Αυτόλογη Μεσοθεραπεία

Τι Είναι Μεσοθεραπεία 1

ΑΥΤΟΛΟΓΗ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Η αυτόλογη μεσοθεραπεία είναι η μεσοθεραπεία κατά την οποία δεν χρησιμοποιούμε ουσίες όπως υαλουρονικό οξύ και βιταμίνες, αλλά εγχύουμε πλάσμα του ίδιου του ασθενή πλούσιο σε αιμοπετάλια (αυτόλογο) στο μέσο χόριο του δέρματος.Τα αιμοπετάλια του ασθενή έχουν την ιδιότητα να απελευθερώνουν αυξητικούς παράγοντες.Οι αυξητικοί παράγοντες είναι υπεύθυνοι για την αποτελεσματική και ταχύτατη αναγέννηση των ιστών.

Συχνές Ερωτήσεις

Αποτελεί την ενδεικνυόμενη μέθοδο για την αναγέννηση και την διόρθωση λεπτών και βαθιών ρυτίδων αλλά και ρυτίδων έκφρασης, τόσο σε πρόσωπο, όσο σε λαιμό, ντεκολτέ αλλά και χέρια. Επίσης είναι πολύ εντυπωσιακή στην πρόληψη της γήρανσης και όταν στοχεύουμε στην ενυδάτωση και στην διόρθωση ουλών ακμής και ραγάδων.
Η όλη διαδικασία είναι ιδιαίτερα απλή για τον ασθενή, αλλά είναι απαραίτητη η άψογη συνεργασία ενός εξειδικευμένου βιολόγου με την δερματολόγο για την λήψη κα προετοιμασία του σωστού υλικού.Γίνεται λήψη 5-15 ml αίματος από τον ασθενή και πραγματοποιείται φυγοκέντρηση για να απομονωθεί το πλούσιο σε αιμοπετάλια πλάσμα (PRP). Το πλούσιο σε αιμοπετάλια πλάσμα (PRP) ενεργοποιείται στη συνέχεια με την προσθήκη διαλύματος νουκλεοτιδίων (PRP με DNA activator), καθώς και με την προσθήκη ιόντων ασβεστίου.
Η έγχυση του πλάσματος στο πρόσωπο, λαιμό ή και ντεκολτέ και στις βαθιές ρυτίδες γίνεται με την τεχνική της κλασσικής μεσοθεραπείας είτε με την χρήση βελόνας ή dermapen.Η επούλωση του δέρματος είναι ταχύτατη, η ελαστικότητα, ο τόνος και η ανθεκτικότητα του δέρματος βελτιώνονται και οι ίνες κολλαγόνου αναδομούνται. Εφαρμόζεται είτε ως μεμονωμένη θεραπεία ή μετά από fractional laser προσώπου. Ενισχύει κατά πολύ το αποτέλεσμα της ανάπλασης που επιτυγχάνει το fractional laser.(total plasma lift).
Είναι πολύ ασφαλής θεραπεία γιατί χρησιμοποιεί το αίμα του ασθενή και έτσι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος αλλεργικών αντιδράσεων.Επίσης, λόγω της ταχείας επούλωσης χάρη στη δράση των αιμοπεταλίων, ο ασθενής επιστρέφει κανονικά την άλλη μέρα στην εργασία του.
Χρειάζονται από μία έως 4 συνεδρίες με μεσοδιάστημα 2-6 μηνών ανάλογα με την περίπτωση.
Τα αποτελέσματα διαρκούν από 6 μήνες έως και ένα χρόνο.
Η PRP μεσοθεραπεία βελτιώνει της ραγάδες του δέρματος, ενώ μπορεί να εξαλείψει της κόκκινες ραγάδες σε συνδυασμό και με θεραπείες Palomar laser max G.
Τα βασικά πλεονεκτήματα της μεθόδου PRP μεσοθεραπείας είναι:Τα αποτελέσματα έχουν μεγάλη διάρκεια, που μπορεί να ξεπεράσουν τον ένα χρόνο.Αναδομεί την επιδερμίδα με φυσικό τρόπο, χωρίς να επηρεάζει εκφράσεις ή όγκο στο πρόσωπο.Η εφαρμογή της είναι εύκολη και ασφαλής, καθώς προέρχεται από τον ίδιο μας τον οργανισμό και δεν παρατηρούνται ποτέ αλλεργίες.Εκτός από την ενίσχυση στην παραγωγή κολλαγόνου, βοηθά και σε άλλες ζωτικές λειτουργίες του δέρματος, όπως καλύτερη θρέψη και οξυγόνωση της επιδερμίδας.Εξαφανίζει τις ρυτίδες, όχι με το να τις «γεμίζει», αλλά αναδομώντας το δέρμα τοπικά.

Η μεγάλη αγάπη για το λειτούργημά μου, με οδήγησαν στο να δημιουργήσω τη mydermaclinic.
Καθημερινά, μαζί με την ομάδα μου, προσπαθούμε να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, μέσα σε ένα φιλόξενο και υπεύθυνο περιβάλλον.

Ωράριο Ιατρείου

Δευτέρα: 9:00 π.μ. - 8:00 μ.μ.
Τρίτη: 12:00 μ.μ. - 8:00 μ.μ.
Τετάρτη: 9:00 π.μ. - 8:00 μ.μ.
Πέμπτη: 12:00 π.μ. - 8:00 μ.μ.
Παρασκευή: 10:00 π.μ. - 6:00 μ.μ.
Σάββατο: ΚΛΕΙΣΤΑ
Κυριακή: ΚΛΕΙΣΤΑ

Socials

MyDermaClinic © 2019. All Rights Reserved