ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΕΙΤΕ ΑΝΤΙΟ ΣΤΗΝ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ !!!
Εξαφανίστε την όψη φλοιού πορτοκαλιού εντελώς ανώδυνα με όπλο τους μαγικούς κυλίνδρους της LPG Cellu M6 integral 2 (το τελευταίο μοντέλο της LPG!!!)

Τα έχετε δοκιμάσει όλα: Δίαιτα, γυμναστική, κρέμες κατά της κυτταρίτιδας, υγιεινή διατροφή. Όμως η όψη του φλοιού πορτοκαλιού είναι ακόμα στους γλουτούς σας. Το ίδιο πρόβλημα έχει και μια φίλη σας, παρόλο που εκείνη είναι πιο αδύνατη από εσάς. Υπάρχει λύση ή να… καταθέσετε τα όπλα;

Η κυτταρίτιδα ταλαιπωρεί το 90% των γυναικών από την εφηβική ακόμη ηλικία. Τα περιττά κιλά επιβαρύνουν την εικόνα της, αλλά δεν παίζουν πάντα ιδιαίτερο ρόλο στην εμφάνισή της.

Στην πραγματικότητα η κυτταρίτιδα είναι μια ιδιαίτερα σύνθετη διαταραχή, στην οποία εμπλέκονται η κακή μικροκυκλοφορία του αίματος, η μικροκυκλοφορία των λεμφικών υγρών, το τοπικό πάχος, η κατακράτηση υγρών και η υφή του δέρματος στις επίμαχες περιοχές. Οι γιατροί την στοχεύουν με το πιο αποτελεσματικό όπλο, το σύστημα Endermologie Lipomassage, το μοναδικό με επίσημη έγκριση FDA για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. Οι πανεπιστημιακές μελέτες κάνουν λόγο για λιπόλυση έως και 70% και για εκπληκτική αναδόμηση του δέρματος.

Η Endermologie lipomassage είναι μία πατενταρισμένη τεχνική αδυνατίσματος που ενεργοποιεί την αποβολή λίπους (λιπόλυση) με σκοπό την απομάκρυνση του τοπικού πάχους και την αποκατάσταση της λείας υφής της επιδερμίδας μέσω της παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης. Αυτά επιτυγχάνονται μέσω της μηχανικής διέγερσης που προκαλούν οι κύλινδροι της LPG.

Η επιστήμη της κυτταρικής διέγερσης που έχει εξελίξει η LPG αποδεικνύεται με περισσότερες από 110 επιστημονικές μελέτες. Οι κύλινδροι μεταδίδουν μηχανικά μηνύματα (mechanotransduction) στο δέρμα και προκαλούν στα βαθύτερα στρώματα βιολογικές αντιδράσεις ανώδυνα. Στο ιατρείο μας όλες οι θεραπείες για το πρόσωπο και το σώμα που προσφέρονται είναι μέσω του πιο εξελιγμένου μοντέλου-πλατφόρμας της εταιρείας LPG , του CELLU M6 Integral i2.

Ακόμα, η θεραπεία μπορεί να συνδυαστεί με λιποαναρρόφηση και είτε να προηγηθεί της επέμβασης, είτε να ακολουθήσει βοηθώντας την ανάρρωση και την βελτίωση του χειρουργικού αποτελέσματος.

Η βελτίωση είναι ορατή από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Οι περιοχές όπου έχει ήδη γίνει εφαρμογή είναι αποσυμφορημένες, λιγότερο συμπαγείς και λιγότερο ογκώδεις. Κατά μέσο όρο χρειάζονται 12 συνεδρίες, ωστόσο ο αριθμός των συνεδριών ποικίλει από ασθενή σε ασθενή. Οι συνεδρίες γίνονται δύο φορές την εβδομάδα.

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μετά την 4η συνεδρία. Τα θεαματικά αποτελέσματα της θεραπείας Endermologie®, μπορούν να εμπεριστατωθούν με μετρήσεις και φωτογραφίες πριν, κατά τη διάρκεια και στο τέλος της θεραπείας.

Το αποτέλεσμα:

Αδύνατο και καλλίγραμμο σώμα με απαλό και σφριγηλό δέρμα Μετά από έξι επισκέψεις το δέρμα είναι πιο λείο και το σώμα σμιλεμένο και τονωμένο. Ειδικότερα θα παρατηρήσετε:

1. Πιο λεπτή σιλουέτα και πιο σφριγηλό και απαλό δέρμα.

2. Αύξηση της λιπόλυσης κατά 70%, σύμφωνα με μελέτες και σμίκρυνση των λιποκυττάρων.

3. Λείανση της κυτταρίτιδας. Οι ανεξάρτητοι μηχανικοί κύλινδροι της LPG προκαλούν μηχανική διέγερση, που ελαστικοποιεί τον λιπώδη ιστό. Το δέρμα γίνεται πιο λείο και μαλακό και η κυτταρίτιδα σταδιακά εξαφανίζεται!

4. Μείωση της επιφάνειας της κυτταρίτιδας κατά 20%, σύμφωνα με μελέτες (Πηγή: Nouv. Dermatology 2004 ; 23 : 261-269)

5. Σύσφιγξη του δέρματος. Οι μηχανικοί κύλινδροι της LPG ενεργοποιούν την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης και το δέρμα είναι αισθητά πιο σφριγηλό και τονωμένο.

6. Αναδόμηση του δέρματος +240%, σύμφωνα με μελέτες (Πηγή: Clinical Investigation Center, Toulouse Hospital, France. Research Report 2009).

7. Σμίλευση του σώματος: Οι μηχανικοί κύλινδροι της LPG σμιλεύουν το σώμα με ακρίβεια, εστιάζοντας σε συγκεκριμένες περιοχές. Έτσι, επιτυγχάνεται ισορροπία στην κατανομή του λίπους και αποκαθίσταται το ιδανικό σχήμα του σώματος.

TIPS!!!!

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ !!!!

Ελάχιστα είναι τα ιατρεία που διαθέτουν το πιο εξελιγμένο μοντέλο-πλατφόρμα της γνωστής εταιρείας LPG, του CELLU M6 Integral i2 με τα μοναδικά αποτελέσματα . Μπορείτε να ενημερωθείτε για τα ιατρεία αυτά ΜΟΝΟ μπαίνοντας στην επίσημη ιστοσελίδα της LPG.

Η μεγάλη αγάπη για το λειτούργημά μου, με οδήγησαν στο να δημιουργήσω τη mydermaclinic.
Καθημερινά, μαζί με την ομάδα μου, προσπαθούμε να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, μέσα σε ένα φιλόξενο και υπεύθυνο περιβάλλον.

Ωράριο Ιατρείου

Δευτέρα: 9:00 π.μ. - 8:00 μ.μ.
Τρίτη: 12:00 μ.μ. - 8:00 μ.μ.
Τετάρτη: 9:00 π.μ. - 8:00 μ.μ.
Πέμπτη: 12:00 π.μ. - 8:00 μ.μ.
Παρασκευή: 10:00 π.μ. - 6:00 μ.μ.
Σάββατο: ΚΛΕΙΣΤΑ
Κυριακή: ΚΛΕΙΣΤΑ

Socials

MyDermaClinic © 2019. All Rights Reserved