APTOS THREADS, FACE & BODY LIFTING όπως ποτέ άλλοτε!

Το Σάββατο 21 & την Κυριακή 22 Απριλίου, πραγματοποιήθηκε από την Εταιρεία APTOS ένα ακόμα επιτυχημένο σεμινάριο για τα επαναστατικά ΑPTOS THREADS, στα πλαίσια της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης των πιστοποιημένων Ιατρών – Συνεργατών της. Οι Δερματολόγοι της MYDERMACLINIC Dr Χριστιάννα Ρεπούση και Dr Άννα Μαρία Τωμαδάκη συμμετείχαν με επιτυχία, προκειμένου να ενημερωθούν και να εξασκήσουν τις νέες τεχνικές της καινούργιας γενιάς νημάτων APTOS που είναι ό,τι πιο εξελιγμένο και εξιδεικευμένο έχει να επιδείξει η Αισθητική Ιατρική στον τομέα του αναίμακτου (μη χειρουργικού) lifting και είναι πλέον διαθέσιμα και στη χώρα μας.
Το εντυπωσιακό διήμερο Workshop τα είχε όλα. Αναγνωρισμένους επεμβατικούς Δερματολόγους και Πλαστικούς Χειρουργούς, που είχαν την ευκαιρία να εξασκήσουν τις δεξιότητές τους σε ακόμα πιο πρωτοποριακούς τρόπους εφαρμογής των νημάτων APTOS, live εφαρμογή σε άνδρες και γυναίκες ασθενείς όλων των ηλικιών, κάτω από την καθοδήγηση της επίσημης διεθνούς εκπαιδεύτριας της εταιρίας APTOS Dr. Irina Poleva, Δερματολόγο και Καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο του Camerino και πολλά happenings για τους παρευρισκόμενους.
Κατά τη διάρκεια του Workshop, υπήρξε για μία ακόμα φορά η κοινή διαπίστωση από όλους τους συμμετέχοντες, γιατρούς και ασθενείς, του εντυπωσιακού, άμεσου και αισθητικά άριστου αποτελέσματος που εξασφαλίζει η μέθοδος APTOS στη διόρθωση του χαλαρού δέρματος, με μη χειρουργικό τρόπο.
Με τα επαναστατικά νήματα APTOS μπορούμε να κάνουμε γλυπτική προσώπου και σώματος αναίμακτα με ορατά αποτελέσματα μεγάλης διάρκειας. Κατασκευασμένα από Πολυγαλακτικό οξύ και Καπρολακτόνη, λόγω των προηγμένων υλικών και τεχνικών χαρακτηριστικών τους, επιτυγχάνουν άμεση ανάρτηση (lifting) και ριζική ανανέωση (rejuvenation) του δέρματος στην περιοχή που τοποθετούνται. Χρησιμοποιούνται εξίσου με μεγάλη αποτελεσματικότητα τόσο στο πρόσωπο (face lifting), όσο και στο σώμα (body lifting) και τοποθετούνται στο Ιατρείο της MyDermaClinic, από τις ειδικά εκπαιδευμένες και πιστοποιημένες Δερματολόγους μας, κάτω από άσηπτες συνθήκες.
Η διαδικασία εφαρμογής είναι πλήρως ανώδυνη και διαρκεί περίπου 1 ώρα, ενώ τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά, εντυπωσιακότατα και δεν μπορούν να συγκριθούν με άλλα νήματα ανάρτησης (για παράδειγμα τα νήματα cog), καθώς η ελκτική δύναμη των APTOS είναι πολύ μεγαλύτερη και πιο προηγμένη.
Το τελικό αποτέλεσμα προσεγγίζει εκείνο ενός χειρουργικού lifting, αλλά δεν υπάρχουν καθόλου τομές. Η διάρκεια του αποτελέσματος εξαρτάται, όπως πάντα, από τον αριθμό των νημάτων και από τον βαθμό της χαλάρωσης του δέρματος, μπορεί όμως να φθάσει και τα δύο χρόνια.

Ελάτε στη MyDermaClinic να μελετήσουμε και να σχεδιάσουμε παρέα την κατάλληλη θεραπεία για το πρόσωπο ή το σώμα σας για ένα αποτέλεσμα αναίμακτου (μη χειρουργικού) Face & Body Lifting που δεν έχετε ξαναδεί. Περισσότερες πληροφορίες για τα επαναστατικά νήματα APTOS θα βρείτε εδώ:

link που θα οδηγεί στο ολοκληρωμένο κείμενο στις ενέσιμες θεραπείες….

0

Βίβιαν Σταμούλη

Σε ένα περιβάλλον που εμπνέει εμπιστοσύνη και επαγγελματισμό, μπορείς να αφεθείς στα έμπειρα χέρια της δερματολόγου Χριστιάννας Ρεπούση. Πάντα ακριβής στις διαγνώσεις, άκρως ενημερωμένη και εξειδικευμένη στις τελευταίες εξελίξεις για τις θεραπείες προσώπου και σώματος. Το team της επίσης εξαιρετικό. Το προτείνω ανεπιφύλακτα!

Έλπη Λιβιεράτου

Όταν λέμε ιατρείο σκεφτόμαστε ένα περιβάλλον ψυχρό που υποβόσκει ο πόνος. Ο χώρος σας δεν έχει καμμία σχέση με την εικόνα αυτή. Είναι ένα ζεστό περιβάλλον γεμάτο θετική ενέργεια, όπου τα άτομα που το επανδρώνουν είναι πάντα χαμογελαστά, έτοιμα να σε εξυπηρετήσουν και να σου λύσουν οποιδήποτε πρόβλημα. Υπάρχει ένας μοναδικός συνδυασμός φιλικής συμπεριφοράς και επιστημονικής κατάρτισης. Απλά …συνεχίστε έτσι!!!

Κατερίνα Νικολοπούλου

Εδώ και χρόνια η Χριστιάννα έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη μου. Γλυκιά, ευγενική πάντα με το χαμόγελο αντιμετωπίζει τους ασθενείς της με πραγματικό ενδιαφέρον. Της εμπιστεύομαι όλα τα δικά μου δερματολογικά προβλήματα όπως και των παιδιών μου. Το δερματολογικό ιατρείο της Χριστιάννας Ρεπούση προσφέρει υψηλών προδιαγραφών ιατρικές υπηρεσίες. Πολύ καλόγουστος χώρος και άρτια εξοπλισμένο ιατρείο. Εξαιρετική δερματολόγος με σημαντική κατάρτιση, μεγάλη εμπειρία και πάνω απ’όλα με μεγάλη αγάπη για το λειτούργημα που ασκεί. Την συνηστώ ανεπιφύλακτα…

Σοφία Κυπαρίσση

Δύσκολο να κλείσω σε λίγες λέξεις αυτά που νιώθω για τη γιατρό και γυναίκα Χριστιάννα Ρεπούση. Επιστημονικό ήθος, συνέπεια, βαθιά γνώση της επιστήμης της. Το μότο της άλλωστε είναι “Η γνώση είναι δύναμη”. Χαρισματική προσωπικότητα που εμπνέει εμπιστοσύνη, σ’ένα περιβάλλον όπου όλα είναι όμορφα και ανεπιτήδευτα. Η ομάδα της, η dream team της, οι υπέροχες Λίλα και Φιλίτσα, προσεχτική επιλογή της κ.Ρεπούση ώστε το ιατρείο να λειτουργεί άψογα.

Αμαλία Παπαδάκη

Η Χριστιάννα και η ομάδα της παρέχουν υπηρεσίες μοναδικές σε πολύ καλές τιμές. Άνθρωποι που από καρδιάς σου λένε αυτό που πραγματικά έχεις ανάγκη και όχι αυτό που επιτάσσεται από τη μόδα. Εμπιστεύομαι απόλυτα τη Χριστιάννα Ρεπούση και την ομάδα της διότι έχω δει θεαματικά αποτελέσματα στο πρόσωπο και το σώμα…

Ειρήνη Μενδρινού

Χώρος χαλαρός και ιδιαίτερα φωτεινός. Αυτό που χαρακτηρίζει όλη την ομάδα είναι μια ανθρώπινη, φιλική, ζεστή συμπεριφορά που συνοδεύεται από συνεχή επιστημονική ενημέρωση με αποτελέσματα όμορφα, δροσερά, φρέσκα και πάντα τόσο όσο … Σας εμπιστεύομαι

Ελένη Καρκάνη

Υπέροχος χώρος πλαισιωμένος από ξεχωριστούς ανθρώπους με γνώση του αντικειμένου τους, γεμάτους όρεξη και μεράκι για τη δουλειά τους, με σκοπό τους να σου τονισουν ότι είσαι μοναδικός…