Το Σάββατο 21 & την Κυριακή 22 Απριλίου, πραγματοποιήθηκε από την Εταιρεία APTOS ένα ακόμα επιτυχημένο σεμινάριο για τα επαναστατικά ΑPTOS THREADS, στα πλαίσια της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης των πιστοποιημένων Ιατρών – Συνεργατών της. Οι Δερματολόγοι της MYDERMACLINIC Dr Χριστιάννα Ρεπούση και Dr Άννα Μαρία Τωμαδάκη συμμετείχαν με επιτυχία, προκειμένου να ενημερωθούν και να εξασκήσουν τις νέες τεχνικές της καινούργιας γενιάς νημάτων APTOS που είναι ό,τι πιο εξελιγμένο και εξιδεικευμένο έχει να επιδείξει η Αισθητική Ιατρική στον τομέα του αναίμακτου (μη χειρουργικού) lifting και είναι πλέον διαθέσιμα και στη χώρα μας.
Το εντυπωσιακό διήμερο Workshop τα είχε όλα. Αναγνωρισμένους επεμβατικούς Δερματολόγους και Πλαστικούς Χειρουργούς, που είχαν την ευκαιρία να εξασκήσουν τις δεξιότητές τους σε ακόμα πιο πρωτοποριακούς τρόπους εφαρμογής των νημάτων APTOS, live εφαρμογή σε άνδρες και γυναίκες ασθενείς όλων των ηλικιών, κάτω από την καθοδήγηση της επίσημης διεθνούς εκπαιδεύτριας της εταιρίας APTOS Dr. Irina Poleva, Δερματολόγο και Καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο του Camerino και πολλά happenings για τους παρευρισκόμενους.
Κατά τη διάρκεια του Workshop, υπήρξε για μία ακόμα φορά η κοινή διαπίστωση από όλους τους συμμετέχοντες, γιατρούς και ασθενείς, του εντυπωσιακού, άμεσου και αισθητικά άριστου αποτελέσματος που εξασφαλίζει η μέθοδος APTOS στη διόρθωση του χαλαρού δέρματος, με μη χειρουργικό τρόπο.
Με τα επαναστατικά νήματα APTOS μπορούμε να κάνουμε γλυπτική προσώπου και σώματος αναίμακτα με ορατά αποτελέσματα μεγάλης διάρκειας. Κατασκευασμένα από Πολυγαλακτικό οξύ και Καπρολακτόνη, λόγω των προηγμένων υλικών και τεχνικών χαρακτηριστικών τους, επιτυγχάνουν άμεση ανάρτηση (lifting) και ριζική ανανέωση (rejuvenation) του δέρματος στην περιοχή που τοποθετούνται. Χρησιμοποιούνται εξίσου με μεγάλη αποτελεσματικότητα τόσο στο πρόσωπο (face lifting), όσο και στο σώμα (body lifting) και τοποθετούνται στο Ιατρείο της MyDermaClinic, από τις ειδικά εκπαιδευμένες και πιστοποιημένες Δερματολόγους μας, κάτω από άσηπτες συνθήκες.
Η διαδικασία εφαρμογής είναι πλήρως ανώδυνη και διαρκεί περίπου 1 ώρα, ενώ τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά, εντυπωσιακότατα και δεν μπορούν να συγκριθούν με άλλα νήματα ανάρτησης (για παράδειγμα τα νήματα cog), καθώς η ελκτική δύναμη των APTOS είναι πολύ μεγαλύτερη και πιο προηγμένη.
Το τελικό αποτέλεσμα προσεγγίζει εκείνο ενός χειρουργικού lifting, αλλά δεν υπάρχουν καθόλου τομές. Η διάρκεια του αποτελέσματος εξαρτάται, όπως πάντα, από τον αριθμό των νημάτων και από τον βαθμό της χαλάρωσης του δέρματος, μπορεί όμως να φθάσει και τα δύο χρόνια.

Ελάτε στη MyDermaClinic να μελετήσουμε και να σχεδιάσουμε παρέα την κατάλληλη θεραπεία για το πρόσωπο ή το σώμα σας για ένα αποτέλεσμα αναίμακτου (μη χειρουργικού) Face & Body Lifting που δεν έχετε ξαναδεί. Περισσότερες πληροφορίες για τα επαναστατικά νήματα APTOS θα βρείτε εδώ:

link που θα οδηγεί στο ολοκληρωμένο κείμενο στις ενέσιμες θεραπείες….

Η μεγάλη αγάπη για το λειτούργημά μου, με οδήγησαν στο να δημιουργήσω τη mydermaclinic.
Καθημερινά, μαζί με την ομάδα μου, προσπαθούμε να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, μέσα σε ένα φιλόξενο και υπεύθυνο περιβάλλον.

Ωράριο Ιατρείου

Δευτέρα: 9:00 π.μ. - 8:00 μ.μ.
Τρίτη: 12:00 μ.μ. - 8:00 μ.μ.
Τετάρτη: 9:00 π.μ. - 8:00 μ.μ.
Πέμπτη: 12:00 π.μ. - 8:00 μ.μ.
Παρασκευή: 10:00 π.μ. - 6:00 μ.μ.
Σάββατο: ΚΛΕΙΣΤΑ
Κυριακή: ΚΛΕΙΣΤΑ

Socials

MyDermaClinic © 2019. All Rights Reserved