ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΜΕ PALOMAR FRACTIONAL LASER 1540

Η ανάπλαση, αναδόμηση και η διατήρηση της ποιότητας ενός νεανικού δέρματος είναι επιθυμία όλων των ανθρώπων. Η γήρανση της επιδερμίδας είναι αποτέλεσμα κυρίως της μακροχρόνιας έκθεσης στον ήλιο και εκδηλώνεται όχι μόνο με την εμφάνιση καφέ κηλίδων αλλά και με την εμφάνιση ευρυαγγειών, ρυτίδων και σε πιο έντονο στάδιο με την χαλάρωση της επιδερμίδας. Καμία δυστυχώς χειρουργική θεραπεία δεν μπορεί να προσφέρει βελτίωση της ποιότητας του δέρματος.

Συχνές Ερωτήσεις

Το νέο Laser Fractional 1540 είναι ένα fractional Erbium Glass 1540nm της εταιρίας Palomar/Cynosure και θεωρείται το πιο εξιδεικευμένο μη επεμβατικό laser αντιγήρανσης που χρησιμοποιείται για την κλασματική αναδόμηση, ανάπλαση της επιδερμίδας για την διόρθωση των ρυτίδων.
Το νέο Palomar Fractional laser 1540nm..θεωρείται το πιο εξιδεικευμένο μη επεμβατικό laser αντιγήρανσης που χρησιμοποιείται για την κλασματική αναδόμηση, ανάπλαση της επιδερμίδας για την διόρθωση των ρυτίδων.Tο νέο Laser Fractional 1540nm της εταιρίας Palomar παράγει χιλιάδες μικροσκοπικές αλλά βαθιές στήλες θερμικής ανάπλασης, microthermal ζώνες μέσω των οποίων αποβάλλονται από την επιδερμίδα επιδερμιδικά κύτταρα με αλλοιώσεις γήρανσης ή χρωματικές αλλοιώσεις.Το laser στοχεύει στο 5 εώς και 50 % της επιφάνειας του δέρματος ενώ το υπόλοιπο 50 εώς 95 % παραμένει ανέπαφο και μέσω των ινοβλαστών του οδηγεί στην ταχύτατη επούλωση και αποκατάσταση του δέρματος.
Το δέρμα επουλώνεται πολύ πιο γρήγορα απ’ ότι εάν χειριζόμασταν ολόκληρη την περιοχή , καθότι η θεραπεία χρησιμοποιεί τη φυσική διαδικασία επούλωσης για να δημιουργήσει νέο, υγιή ιστό, ο οποίος θα αντικαταστήσει τις ατέλειες της επιδερμίδας όπως, τις ρυτίδες, το μέλασμα, τις δυσχρωμίες, την ακτινική κεράτωση, τις χρωματικές αλλοιώσεις, τις ουλές ακμής και τις χειρουργικές ουλές.H τεχνολογία είναι τόσο ακριβής, μπορεί να εφαρμοστεί στο πρόσωπο αλλά και εκτός αυτού, συμπεριλαμβάνοντας και τις ιδιαίτερα ευαίσθητες περιοχές του σώματος, όπως ο λαιμός, το στήθος και τα χέρια.
Συνήθως απαιτούνται 2-4 συνεδρίες ανάλογα με την έκταση και την βαρύτητα του προβλήματος με μεσοδιαστήματα 6-8 εβδομάδες
Τις επόμενες ημέρες θα υπάρχει μόνο ένα ήπιο ερύθημα και οίδημα στην περιοχή του προσώπου το οποίο διαρκεί από 2 εώς 3 ημέρες ανάλογα με τo βάθος της θεραπείας.
Τα αποτελέσματα είναι άμεσα και προοδευτικά.Το δέρμα από τις επόμενες κιόλας ημέρες φαίνεται πιο λαμπερό και υγιές ενώ προοδευτικά, καθώς οι βαθύτερες στιβάδες του δέρματος συνεχίζουν την επούλωση με την ενεργοποίηση των ινοβλαστών και την παραγωγή νέου κολλαγόνου το δέρμα βελτιώνεται σταδιακά και σε 2-3 μήνες είναι πιο λείο, λαμπερό και πιο σφριγηλό και ταυτόχρονα διορθώνονται εξαιρετικά τόσο οι λεπτές όσο και οι βαθύτερες ρυτίδες του προσώπου.
Απαραίτητη προυπόθεση είναι η αποφυγή του ήλιου, η χρήση αντιηλιακού σκευάσματος από την ίδια κιόλας ημέρα και η πολύ καλή ενυδάτωση της περιοχής.Η εφαρμογή του νέου Palomar Fractional laser 1540nm γίνεται αποκλειστικά από την ίδια την ιατρό δερματολόγο Dr Χριστιάννα Ρεπούση, η οποία είναι εκπαιδευμένη και πιστοποιημένη δερματολόγος για την εφαρμογη του απο την Palomar/Synosure.

Η μεγάλη αγάπη για το λειτούργημά μου, με οδήγησαν στο να δημιουργήσω τη mydermaclinic.
Καθημερινά, μαζί με την ομάδα μου, προσπαθούμε να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, μέσα σε ένα φιλόξενο και υπεύθυνο περιβάλλον.

Ωράριο Ιατρείου

Δευτέρα: 9:00 π.μ. - 8:00 μ.μ.
Τρίτη: 12:00 μ.μ. - 8:00 μ.μ.
Τετάρτη: 9:00 π.μ. - 8:00 μ.μ.
Πέμπτη: 12:00 π.μ. - 8:00 μ.μ.
Παρασκευή: 10:00 π.μ. - 6:00 μ.μ.
Σάββατο: ΚΛΕΙΣΤΑ
Κυριακή: ΚΛΕΙΣΤΑ

Socials

MyDermaClinic © 2019. All Rights Reserved