Η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία. Καλό είναι λοιπόν με τα πρώτα σημάδια γήρανσης του δέρματος, που μπορεί να είναι μείωση της σφριγηλότητας του δέρματος, χαλάρωση και λεπτή ρυτίδωση να επιλέγει κανείς να ακολουθήσει τέτοιου είδους μη επεμβατικές αισθητικές θεραπείες, με σκοπό να αποτρέψουν τη φθορά του χρόνου και να καθυστερήσουν τις περισσότερο επεμβατικές, ενέσιμες ή χειρουργικές θεραπείες.

Η τεχνολογία τελευταίας γενιάς Ραδιοσυχνότητες RF είναι απόλυτα ασφαλής, εφαρμόζεται σε οποιοδήποτε τύπο και χρώμα δέρματος και παρουσιάζει σημαντικά πλεονεκτήματα έναντι των παλαιότερων τεχνολογιών Ραδιοσυχνοτήτων (RF):

  • Η ραδιοσυχνότητα επικεντρώνεται μόνο στην περιοχή που εφαρμόζεται.

  • Η ραδιοσυχνότητα ασκείται ταυτόχρονα στα επιφανειακά αλλά και βαθύτερα στρώματα του δέρματος και σε ακόμα μεγαλύτερο βάθος σε σύγκριση με τις προηγούμενες τεχνολογίες RF.

  • Δεν απαιτείται μεγάλη ισχύς, χάρη στη λόγω της στοχευόμενης δράσης της θεραπείας, και δεν υπάρχει καμία ενόχληση, ούτε πόνος.

  • Άμεσα αποτελέσματα, ορατά από την πρώτη συνεδρία.

Tο RF ενδείκνυνται σε θεραπείες προσώπου για:

Bελτίωση του περιγράμματος του προσώπου, σύσφιξη του δέρματος του προσώπου, μείωση του διπλοσάγονου, λείανση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων ακόμα και ευαίσθητων περιοχών του προσώπου που δεν μπορούσαν πριν να αντιμετωπιστούν χωρίς πόνο ή τραυματισμό, όπως η περιοχή γύρω από τα μάτια και γύρω από τα χείλη.

Μία θεραπευτική εφαρμογή μπορεί να διαρκέσει περίπου 20-30 λεπτά, ανάλογα με την περιοχή εφαρμογής και συνιστάται να επαναλαμβάνεται μια φορά την εβδομάδα με μέσο όρο 4-6 θεραπείες συνολικά.

Τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη κιόλας εφαρμογή και διαρκούν μήνες έως χρόνια με την σωστή συντήρηση, που συνίσταται σε 1 θεραπεία κάθε 4-8 εβδομάδες.

Βεβαίως το αποτέλεσμα και η διάρκειά του εξαρτάται, τόσο από την βιολογική ηλικία των ασθενών, όσο και από τον τρόπο ζωής τους.

Η μεγάλη αγάπη για το λειτούργημά μου, με οδήγησαν στο να δημιουργήσω τη mydermaclinic.
Καθημερινά, μαζί με την ομάδα μου, προσπαθούμε να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, μέσα σε ένα φιλόξενο και υπεύθυνο περιβάλλον.

Ωράριο Ιατρείου

Δευτέρα: 9:00 π.μ. - 8:00 μ.μ.
Τρίτη: 12:00 μ.μ. - 8:00 μ.μ.
Τετάρτη: 9:00 π.μ. - 8:00 μ.μ.
Πέμπτη: 12:00 π.μ. - 8:00 μ.μ.
Παρασκευή: 10:00 π.μ. - 6:00 μ.μ.
Σάββατο: ΚΛΕΙΣΤΑ
Κυριακή: ΚΛΕΙΣΤΑ

Socials

MyDermaClinic © 2019. All Rights Reserved