Όλα για τις γυναίκες

Αγαπάμε τις γυναίκες χρόνια τώρα. Σφόδρα. Όλες τις γυναίκες. Αγαπάμε την εσωτερική ομορφιά που εκπέμπουν και τον αέρα που αποπνέουν. Αγαπάμε την αυτοπεποίθηση που έχουν και μαχόμαστε τη μικρή αυτή ανασφάλεια που έρχονται να μας καταθέσουν καθημερινά. Δεν έχει σημασία η ηλικία, το ύψος, το χρώμα των μαλλιών, ο τίτλος σπουδών. Τίποτα από τα παραπάνω δεν μετράει το μεγαλείο της ψυχής τους. Αγαπάμε τις γυναίκες με όλες τις ιδιαιτερότητές τους. Τα ψεγάδια, τα τρωτά τους σημεία. Αγαπάμε τις γυναίκες που είναι 1.78 ακριβώς το ίδιο με αυτές στο 1.54. Αγαπάμε τις γυναίκες του χωριού ακριβώς όσο και τις Αρσακειάδες. Τις ξανθές με τις κοκκινομάλλες, τις πορσελάνινες «μινιατούρες» με τις ζουμερές νταρντάνες. Και αγαπάμε να αναδεικνύουμε τη θηλυκή τους πλευρά.
Οι γυναίκες που αγαπάμε δεν είναι γυναίκες βγαλμένες από τα περιοδικά. Είναι γυναίκες βγαλμένες από την καθημερινότητα με μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια όταν ξυπνάνε, με ραγάδες στο σώμα τους ύστερα από εγκυμοσύνες και ρυτίδες στο πρόσωπο που χάιδεψε απαλά ο χρόνος. Οι γυναίκες που αγαπάμε είναι γυναίκες με αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση που πατάνε γερά στα πόδια τους και ξέρουν καλά ότι έχουν μια εσωτερική λάμψη ακαταμάχητη, μια θέληση για ζωή αστείρευτη, ένα πείσμα να πολεμούν τις αντιξοότητες και τις δυσκολίες ακλόνητο, που της κάνει να ξεχωρίζουν. Να ακτινοβολούν. Να σπινθηροβολούν. Κυριολεκτικά.
Πονάν, αλλά δεν κλαίνε. Κι αν κλάψουν το κάνουν γοερά για να μην το ακούσει κανείς. Αν ερωτευτούν, ερωτεύονται σφόδρα. Και μπορούν να κάνουν τρελά πράγματα από έρωτα. Αν φύγουν, θα φύγουν για πάντα χωρίς να κοιτάξουν πίσω τους ούτε ένα λεπτό, ούτε δευτερόλεπτο. Γιατί μέσα τους ξέρουν ότι το προσπάθησαν, το πολέμησαν μέχρι τέλους και τελικά αποφάσισαν ότι δεν τους άξιζε.
Για τα παιδιά τους θα έδιναν τα πάντα. Και την τελευταία ίντσα της καρδιάς τους και τον τελευταίο κόκκο πνοής μέσα τους. Γιατί η μητρότητα για κάποιες γυναίκες είναι μονόδρομος. Και όπως σε όλα τα -χιλιάδες- πράγματα που κάνουν, δίνονται ολόψυχα για να πετύχουν, να τα καταφέρουν, να διακριθούν.
Δεν εντυπωσιάζονται από ακριβά αυτοκίνητα, boutique hotels συνδυασμένα με αστακούς και άψογους κοιλιακούς. ΚΑΙ ΔΕΝ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΧΟΡΗΓΟΥΣ. Αντιθέτως αναζητούν το φλερτ, την αρχέγονη αυτή κινητήριο δύναμη των ανθρώπινων ψυχών και σχέσεων που πλανάται παντού στον αέρα. Ψάχνουν την αληθινή αγάπη, τον μεγάλο έρωτα που κινεί βουνά, ξεγυμνώνει φόβους, ξύνει πληγές αλλά στο τέλος ό,τι κι αν γίνει, όπως κι αν τελειώσει, οδηγεί στη λύτρωση.
Ξενυχτούν… ή τουλάχιστον θέλουν. Εκτιμούν τη νυχτερινή ζωή και αγκαλιάζουν τις μετέπειτα συνέπειες που αφήνει πάνω τους, ιδίως μεγαλώνοντας. Ή καλύτερα ωριμάζοντας. Γιατί οι γυναίκες που αγαπάμε δεν μεγαλώνουν, αλλά ωριμάζουν. Σαν το παλιό, καλό κρασί που όσο χρόνο του δίνεις, τόσο καλύτερο, πολυτιμότερο και σπανιότερο γίνεται!
Όλες αυτές τις γυναίκες τις αγαπάμε λίγο περισσότερο. Γιατί ξέρουμε ότι θα μπορούσαν να πάνε οπουδήποτε. Όμως προτιμούν χρόνια τώρα να είναι εδώ, να μας εμπιστεύονται, να έρχονται και να ξαναέρχονται, να μας καταθέτουν την ψυχή και το σώμα τους – κυριολεκτικά! Και ως αντάλλαγμα τους καταθέτουμε κι εμείς με τη σειρά μας ό,τι πολυτιμότερο έχουμε. Το σεβασμό, την εμπειρία και την αγάπη μας.
Όλα για τις γυναίκες της MyDermaClinic.

Η μεγάλη αγάπη για το λειτούργημά μου, με οδήγησαν στο να δημιουργήσω τη mydermaclinic.
Καθημερινά, μαζί με την ομάδα μου, προσπαθούμε να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, μέσα σε ένα φιλόξενο και υπεύθυνο περιβάλλον.

Ωράριο Ιατρείου

Δευτέρα: 9:00 π.μ. - 8:00 μ.μ.
Τρίτη: 12:00 μ.μ. - 8:00 μ.μ.
Τετάρτη: 9:00 π.μ. - 8:00 μ.μ.
Πέμπτη: 12:00 π.μ. - 8:00 μ.μ.
Παρασκευή: 10:00 π.μ. - 6:00 μ.μ.
Σάββατο: ΚΛΕΙΣΤΑ
Κυριακή: ΚΛΕΙΣΤΑ

Socials

MyDermaClinic © 2019. All Rights Reserved