Η μεγάλη αγάπη για το λειτούργημά μου, με οδήγησαν στο να δημιουργήσω τη mydermaclinic. Καθημερινά, μαζί με την ομάδα μου, προσπαθούμε να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, μέσα σε ένα φιλόξενο και υπεύθυνο περιβάλλον. Στόχος μας είναι, οι ασθενείς και οι ενδιαφερόμενοι να νιώθουν ασφαλείς και σίγουροι πως μέσα από μια ειλικρινή εκτίμηση, θα μπορέσουν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες τους. Σας περιμένουμε με χαμόγελο και σεβασμό να σας γνωρίσουμε από κοντά.

Χείλη

Πολλοί άνθρωποι –εκ γενετής- υπολείπονται υαλουρονικού οξέος στην περιοχή των χειλιών, οπότε τα χείλη τους δείχνουν λεπτά και άτονα.

Υαλουρονικό

Το υαλουρονικό οξύ υπάρχει φυσιολογικά στον οργανισμό μας και κυρίως στο δέρμα μας – σε ποσοστό 56% – και είναι απαραίτητο, προκειμένου αυτό να δείχνει πιο σφριγηλό και νεανικό.

¨LIFTING¨ ΧΩΡΙΣ ΝΥΣΤΕΡΙ ΚΑΙ ΤΟΜΕΣ ΜΕ ΝΗΜΑΤΑ PDO

Για άμεση ανόρθωση του περιγράμματος του προσώπου και όχι μόνο….


Με αγάπη για τις νύφες μας

Συμβουλευτείτε μας εγκαίρως για να οργανώσουμε μαζί το καλύτερο πλάνο για εκείνη τη βραδιά που θα βλέπετε και θα σας βλέπουν πολλά χρόνια μετά και θα καμαρώνετε!!!!!

Μαμάδες που θέλουν να μείνουν και γυναίκες

Η απίστευτη ευτυχία που συνοδεύει τη γέννηση του μωρού μας δε νομίζω να μπορεί να συγκριθεί με τίποτα άλλο στη ζωή μιας γυναίκας.

Ακμή

Η ακμή είναι η νόσος κυρίως  της εφηβικής ηλικίας και χαρακτηρίζεται από φλεγμονή των σμηγματογόνων αδένων. Τα τελευταία χρόνια όμως  παρατηρείται αυξημένη συχνότητα και στους ενήλικες!!!