca και φαινόλη) ανάλογα με την περίπτωση.

Το peeling αυτό επιλέγεται ανάλογα με την περίπτωση και το βάθος του μελάσματος, χρησιμοποιώντας την ειδική λυχνία  και την εμπερία τους ,από τις δερματολόγους μας  Dr Χριστιάννα Ρεπούση και  Dr Άννα Μαρία Τωμαδάκη.

Aμέσως μετά γίνεται η εφαρμογή του Mela Peel στην ίδια συνεδρία, το οποίο δεν ξεπλένεται αλλά παραμένει στο δέρμα για 6 ώρες.

Απαιτούνται από 1 εώς 3 συνεδρίες.

Η θεραπεία ακολουθείται στο σπίτι αρχικά με μία αναπλαστική κρέμα για μία εβδομάδα και στην συνέχεια γίνεται εφαρμογή της εξειδικευμένης κρέμας Mela cream για δύο μήνες περίπου.

Η mela cream είναι μία κρέμα η οποία παρέχεται στον ασθενή μαζί με το peeling, η οποία περιέχει τα συστατικά του ίδιου του peeling σε μειωμένες συγκεντρώσεις.

Εφαρμόζεται για δύο μήνες και συνεχίζει την δράση του peeling στο διάστημα αυτό.

Τα αποτελέσματα του Mela peel είναι ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ.

Η προετοιμασία  είναι απαραίτητη σε όλες τις περιπτώσεις γιατί έτσι έχουμε  πολύ καλύτερα τελικά αποτελέσματα.
Χρησιμοποιείται ειδκή κρέμα που συνταγογραφούν οι δερματολόγοι της mydermaclinic ,  για  την προετοιμασία του δέρματος.
Αυτή λεπταίνει την επιφανειακή στοιβάδα του δέρματος, επιτρέποντας στο διάλυμα του peeling να εισχωρήσει πιο βαθιά και ομοιογενώς.
Η προετοιμασία διαρκεί τουλάχιστον δύο εβδομάδες και πρέπει να γίνεται διακοπή 5 ημέρες τουλάχιστον πριν το peeling.

Για τις επόμενες ημέρες απαιτείται  μία πλούσια ενυδατική ή αναπλαστική κρέμα, αποφυγή του ήλιου και χρήση αντιηλιακού σκευάσματος.

Η μεγάλη αγάπη για το λειτούργημά μου, με οδήγησαν στο να δημιουργήσω τη mydermaclinic.
Καθημερινά, μαζί με την ομάδα μου, προσπαθούμε να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, μέσα σε ένα φιλόξενο και υπεύθυνο περιβάλλον.

Ωράριο Ιατρείου

Δευτέρα: 9:00 π.μ. - 8:00 μ.μ.
Τρίτη: 12:00 μ.μ. - 8:00 μ.μ.
Τετάρτη: 9:00 π.μ. - 8:00 μ.μ.
Πέμπτη: 12:00 π.μ. - 8:00 μ.μ.
Παρασκευή: 10:00 π.μ. - 6:00 μ.μ.
Σάββατο: ΚΛΕΙΣΤΑ
Κυριακή: ΚΛΕΙΣΤΑ

Socials

MyDermaClinic © 2019. All Rights Reserved