Χαλάρωση Σώματος

ΧΑΛΑΡΩΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ

Μεγάλο κεφάλαιο η σύσφιγξη σώματος γιατί είναι αυτό που ποθούμε όλες οι γυναίκες.Και ποιός δεν θα ήθελε ένα σφιχτό σφριγηλό σώμα σαν αυτά που βλέπουμε στα περιοδικά; Και ακόμα καλύτερα χωρίς στάλα ιδρώτα και χωρίς καμία προσοχή ή στέρηση.
Εγώ πρώτη και καλύτερη !!!!Χωρίς όμως κόπο, βοήθεια και συνεχή προσπάθεια και συντήρηση είναι αδύνατο!!! Κι αυτό γιατί εμπλέκονται τόσοι παράγοντες , όπως θα δούμε στη συνέχεια που είναι αδύνατο να τα καταφέρουμε εύκολα.

Συχνές Ερωτήσεις

Η κύρια αιτία της χαλάρωσης του δέρματος είναι η μείωση της ποσότητας και της ποιότητας των ινών κολλαγόνου και ελαστίνης του δέρματος. Το κολλαγόνο είναι το βασικότερο συστατικό του συνδετικού ιστού του οργανισμού και μαζί με τον ελαστικό ιστό είναι υπεύθυνα για το σφιχτό δέρμα, την ελαστικότητα, την σωστή υγρασία και την συνεχή ανανέωση των κυττάρων του δέρματος.
Στην μείωση του κολλαγόνου και της ελαστίνης συμβάλλουν:• Tο ηλιακό φως και κυρίως οι ακτίνες UVA, που διεισδύουν βαθιά στο δέρμα και καταστέλλουν την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.• Η χαμηλή ποσότητα αντιοξειδωτικών βιταμινών(όπως η βιταμίνη Α, η βιταμίνη C και η βιταμίνη F) που υπάρχουν διαθέσιμες στον οργανισμό από την τροφή• Κληρονομικότητα• Ορμονικές αλλαγές από εγκυμοσύνη ή εμμηνόπαυση, τη γήρανση ή το σακχαρώδη διαβήτη.• Οι αυξομειώσεις βάρους• Το απότομο σταμάτημα της προπόνησης• Οι υπερβολικές δίαιτες• Κάπνισμα
Το Palomar Fractional Laser 1540 (αναλυτικά περιγράφεται στις ουλές,) σε συνδυασμό με το RF-Coccon (μονοπολική και διπολική ραδιοσυχνότητα), τη μεσοθεραπεία σύσφιγξης (αναλυτικά περιγράφεται στη μεσοθεραπεία) και προσφάτως τα νήματα PDO (αναλυτικά περιγράφoνται στο μη χειρουργικό lifting) είναι οι μόνες θεραπείες, που μόνες τους ή ακόμα καλύτερα με τον συνδυασμό τους , είναι αποτελεσματικές.Ειδικότερα οι ραδιοσυχνότητες RF Coccon, αυξάνουν την θερμότητα του στρώματος του δέρματος που βρίσκεται κάτω από την επιδερμίδα. Αυτή η στοχευμένη ενέργεια βοηθάει στην αναδιοργάνωση του κυτταρικού περιβάλλοντος και διεγείρει τα κύτταρα για την παραγωγή νέου κολλαγόνου.Το σύστημα RF Coccon παρέχει ορατά αποτελέσματα σύντομα γιατί είναι το μόνο σύστημα της κατηγορίας του που χρησιμοποιεί μια διπλή προσέγγιση. Αυτό σημαίνει ότι θεραπεύει σε δύο διαφορετικά επίπεδα και βάθη. Αυτός είναι ο λόγος που οι περισσότεροι ασθενείς βλέπουν αποτελέσματα αμέσως. Χρησιμοποιεί την μονοπολική και την διπολική ραδιοσυχνότητα. Η μονοπολική χρησιμοποιείται για να μεταφέρει την θερμότητα σε μεγάλα βάθη ενώ η διπολική ραδιοσυχνότητα θερμαίνει τους ιστούς πιο επιφανειακά.
Χρειάζονται κατά μέσο όρο 6- 10 συνεδρίες, διάρκειας 20 – 30 λεπτών με μεσοδιάστημα τουλάχιστον 7 έως 15 ημέρες.
• Αν ανήκουμε στο γυναικείο φύλο προσθέτουμε στην διατροφή μας ισοφλαβόνες που είναι φυτικά οιστρογόνα. Αυτά τα βρίσκουμε σε αφθονία στο μπρόκολο και στη σόγια, σε όλες τις μορφές της. Δεν παραλείπουμε τα καλά λιπαρά των λιπαρών ψαριών όπως ο σολομός.• Διατροφή πλούσια σε βιταμίνη c και άφθονο νερό.• Βασική περιποίηση του δέρματος με απολέπιση και καλή ενυδάτωση.• Σταθερό σωματικό βάρος και άσκηση.
Χαλάρωση και κυτταρίτιδα και τοπικό πάχος είναι συνήθως καταστάσεις που αλληλοσυνδυάζονται και για αυτό συνήθως απαιτείται και συνδυασμός θεραπειών. Αφήστε σε μας τα δύσκολα και θα τα καταφέρουμε!!!!Έχετε λογικές προσδοκίες και μην ξεχνάτε ποτέ τη συντήρηση και την προσωπική σας συμμετοχή!!!

Η μεγάλη αγάπη για το λειτούργημά μου, με οδήγησαν στο να δημιουργήσω τη mydermaclinic.
Καθημερινά, μαζί με την ομάδα μου, προσπαθούμε να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, μέσα σε ένα φιλόξενο και υπεύθυνο περιβάλλον.

Ωράριο Ιατρείου

Δευτέρα: 9:00 π.μ. - 8:00 μ.μ.
Τρίτη: 12:00 μ.μ. - 8:00 μ.μ.
Τετάρτη: 9:00 π.μ. - 8:00 μ.μ.
Πέμπτη: 12:00 π.μ. - 8:00 μ.μ.
Παρασκευή: 10:00 π.μ. - 6:00 μ.μ.
Σάββατο: ΚΛΕΙΣΤΑ
Κυριακή: ΚΛΕΙΣΤΑ

Socials

MyDermaClinic © 2019. All Rights Reserved