Skip to content Skip to footer

Οι υπηρεσίες μας

Καλοσωρίσατε στη

mydermaclinic

xristianna-repousi-mydermaclinic.gr
Καλοσωρίσατε στη

mydermaclinic

Ο καθένας μας είναι ξεχωριστός, από κάθε άποψη, γι’ αυτό και έχει ανάγκη από μοναδικές συμβουλές και θεραπευτική προσέγγιση. Ό,τι διαβάζετε, σχετικά με το θέμα που σας απασχολεί, είναι ένα μόνο μέρος της αλήθειας. Την υπόλοιπη αλήθεια αφήστε την σε μας.

Εκπαιδευτήκαμε και εκπαιδευόμαστε συνεχώς για να ανταποκρινόμαστε κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις ανάγκες σας. Μαζί μας θα ενημερώνεστε για τις παρεχόμενες υπηρεσίες στις κλινικές μας, θεραπείες στα πιο συνήθη δερματολογικά προβλήματα, καθώς επίσης και για τις τρέχουσες εξελίξεις στον τομέα της κοσμητικής ιατρικής.

mydermaclinic.gr-team

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους γιατρούς μας

Η ιατρική μας ομάδα είναι πάντα στη διάθεσή σας για να απαντά στα ερωτήματα και να λύνει τις απορίες σας γύρω από κάθε θέμα υγείας και ομορφιάς!

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Η ομάδα της mydermaclinic.

Η μεγάλη αγάπη για το λειτούργημα μου, με οδήγησαν στο να δημιουργησω τη Mydermaclinic. Καθημερινά, μαζί με την ομάδα μου, προσπαθούμε να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, μέσα σε ένα φιλόξενο και υπεύθυνο περιβάλλον.

Dr. Christianna Repoussi

Λίλα

Αν και τα πρώτα μου βήματα με οδήγησαν στον κλάδο των παιδαγωγικών, γρήγορα κατάλαβα ότι μόνο στο χώρο της αισθητικής θα βρω αυτό που μου ταιριάζει.

Αρετή

Ήμουν τυχερή και είχα την πρώτη μου επαγγελματική εμπειρία σε χώρο κοσμητικής δερματολογίας και κατάλαβα ότι κάπου εκεί ανήκω.

Εύη

Πάντα με γοήτευε ο χωρος της ομορφιάς και της αισθητικής. Έτσι, δεν ήταν δύσκολο για εμένα, να αποφασίσω ποιο επάγγελμα ήθελα να ακολουθήσω.

Δέσποινα

Μεγάλωσα στη Νέα Μάκρη Αττικής και από πολύ μικρή ηλικία ανακάλυψα το ενδιαφέρον μου για το
χώρο της ομορφιάς και της περιποίησης.

Ορέστης

Αποφασισμένος να ασχοληθώ με την αισθητική και επανορθωτική ιατρική πριν ακόμα ενηλικιωθώ, προσπάθησα σθεναρά για μία θέση στην Ιατρική Σχολή.

Μαρτυριες ασθενων

Τι είπαν για εμάς

Η κα Χριστιάννα Ρεπούση δεν είναι μόνο μια άριστη καταρτισμένη δερματολόγος, αλλά και επιστήμονας που τιμά με το ήθος της την ιατρική επιστήμη.Οι γνώσεις της, η άψογη κατάρτιση της, η δοτικότητα της, το ζεστό χαμόγελο της αλλά και το γεγονός ότι πραγματικά νοιάζεται για τον ασθενή της, την κάνουν την ιδανική δερματολόγο.Τη συστήνω ανεπιφύλακτα!!

Βάσω Βασιλειάδη

Έπαγγελματισμός και άψογες υπηρεσίες. Η γιατρός και η ομάδα της σε κερδίζουν από την πρώτη στιγμή.

Μαρία Ανδρικοπούλου

Αρχικά θέλω να πω πόσο χαίρομαι που ήρθαν Αθήνα (λέω ήρθαν γιατί είναι μια ομάδα ατόμων από πίσω όπου είναι όλοι τους εξαίρετοι). Ξέρουν πολύ καλά την δουλειά τους, εμπιστευτείτε τους. Εμένα αυτό που με καλύπτει σε αυτό το ιατρείο είναι πως είναι επαγγελματίες και ταυτόχρονα προσιτοί και ανθρώπινοι.

Κατερίνα Ζαμπέλη

Φοβερή εξυπηρέτηση. Γρήγορο και ακριβές. Ξέρουν την τέχνη τους. Συνιστάται. Το καλύτερο στην Αθήνα με διαφορά!

Αριστοτέλης Δήμου

Η καλύτερη δερματολόγος του κόσμου με τους πιο υπέροχους συνεργάτες !!!
Άρτια καταρτισμένοι όλοι, αγαπούν αυτό που κάνουν και φαίνεται.
Σέβονται τους ασθενείς τους και εμπνέουν εμπιστοσύνη.
Ο χώρος είναι πεντακάθαρος και ωραία διακοσμημένος με στυλ χωρίς υπερβολές.
Δεν αλλάζω την MyDermaClinic και την Dr Ρεπούση με τίποτα !!!

Σάσα Κοβέου

Η εμπειρια στο νεο χωρο της Χριστιαννας ηταν εκπληκτικη!! Τοσο η Χριστιαννα οσο και ο Ορεστης με εντυπωσιασαν με τις συμβουλες τους, τις τεχνικες που χρησιμοποιουν και με την λεπτομερη εξεταση των προσωπικων μου αναγκων. Τους ευχαριστω για ολα και θα τους επισκεφτω συντομα και παλι!!!

Αθηνά Αιναλή

Αστέρια όλη η ομάδα!Μου είπαν πράγματα που δεν μου είχαν πει αλλού. Προσοχη στις λεπτομέρειες μεγάλη, η Κα Χριστιάνα και ο συνεργάτης της!
Χαμογελαστοί και ανοιχτοκαρδοι!
Ευχαριστώ πολύ.

Ευαγγελία Λίλα Βεκρή

Γίνε μέλος της κοινότητας της mydermaclinic

Για να ενημερώνεστε για τις καινοτόμες θεραπείες μας, να μαθαίνετε τα νέα μας και να επωφελείστε από τις αποκλειστικές προσφορές μας.

Ο ΧΩΡΟΣ ΜΑΣ

Οι Κλινικές

mydermaclinic.gr-logo