Μπορεί τα ονόματά τους να μας δυσκολεύουν, τα αποτελέσματά τους όμως πραγματικά μας εντυπωσιάζουν. Οι δύο εγκεκριμένες από το USFA ουσίες, Φωσφατιδυλοχολίνη (PPC) και Δεοξυχολικό (DC) χρησιμοποιούνται για πρώτη φορά μαζί κατά της τοπικής παχυσαρκίας. Πλέον διατίθενται συνδυαστικά για θεραπεία, με εξαιρετικά έως τώρα αποτελέσματα. Ωστόσο, η δοσολογία και η τεχνική χορήγησης, απαιτούν βαθιά γνώση και εξειδίκευση, τόσο για την επίτευξη του μέγιστου δυνατού και άρτια αισθητικού αποτελέσματος, όσο και για την αποφυγή παρενεργειών.
Η Φωσφατιδυλοχολίνη, είναι ένα σφιγγολιπίδιο που αποτελείται κυρίως από λεκιθίνη. Αποτελεί φυσικό δομικό στοιχείο όλων των κυτταρικών μεμβρανών. Διασπά τα λιποκύτταρα και βοηθά στην γαλακτωματοποίηση του λίπους και την απομάκρυνσή του από τον οργανισμό μέσω του ήπατος. Το Δεοξυχολικό, έχει διπλή δράση. Διασπά το λίπος και αυξάνει την διαλυτότητα της Φωσφατιδυλοχολίνης, κάνοντάς την περισσότερο δραστική.
Παρά το γεγονός ότι η χειρουργική λιποαναρρόφηση παραμένει ο Βασιλιάς στην αντιμετώπιση της τοπικής παχυσαρκίας, η ελάχιστα επεμβατική μέθοδος της ενέσιμης λιπόλυσης κερδίζει συνεχώς έδαφος και οπαδούς. Λογικό ακούγεται, αν σκεφτεί κανείς ότι έχει πολύ μικρότερο χρόνο ανάρρωσης, μικρότερη ταλαιπωρία για τον ασθενή, είναι μέθοδος ασφαλής, οικονομική και αξιόπιστη και επάξια διεκδικεί πλέον μία εξέχουσα θέση ανάμεσα στις διαθέσιμες τεχνικές λιποδιάλυσης και λιπογλυπτικής.
Συνήθως απαιτούνται δύο με τέσσερις συνεδρίες με χρονική απόσταση ενός μήνα μεταξύ τους. Μετά από κάθε συνεδρία είναι δυνατόν να παρατηρηθούν τοπικά φαινόμενα φλεγμονής, όπως οίδημα, ερυθρότητα και σκληρότητα, που είναι συνήθως καλά ανεκτά και υποχωρούν μετά τις πρώτες ημέρες.

Η μεγάλη αγάπη για το λειτούργημά μου, με οδήγησαν στο να δημιουργήσω τη mydermaclinic.
Καθημερινά, μαζί με την ομάδα μου, προσπαθούμε να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, μέσα σε ένα φιλόξενο και υπεύθυνο περιβάλλον.

Ωράριο Ιατρείου

Δευτέρα: 9:00 π.μ. - 8:00 μ.μ.
Τρίτη: 12:00 μ.μ. - 8:00 μ.μ.
Τετάρτη: 9:00 π.μ. - 8:00 μ.μ.
Πέμπτη: 12:00 π.μ. - 8:00 μ.μ.
Παρασκευή: 10:00 π.μ. - 6:00 μ.μ.
Σάββατο: ΚΛΕΙΣΤΑ
Κυριακή: ΚΛΕΙΣΤΑ

Socials

MyDermaClinic © 2019. All Rights Reserved