Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

HIFU Αναίμακτο Lifting

Η θεραπεία HIFU (High-Intensity Focused Ultrasound) είναι μία από τις πιο σύγχρονες και μη επεμβατικές τεχνολογίες για την τόνωση και τη σύσφιξη της επιδερμίδας, προσφέροντας ορατά αποτελέσματα lifting του προσώπου χωρίς νυστέρι. Με την τεχνολογία των εστιασμένων υπερήχων, η θεραπεία HIFU ενεργοποιεί τους φυσικούς μηχανισμούς ανάπλασης του δέρματος, διεγείροντας την παραγωγή κολλαγόνου στα βαθύτερα στρώματα χωρίς να προκαλεί βλάβες στην επιφάνεια. Το αποτέλεσμα; Σύσφιξη του δέρματος, ανόρθωση του περιγράματος με αποτελέσματα που διαρκούν έως και 18 μήνες.

facial-mydermaclinic.gr

Μη επεμβατική

myskin-care-mydermaclinic.gr

Ήπια ενόχληση

beauty-mydermaclinic.gr

Άμεση επιστροφή
στην καθημερινότητα

mycalendar-mydermaclinic.gr

Αποτελέσματα από την πρώτη συνεδρία

Τα αποτελέσματα της θεραπείας HIFU είναι:


Ανόρθωση και σύσφιξη του προσώπου: Ιδανικό για περιοχές όπως τα ζυγωματικά, το περίγραμμα του προσώπου (jawline contouring) και ο λαιμός.

Μείωση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων: Το HIFU ενεργοποιεί τη φυσική αναδόμηση του δέρματος, προσφέροντας σταδιακή λείανση των ρυτίδων.

Βελτίωση του τόνου και της υφής του δέρματος: Μέσω της ενίσχυσης της παραγωγής κολλαγόνου, το δέρμα αποκτά μεγαλύτερη ελαστικότητα και καλύτερη επαναφορά.

Χωρίς ανάρρωση: Η θεραπεία δεν απαιτεί χρόνο αποθεραπείας, επιτρέποντάς σας να επιστρέψετε άμεσα στις καθημερινές σας δραστηριότητες.

Τα αποτελέσματα της θεραπείας εμφανίζονται σταδιακά, με τη βελτίωση να συνεχίζεται έως και 6 μήνες μετά τη συνεδρία. Μπορείτε να επιστρέψετε άμεσα στις καθημερινές σας δραστηριότητες.

Σε ποιους απευθύνεται;


Η θεραπεία HIFU είναι ιδανική όσους που επιθυμούν μία φυσική μέθοδο σύσφιξης
χωρίς την ανάγκη χειρουργικής επέμβασης, χωρίς ενέσιμες θεραπείες. Είναι κατάλληλη για όσους αντιμετωπίζουν:

Χαλάρωση στο πρόσωπο ή στο σώμα.

Έντονες ρυτίδες και γραμμές έκφρασης.

Απώλεια όγκου ή χαλάρωση περιγράμματος στο πρόσωπο.

Ποιες Περιοχές Μπορούν να Αντιμετωπιστούν;

Η θεραπεία HIFU μπορεί να εφαρμοστεί σε διάφορες περιοχές του προσώπου και του σώματος για την επίτευξη σύσφιξης και ανόρθωσης:

Πρόσωπο: Ζυγωματικά, μέτωπο, λαιμός, πηγούνι (διπλοσάγονο), περίγραμμα προσώπου.

Σώμα: Χαλάρωση στην κοιλιά, στους βραχίονες ή στους μηρούς, βελτιώνοντας την εμφάνιση και τη σύσταση του δέρματος.

Πλεονεκτήματα της Θεραπείας HIFU στο MyDermaClinic

Στο MyDermaClinic, διαλέξαμε για εσάς ένα από τα πιο σύγχρονα και αποτελεσματικότερα μηχανήματα της Ευρωπαϊκής αγοράς. Η τεχνολογία HIFU συνδυάζεται με την μεγάλη εμπειρία των ιατρών μας και την εξατομικευμένη φροντίδα που προσφέρουμε σε κάθε θεραπεία. Η φιλοσοφία μας στηρίζεται πάντα και μόνο σε τεκμηριωμένες μεθόδους, που εγγυώνται αποτελέσματα υψηλών προδιαγραφών, ενώ κάθε θεραπεία σχεδιάζεται ειδικά για τις ανάγκες και τους στόχους κάθε ασθενή.

Γιατί να Επιλέξετε τη θεραπεία HIFU;

Το HIFU αποτελεί την ιδανική επιλογή για άνδρες και γυναίκες όλων των ηλικιών που θέλουν να αντιμετωπίσουν την χαλάρωση, τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες χωρίς να υποβληθούν σε χειρουργική επέμβαση. Απευθύνεται, επίσης, σε όσους αναζητούν φυσικές και μη επεμβατικές μεθόδους πρόληψης της δερματικής χαλάρωσης και αντιγήρανσης.

Συχνές ερωτήσεις

Τα αποτελέσματα της θεραπείας HIFU μπορεί να διαρκέσουν έως και 18 μήνες, ανάλογα με τον τύπο του δέρματος και τις ατομικές αντιδράσεις. Ωστόσο, επειδή το HIFU βασίζεται στη φυσική παραγωγή κολλαγόνου, η βελτίωση συνεχίζεται για έως και 6 μήνες μετά την πρώτη συνεδρία.

Η θεραπεία HIFU μπορεί να προκαλέσει ελαφριά αίσθηση θερμότητας ή μυρμηγκιάσματος κατά τη διάρκεια της εφαρμογής, καθώς η ενέργεια των υπερήχων δρα στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος. Η αίσθηση αυτή συνήθως υποδεικνύει ότι η θεραπεία είναι αποτελεσματική, ενώ για τους περισσότερους ασθενείς είναι ανεκτή.

Συνήθως, οι περισσότεροι ασθενείς βλέπουν παρατηρούν βελτίωση μετά από μία μόνο συνεδρία. Ωστόσο, για πιο έντονη χαλάρωση ή για περιοχές που απαιτούν μεγαλύτερη διόρθωση, μπορεί να προταθεί από τους ιατρούς μας ένα πρωτόκολλο με μέσο όρο 3 συνεδριών, ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος.

Η θεραπεία HIFU είναι εξαιρετικά ευέλικτη και μπορεί να εφαρμοστεί σε διάφορες περιοχές του προσώπου και του σώματος. Στο πρόσωπο, αντιμετωπίζει περιοχές όπως τα ζυγωματικά, το περίγραμμα του προσώπου, ο λαιμός και το μέτωπο. Στο σώμα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για σύσφιξη σε περιοχές όπως η κοιλιά, οι βραχίονες, και οι μηροί.

Η θεραπεία HIFU είναι ασφαλής και μη επεμβατική. Μετά τη συνεδρία, είναι πιθανό να παρατηρηθεί ελαφριά ερυθρότητα ή ήπιο οίδημα, τα οποία συνήθως υποχωρούν μέσα σε λίγες ώρες έως μία μέρα. Δεν απαιτείται χρόνος αποθεραπείας. Σε σπάνιες περιπτώσεις μπορεί να παρατηρηθεί εκχύμωση (μελανιά) σε κάποιο από τα σημεία εφαρμογής ανάλογα με την υπό θεραπεία περιοχή του σώματος.

Η θεραπεία HIFU είναι κατάλληλη για άτομα με ήπια έως μέτρια χαλάρωση του δέρματος που επιθυμούν να βελτιώσουν το περίγραμμα του προσώπου ή να αντιμετωπίσουν τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες. Ωστόσο, δεν συνιστάται για άτομα με σοβαρή χαλάρωση που ίσως χρειάζονται χειρουργική επέμβαση για πιο έντονη διόρθωση.

Η διάρκεια της συνεδρίας εξαρτάται από την περιοχή εφαρμογής, αλλά συνήθως κυμαίνεται από 30 λεπτά έως 60 λεπτά. Μια συνεδρία για ολόκληρο το πρόσωπο μπορεί να διαρκέσει περίπου 40 λεπτά, ενώ μικρότερες περιοχές, όπως ο λαιμός ή το μέτωπο, απαιτούν λιγότερο χρόνο.

Μετά τη θεραπεία HIFU, δεν απαιτείται ειδική φροντίδα ή χρόνος αποθεραπείας. Συνιστάται, ωστόσο, να αποφεύγετε την έκθεση σε άμεσο ηλιακό φως για τις πρώτες ημέρες και να χρησιμοποιείτε αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας. Επιπλέον, καλό είναι να αποφύγετε ζεστά ντους, σάουνες, και έντονη άσκηση για 48 ώρες μετά τη θεραπεία.

Η τεχνολογία HIFU έχει εγκριθεί από τον FDA και είναι κλινικά αποδεδειγμένη για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητά της στη σύσφιξη του δέρματος, όταν πραγματοποιείται από εξειδικευμένους ιατρούς και αισθητικούς.

Η θεραπεία HIFU μπορεί να συνδυαστεί με άλλες αισθητικές θεραπείες, όπως ενέσιμα fillers, μεσοθεραπεία ή Botox, για πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα. Ο ιατρός σας θα συστήσει το καλύτερο θεραπευτικό πλάνο με βάση τις ανάγκες και τους στόχους σας.

Η θεραπεία δεν διαταράσσει τον δερματικό φραγμό, για αυτό και μπορείτε άμεσα να φορέσετε μακιγιάζ και αντηλιακό. Δεν απαιτείται χρόνος αποθεραπείας και οι ασθενείς μπορούν να επιστρέψουν άμεσα στις καθημερινές τους δραστηριότητες.

Δείτε επίσης

facial-mydermaclinic.gr

Μη επεμβατική

myskin-care-mydermaclinic.gr

Ήπια ενόχληση

beauty-mydermaclinic.gr

Άμεση επιστροφή
στην καθημερινότητα

mycalendar-mydermaclinic.gr

Αποτελέσματα από την
πρώτη συνεδρία

mydermaclinic.gr-logo