Όλα για τις γυναίκες

Αγαπάμε τις γυναίκες χρόνια τώρα. Σφόδρα. Όλες τις γυναίκες. Αγαπάμε την εσωτερική ομορφιά που εκπέμπουν και τον αέρα που αποπνέουν. Αγαπάμε την αυτοπεποίθηση που έχουν και μαχόμαστε τη μικρή αυτή ανασφάλεια που έρχονται να μας καταθέσουν καθημερινά. Δεν έχει σημασία η ηλικία, το ύψος, το χρώμα των μαλλιών, ο τίτλος σπουδών. Τίποτα από τα παραπάνω δεν μετράει το μεγαλείο της ψυχής τους. Αγαπάμε τις γυναίκες με όλες τις ιδιαιτερότητές τους. Τα ψεγάδια, τα τρωτά τους σημεία. Αγαπάμε τις γυναίκες που είναι 1.78 ακριβώς το ίδιο με αυτές στο 1.54. Αγαπάμε τις γυναίκες του χωριού ακριβώς όσο και τις Αρσακειάδες. Τις ξανθές με τις κοκκινομάλλες, τις πορσελάνινες «μινιατούρες» με τις ζουμερές νταρντάνες. Και αγαπάμε να αναδεικνύουμε τη θηλυκή τους πλευρά.
Οι γυναίκες που αγαπάμε δεν είναι γυναίκες βγαλμένες από τα περιοδικά. Είναι γυναίκες βγαλμένες από την καθημερινότητα με μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια όταν ξυπνάνε, με ραγάδες στο σώμα τους ύστερα από εγκυμοσύνες και ρυτίδες στο πρόσωπο που χάιδεψε απαλά ο χρόνος. Οι γυναίκες που αγαπάμε είναι γυναίκες με αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση που πατάνε γερά στα πόδια τους και ξέρουν καλά ότι έχουν μια εσωτερική λάμψη ακαταμάχητη, μια θέληση για ζωή αστείρευτη, ένα πείσμα να πολεμούν τις αντιξοότητες και τις δυσκολίες ακλόνητο, που της κάνει να ξεχωρίζουν. Να ακτινοβολούν. Να σπινθηροβολούν. Κυριολεκτικά.
Πονάν, αλλά δεν κλαίνε. Κι αν κλάψουν το κάνουν γοερά για να μην το ακούσει κανείς. Αν ερωτευτούν, ερωτεύονται σφόδρα. Και μπορούν να κάνουν τρελά πράγματα από έρωτα. Αν φύγουν, θα φύγουν για πάντα χωρίς να κοιτάξουν πίσω τους ούτε ένα λεπτό, ούτε δευτερόλεπτο. Γιατί μέσα τους ξέρουν ότι το προσπάθησαν, το πολέμησαν μέχρι τέλους και τελικά αποφάσισαν ότι δεν τους άξιζε.
Για τα παιδιά τους θα έδιναν τα πάντα. Και την τελευταία ίντσα της καρδιάς τους και τον τελευταίο κόκκο πνοής μέσα τους. Γιατί η μητρότητα για κάποιες γυναίκες είναι μονόδρομος. Και όπως σε όλα τα -χιλιάδες- πράγματα που κάνουν, δίνονται ολόψυχα για να πετύχουν, να τα καταφέρουν, να διακριθούν.
Δεν εντυπωσιάζονται από ακριβά αυτοκίνητα, boutique hotels συνδυασμένα με αστακούς και άψογους κοιλιακούς. ΚΑΙ ΔΕΝ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΧΟΡΗΓΟΥΣ. Αντιθέτως αναζητούν το φλερτ, την αρχέγονη αυτή κινητήριο δύναμη των ανθρώπινων ψυχών και σχέσεων που πλανάται παντού στον αέρα. Ψάχνουν την αληθινή αγάπη, τον μεγάλο έρωτα που κινεί βουνά, ξεγυμνώνει φόβους, ξύνει πληγές αλλά στο τέλος ό,τι κι αν γίνει, όπως κι αν τελειώσει, οδηγεί στη λύτρωση.
Ξενυχτούν… ή τουλάχιστον θέλουν. Εκτιμούν τη νυχτερινή ζωή και αγκαλιάζουν τις μετέπειτα συνέπειες που αφήνει πάνω τους, ιδίως μεγαλώνοντας. Ή καλύτερα ωριμάζοντας. Γιατί οι γυναίκες που αγαπάμε δεν μεγαλώνουν, αλλά ωριμάζουν. Σαν το παλιό, καλό κρασί που όσο χρόνο του δίνεις, τόσο καλύτερο, πολυτιμότερο και σπανιότερο γίνεται!
Όλες αυτές τις γυναίκες τις αγαπάμε λίγο περισσότερο. Γιατί ξέρουμε ότι θα μπορούσαν να πάνε οπουδήποτε. Όμως προτιμούν χρόνια τώρα να είναι εδώ, να μας εμπιστεύονται, να έρχονται και να ξαναέρχονται, να μας καταθέτουν την ψυχή και το σώμα τους – κυριολεκτικά! Και ως αντάλλαγμα τους καταθέτουμε κι εμείς με τη σειρά μας ό,τι πολυτιμότερο έχουμε. Το σεβασμό, την εμπειρία και την αγάπη μας.
Όλα για τις γυναίκες της MyDermaClinic.

0

Βίβιαν Σταμούλη

Σε ένα περιβάλλον που εμπνέει εμπιστοσύνη και επαγγελματισμό, μπορείς να αφεθείς στα έμπειρα χέρια της δερματολόγου Χριστιάννας Ρεπούση. Πάντα ακριβής στις διαγνώσεις, άκρως ενημερωμένη και εξειδικευμένη στις τελευταίες εξελίξεις για τις θεραπείες προσώπου και σώματος. Το team της επίσης εξαιρετικό. Το προτείνω ανεπιφύλακτα!

Έλπη Λιβιεράτου

Όταν λέμε ιατρείο σκεφτόμαστε ένα περιβάλλον ψυχρό που υποβόσκει ο πόνος. Ο χώρος σας δεν έχει καμμία σχέση με την εικόνα αυτή. Είναι ένα ζεστό περιβάλλον γεμάτο θετική ενέργεια, όπου τα άτομα που το επανδρώνουν είναι πάντα χαμογελαστά, έτοιμα να σε εξυπηρετήσουν και να σου λύσουν οποιδήποτε πρόβλημα. Υπάρχει ένας μοναδικός συνδυασμός φιλικής συμπεριφοράς και επιστημονικής κατάρτισης. Απλά …συνεχίστε έτσι!!!

Κατερίνα Νικολοπούλου

Εδώ και χρόνια η Χριστιάννα έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη μου. Γλυκιά, ευγενική πάντα με το χαμόγελο αντιμετωπίζει τους ασθενείς της με πραγματικό ενδιαφέρον. Της εμπιστεύομαι όλα τα δικά μου δερματολογικά προβλήματα όπως και των παιδιών μου. Το δερματολογικό ιατρείο της Χριστιάννας Ρεπούση προσφέρει υψηλών προδιαγραφών ιατρικές υπηρεσίες. Πολύ καλόγουστος χώρος και άρτια εξοπλισμένο ιατρείο. Εξαιρετική δερματολόγος με σημαντική κατάρτιση, μεγάλη εμπειρία και πάνω απ’όλα με μεγάλη αγάπη για το λειτούργημα που ασκεί. Την συνηστώ ανεπιφύλακτα…

Σοφία Κυπαρίσση

Δύσκολο να κλείσω σε λίγες λέξεις αυτά που νιώθω για τη γιατρό και γυναίκα Χριστιάννα Ρεπούση. Επιστημονικό ήθος, συνέπεια, βαθιά γνώση της επιστήμης της. Το μότο της άλλωστε είναι “Η γνώση είναι δύναμη”. Χαρισματική προσωπικότητα που εμπνέει εμπιστοσύνη, σ’ένα περιβάλλον όπου όλα είναι όμορφα και ανεπιτήδευτα. Η ομάδα της, η dream team της, οι υπέροχες Λίλα και Φιλίτσα, προσεχτική επιλογή της κ.Ρεπούση ώστε το ιατρείο να λειτουργεί άψογα.

Αμαλία Παπαδάκη

Η Χριστιάννα και η ομάδα της παρέχουν υπηρεσίες μοναδικές σε πολύ καλές τιμές. Άνθρωποι που από καρδιάς σου λένε αυτό που πραγματικά έχεις ανάγκη και όχι αυτό που επιτάσσεται από τη μόδα. Εμπιστεύομαι απόλυτα τη Χριστιάννα Ρεπούση και την ομάδα της διότι έχω δει θεαματικά αποτελέσματα στο πρόσωπο και το σώμα…

Ειρήνη Μενδρινού

Χώρος χαλαρός και ιδιαίτερα φωτεινός. Αυτό που χαρακτηρίζει όλη την ομάδα είναι μια ανθρώπινη, φιλική, ζεστή συμπεριφορά που συνοδεύεται από συνεχή επιστημονική ενημέρωση με αποτελέσματα όμορφα, δροσερά, φρέσκα και πάντα τόσο όσο … Σας εμπιστεύομαι

Ελένη Καρκάνη

Υπέροχος χώρος πλαισιωμένος από ξεχωριστούς ανθρώπους με γνώση του αντικειμένου τους, γεμάτους όρεξη και μεράκι για τη δουλειά τους, με σκοπό τους να σου τονισουν ότι είσαι μοναδικός…