ΧΑΛΑΡΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ-ΛΑΙΜΟΥ

Η χαλάρωση του δέρματος είναι ένα από τις μεγαλύτερες δερματολογικές προκλήσεις γιατί και προσδίνει χρόνια και δεν υπάρχει μία μόνο θεραπεία για την αντιμετώπισή του.

Συχνές Ερωτήσεις

Η κύρια αιτία της χαλάρωσης του δέρματος είναι η μείωση της ποσότητας και της ποιότητας των ινών κολλαγόνου και ελαστίνης του  δέρματος.
Το κολλαγόνο είναι το βασικότερο συστατικό του συνδετικού ιστού του οργανισμού και  μαζί με τον ελαστικό ιστό είναι υπεύθυνα  για το σφιχτό δέρμα, την ελαστικότητα, την σωστή υγρασία και την συνεχή ανανέωση των κυττάρων του δέρματος.
Στην μείωση του κολλαγόνου και της ελαστίνης συμβάλλουν:• Tο ηλιακό φως και κυρίως οι ακτίνες UVA, που διεισδύουν βαθιά στο δέρμα και καταστέλλουν την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.• Η χαμηλή ποσότητα αντιοξειδωτικών βιταμινών(όπως η βιταμίνη Α, η βιταμίνη C και η βιταμίνη F) που υπάρχουν διαθέσιμες στον οργανισμό από την τροφή• Κληρονομικότητα• Ορμονικές αλλαγές από εγκυμοσύνη ή εμμηνόπαυση, τη γήρανση ή το σακχαρώδη διαβήτη.• Οι αυξομειώσεις βάρους• Το απότομο σταμάτημα της προπόνησης• Οι υπερβολικές δίαιτες• Κάπνισμα
Το Palomar Lux Fractional Laser 1540,  το RF-Coccon (μονοπολική και διπολική ραδιοσυχνότητα), το σύστημα  ογκομετρικής αντιγήρανσης Vivaceμεσοθεραπεία σύσφιξης, νήματα PDO   καθώς και τα νήματα Silhouette Soft είναι οι μόνες  θεραπείες  που μπορεί να αποβούν αποτελεσματικές  στο δύσκολο έργο της σύσφιξης του προσώπου και του λαιμού, μόνες τους η σε συνδυασμό, αναλόγως του προβλήματος και της κρίσεως της επεμβατικού δερματολόγου Dr Χριστιάννας Ρεπούση.Ειδικότερα οι ραδιοσυχνότητες RF Coccon, και το fractional laser αυξάνουν την θερμότητα του στρώματος του δέρματος που βρίσκεται κάτω από την επιδερμίδα. Αυτή η στοχευμένη ενέργεια βοηθάει στην αναδιοργάνωση του κυτταρικού περιβάλλοντος και διεγείρει τα κύτταρα για την παραγωγή νέου κολλαγόνου.Το σύστημα RF Coccon παρέχει ορατά αποτελέσματα σύντομα γιατί είναι το μόνο σύστημα της κατηγορίας του που χρησιμοποιεί μια διπλή προσέγγιση. Αυτό σημαίνει ότι θεραπεύει σε δύο διαφορετικά επίπεδα και βάθη. Αυτός είναι ο λόγος που οι περισσότεροι ασθενείς βλέπουν αποτελέσματα αμέσως. Χρησιμοποιεί την μονοπολική και την διπολική ραδιοσυχνότητα. Η μονοπολική χρησιμοποιείται για να μεταφέρει την θερμότητα σε μεγάλα βάθη ενώ η διπολική ραδιοσυχνότητα θερμαίνει τους ιστούς πιο επιφανειακά.
Χρειάζονται κατά μέσο όρο 2-5 συνεδρίες, διάρκειας 20 – 30 λεπτών με μεσοδιάστημα τουλάχιστον 7 έως 15 ημέρες.
Μέσω της δημιουργίας νέου κολλαγόνου και ελαστίνης αποκαθίσταται η ελαστικότητα της επιδερμίδας, επαναπροσδιορίζεται το οβάλ του προσώπου, βελτιώνεται η περιοχή των ματιών και ο λαιμός αποκτά πιο νεανική όψη.
Mη σπαταλάτε χρήματα σε κρέμες που υπόσχονται σύσφιγξη και ανόρθωση. Καμία κρέμα, όσο ακριβή και να είναι, δεν μπορεί να φτάσει εκεί που πρέπει και να διεγείρει την κολλαγονογένεση. .Βοηθήστε κι εσείς τον εαυτό σας με τη σωστή άσκηση και διατροφή. Τα αποτελέσματα διαρκούν πολύ περισσότερο και είναι εντυπωσιακά. . . .Απαραίτητη επίσης, για την μεγαλύτερη διάρκεια του αποτελέσματος, η συντήρηση με 2-4 συνεδρίες κάθε 3-4 μήνες.Σε προχωρημένη χαλάρωση έχουν νόημα πιο επεμβατικές τεχνικές όπως lifting. Να είστε σίγουροι ότι θα σας το πούμε…

Η μεγάλη αγάπη για το λειτούργημά μου, με οδήγησαν στο να δημιουργήσω τη mydermaclinic.
Καθημερινά, μαζί με την ομάδα μου, προσπαθούμε να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, μέσα σε ένα φιλόξενο και υπεύθυνο περιβάλλον.

Ωράριο Ιατρείου

Δευτέρα: 9:00 π.μ. - 8:00 μ.μ.
Τρίτη: 12:00 μ.μ. - 8:00 μ.μ.
Τετάρτη: 9:00 π.μ. - 8:00 μ.μ.
Πέμπτη: 12:00 π.μ. - 8:00 μ.μ.
Παρασκευή: 10:00 π.μ. - 6:00 μ.μ.
Σάββατο: ΚΛΕΙΣΤΑ
Κυριακή: ΚΛΕΙΣΤΑ

Socials

MyDermaClinic © 2019. All Rights Reserved