ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ ΣΕ ΜΑΥΡΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ

Αποτελεί ίσως ένα από τα δυσκολότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει γιατρός και ασθενής.

Ωστόσο, η απώλεια όγκου στην γραμμή των δακρύων καθώς και οι έντονοι μαύροι κύκλοι γύρω από τα μάτια μπορούν να διορθωθούν αρκετά αποτελεσματικά με υαλουρονικό οξύ και βιταμίνες και έτσι το πρόσωπο να δείχνει πιο φρέσκο και λαμπερό!!

[accordion class=’accord1′]
[slide name=”

Πώς δημιουργούνται οι μαύροι κύκλοι;

“]

Η κληρονομικότητα, το εκ γενετής λεπτότερο δέρμα κάτω από τα μάτια, η κακή κυκλοφορία αίματος και λέμφου, η κόπωση, η έλλειψη ύπνου και το κάπνισμα είναι οι σημαντικότεροι παράγοντες για την δημιουργία των μαύρων κύκλων.

[/slide]
[slide name=”

Πως το υαλουρονικό διορθώνει τους μαύρους κύκλους;

“]

Η έγχυση του υαλουρονικού οξέος γύρω από τα μάτια διορθώνει τις λεπτές γραμμές της περιοχής κάτω από τα μάτια και αναπληρώνει τον χαμένο όγκο στην γραμμή των δακρύων που πολλές φορές φαίνεται σαν σκιά χωρίς απαραίτητα να είναι μαύρος κύκλος. Επίσης λόγω του υδρόφιλου χαρακτήρα του, το υαλουρονικό οξύ έχει την ιδιότητα να συγκεντρώνει νερό και να ενυδατώνει βαθιά την περιοχή.

[/slide]
[slide name=”

Πώς το υαλουρονικό ΤEOSYAL redensity διορθώνει τους μαύρους κύκλους;

“]

Η έγχυση του συγκεκριμένου υαλουρονικού οξέος γύρω από τα μάτια, λόγω της εξαιρετικής του σύνθεσης, διορθώνει τους μαύρους κύκλους γιατί έχει την ιδιότητα λόγω του υδρόφιλου χαρακτήρα του υλικού να συγκεντρώνει νερό και να ενυδατώνει βαθιά την περιοχή.
Επίσης το μοναδικό αυτό υλικό διορθώνει τις λεπτές γραμμές της περιοχής κάτω από τα μάτια και αναπληρώνει τον χαμένο όγκο στην γραμμή των δακρύων που πολλές φορές φαίνεται σα σκιά, χωρίς απαραίτητα να είναι μαύρος κύκλος.

[/slide]
[slide name=”

Ποιά τεχνική έγχυσης υαλουρονικού οξέος προτιμούμε στην περιοχή των ματιών;

“]

Με την ατραμαυτική μικροκάνουλα TSK η εφαρμογή του redensity γίνεται ατραυματικά στην περιοχή των ματών ,λόγω της ελαστικότητας και της αμβλείας άκρης της σε σχέση με τις βελόνες.
Με τον τρόπο αυτό εξαφανίζεται ο κίνδυνος εμφάνισης μελανιών και οιδήματος και το αποτέλεσμα είναι πολύ πιο ομοιόμορφο σε σχέση με την παραδοσιακή μέθοδο των τσιμπημάτων με βελόνα.

[/slide]

[/accordion]

Η μεγάλη αγάπη για το λειτούργημά μου, με οδήγησαν στο να δημιουργήσω τη mydermaclinic.
Καθημερινά, μαζί με την ομάδα μου, προσπαθούμε να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, μέσα σε ένα φιλόξενο και υπεύθυνο περιβάλλον.

Ωράριο Ιατρείου

Δευτέρα: 9:00 π.μ. - 8:00 μ.μ.
Τρίτη: 12:00 μ.μ. - 8:00 μ.μ.
Τετάρτη: 9:00 π.μ. - 8:00 μ.μ.
Πέμπτη: 12:00 π.μ. - 8:00 μ.μ.
Παρασκευή: 10:00 π.μ. - 6:00 μ.μ.
Σάββατο: ΚΛΕΙΣΤΑ
Κυριακή: ΚΛΕΙΣΤΑ

Facebook page

MyDermaClinic © 2019. All Rights Reserved