Ίσως η πιο πολυσυζητημένη θεραπεία των τελευταίων 15 ετών…

Ούτε η Allergan (η εταιρεία που το αντιπροσωπεύει να ήμουνα) , δεν θα το υπερασπιζόμουνα τόσο συχνά όπως κάνω στην καθημερινότητά μου στο ιατρείο. Κι αυτό όχι γιατί το προτιμώ έναντι των άλλων θεραπειών, αλλά γιατί έχει κατηγορηθεί και συνδεθεί αδίκως με όλα τα παραμορφωμένα πρόσωπα που βλέπουμε γύρω μας και στις τηλεοράσεις. Και πιστέψτε με είναι το πιο ΑΘΩΟ!!!!

Μερικές αλήθειες λοιπόν για να αποκαταστήσουμε το όνομά του…

 • ΤΟ ΒΟΤΟΧ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΝΕΙ;

  Το Botox δεν παραμορφώνει… Η λειτουργία του Botox συνίσταται στον προσωρινό περιορισμό της λειτουργίας των μυών που προκαλούν τις δυναμικές ρυτίδες. Έτσι αν στο πρόσωπο δεν έχουν ακόμη σχηματισθεί οι στατικές ρυτίδες, με την προσωρινή αδρανοποίηση των μυών που είναι υπεύθυνοι για τη δημιουργία τους, επιτυγχάνεται η πλήρης αποφυγή τους.

  Στην περίπτωση που οι στατικές ρυτίδες έχουν ήδη σχηματισθεί, η δράση του Botox, που δεν επιτρέπει την κίνηση των μυών, οδηγεί στη σταδιακή λείανση και μείωση του βάθους τους.

 • ΠΟΣΟ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΒΟΤΟΧ;

  Το Botox λέγεται και lunch-time treatment γιατί χρειάζεται πολύ λίγος χρόνος για τη θεραπεία.

  Τα αποτελέσματα της θεραπείας με Botox που έρχονται σταδιακά, διαρκούν 4-6 μήνες ενώ η διαδικασία μόλις 10 λεπτά.

 • ΠΟΙΑ BOTOX ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ;

  Εκτός από το ευρέως γνωστό BOTOX της ALLERGAN αμερικανικής προέλευσης, υπάρχει και το λιγότερο γνωστό DYSPORT αγγλικής προέλευσης, το ίδιο αποτελεσματικό και ασφαλές. Αναλόγως του προσώπου, της ηλικίας και της σύσπασης των μυών αποφασίζουμε ποιό είναι το ενδεικνυόμενο. Αφήστε σε μας την επιλογή!!!

 • ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΩ;

  Μην μοιράζεστε το BOTOX, κάποιος θα υποδοσολογηθεί.

  Μην ρωτάτε από το τηλέφωνο πόσο κάνει ένα BOTOX , χαμηλή τιμή σημαίνει συνήθως και χαμηλή ποιότητα υλικού ή εφαρμογής . . δεν θα σας αρέσει ούτε το ένα ούτε το άλλο…

  Μην θεωρείτε ότι γνωρίζετε τα πάντα επειδή έχετε ξανακάνει… η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια…

 •