Λεωφορος Μαραθωνος 157 & Δημητριάδου 1, Νέα Μάκρη | Τ: +30 22940 92400

Εγγυημένο αποτέλεσμα Facelift με την καινοτόμο
μη-χειρουργική τεχνολογία APTOS Threads
Από 1800€ μόνο 950€

 
* Η προσφορά αφορά μόνο μία περιοχή εφαρμογής
* Η προσφορά ισχύει για προαγορά μέχρι τέλος Ιουλίου και μπορεί να εφαρμοστεί εντός ενός έτους από την ημερομηνία αγοράς.
 

Γνωρίστε την ΝΕΑ Τεχνολογία APTOS Threads

ΤΙ ΕIΝΑΙ ΤΑ APTOS THREADS?

Tα APTOS THREADS, (από τα αρχικά AntiPtotic System), είναι νήματα κατασκευασμένα από πολυγαλακτικό οξύ και πολυπροπυλένιο. Είναι τα πιο εξειδικευμένα νήματα για ένα μη-χειρουργικό Lifting, λόγω των προηγμένων υλικών και τεχνικών χαρακτηριστικών τους. Επιτυγχάνουν άμεση ανάρτηση (lifting) και ριζική ανανέωση (rejuvenation) του δέρματος στην περιοχή που τοποθετούνται. Οι δρ. Χριστιάννα Ρεπούση και δρ. Άννα Μαρία Τωμαδάκη, άριστα εκπαιδευμένες και πιστοποιημένες από την Εταιρεία ΑPTOS Δερματολόγοι μας, τα χρησιμοποιούν στην αντιμετώπιση της χαλάρωσης όλων των ανατομικών στοιχείων του προσώπου.

ΣΕ ΠΟΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ?

Τα Aptos threads χρησιμοποιούνται με μεγάλη αποτελεσματικότητα στο πρόσωπο και στο λαιμό για την αντιμετώπιση της χαλάρωσης και πτώσης του δέρματος. Στο πρόσωπο επιτυγχάνουν ανόρθωση των ζυγωματικών, διόρθωση του περιγράμματος του προσώπου (jaw line), βελτίωση των ρινοπαρειακών ρυτίδων και των ρυτίδων της πικρίας, καθώς και ανόρθωση των φρυδιών. Στο λαιμό εκτός από την χαλάρωση είναι θεραπεία εκλογής για το διπλοσάγωνο, είτε σαν μονοθεραπεία είτε σε συνδυασμό με λιπόλυση ή λιποαναρρόφηση όταν χρειάζεται. Ωστόσο τα Aptos , δεν προσφέρουν μόνο lifting effect στις περιοχές που τοποθετούνται. Λόγω της σύστασής τους από πολυγαλακτικό, προάγουν την κολλαγονογένεση και την αναδόμηση του δέρματος, με αποτέλεσμα πιο σφριγηλό, λαμπερό και νεανικό δέρμα.

ΠΩΣ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΤΑ APTOS THREADS?

 Τα APTOS Threads, τοποθετούνται στο Ιατρείο μας, κάτω από άσηπτες συνθήκες και μόνο με τοπική αναισθησία. Πολύ σημαντικό ρόλο παίζει η μελέτη και ο σχεδιασμός του κάθε προσώπου, η επιλογή της τεχνικής, αλλά και του κατάλληλου νήματος που θα χρησιμοποιηθεί. Χρησιμοποιούνται από 5 έως 10 νήματα ανά περιοχή, ανάλογα με το τι θέλουμε να επιτύχουμε και πόσες περιοχές επιθυμούμε να θεραπεύσουμε. Το σημείο εισόδου των νημάτων είναι ένα και μοναδικό ανά περιοχή, γεγονός που καθιστά τον τρόπο τοποθέτησης των νημάτων APTOS Threads «ελάχιστα επεμβατικό».

Η διαδικασία εφαρμογής είναι πλήρως ανώδυνη καθώς γίνεται με τοπική αναισθησία και διαρκεί περίπου 1 ώρα.

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά, εντυπωσιακότατα και εξασφαλισμένα και δεν μπορούν να συγκριθούν με άλλα νήματα ανάρτησης (για παράδειγμα τα νήματα cog), καθώς η ελκτική δύναμη των APTOS Threads είναι πολύ μεγαλύτερη και πιο προηγμένη. Η διάρκεια του αποτελέσματος εξαρτάται, όπως πάντα, από τον αριθμό των νημάτων και από τον βαθμό της χαλάρωσης του δέρματος, μπορεί όμως να φθάσει και τα δύο χρόνια.

Αμέσως μετά τη θεραπεία μπορεί να υπάρχει ελαφρύ οίδημα, ήπιες εκχυμώσεις , τράβηγμα ή ήπια ευαισθησία στην περιοχή, που διαρκούν λίγες ημέρες. Πιθανόν να χρειαστεί να γίνει λήψη αντιβιοτικής αγωγής προληπτικά για κάποιες μέρες, εφόσον το κρίνουν σκόπιμο οι δερματολόγοι του ιατρείου μας. Δεν δημιουργούνται ουλές στο δέρμα ούτε σημάδια, δεδομένου ότι τα νήματα είναι βιοσυμβατά και βιοδιασπώμενα σε 360 ημέρες.

Τα νήματα APTOS, μπορούν να συνδυαστούν με όλες σχεδόν τις γνωστές θεραπείες που διαθέτει η σύγχρονη Αισθητική Δερματολογία, όπως fillers ( όπως υαλουρονικό οξύ ), βοτουλινική τοξίνη , Peeling, Laser, αυτόλογη (PRP) και ετερόλογη ενέσιμη μεσοθεραπεία.

APTOS Threads Facelift σε προνομιακή τιμή από 1800€ μόνο 950€
APTOS Threads Facelift σε προνομιακή τιμή από 1800€ μόνο 950€

Χριστιάννα Ρεπούση

Η ιατρική όπως και η Δερματολογία ήταν η πρώτη και μοναδική επιλογή μου και θα ήταν πάλι αν ξανάρχιζα από την αρχή.

Αν περιμένετε να διαβάσετε στη συνέχεια όλα τα νοσοκομεία εσωτερικού κι εξωτερικού που εκπαιδεύτηκα, μπήκατε σε λάθος σελίδα. Κι αυτό γιατί κατάλαβα στην πράξη ότι όσο σημαντική είναι η απόκτηση γνώσης, άλλο τόσο σημαντική είναι η σωστή προσέγγιση του ασθενούς και η ικανότητα να «διαβάζεις» τις βαθύτερες ανησυχίες και ανάγκες του.

MyDermaClinic
 Λεωφορος Μαραθωνος 157 & Δημητριάδου 1, Νέα Μάκρη
 +30 22940 92400