Για πρώτη φορά μαζί ΦΩΣΦΑΤΙΔΥΛΟΧΟΛΙΝΗ και ΔΕΟΞΥΧΟΛΙΚΟ κάνουν θαύματα για την τοπική παχυσαρκία.

Μπορεί τα ονόματά τους να μας δυσκολεύουν, τα αποτελέσματά τους όμως πραγματικά μας εντυπωσιάζουν. Οι δύο εγκεκριμένες από το USFA ουσίες, Φωσφατιδυλοχολίνη (PPC) και Δεοξυχολικό (DC) χρησιμοποιούνται για πρώτη φορά μαζί κατά της τοπικής παχυσαρκίας. Πλέον διατίθενται συνδυαστικά για θεραπεία, με εξαιρετικά έως τώρα αποτελέσματα. Ωστόσο, η δοσολογία και η τεχνική χορήγησης, απαιτούν βαθιά γνώση και εξειδίκευση, τόσο για την επίτευξη του μέγιστου δυνατού και άρτια αισθητικού αποτελέσματος, όσο και για την αποφυγή παρενεργειών.
Η Φωσφατιδυλοχολίνη, είναι ένα σφιγγολιπίδιο που αποτελείται κυρίως από λεκιθίνη. Αποτελεί φυσικό δομικό στοιχείο όλων των κυτταρικών μεμβρανών. Διασπά τα λιποκύτταρα και βοηθά στην γαλακτωματοποίηση του λίπους και την απομάκρυνσή του από τον οργανισμό μέσω του ήπατος. Το Δεοξυχολικό, έχει διπλή δράση. Διασπά το λίπος και αυξάνει την διαλυτότητα της Φωσφατιδυλοχολίνης, κάνοντάς την περισσότερο δραστική.
Παρά το γεγονός ότι η χειρουργική λιποαναρρόφηση παραμένει ο Βασιλιάς στην αντιμετώπιση της τοπικής παχυσαρκίας, η ελάχιστα επεμβατική μέθοδος της ενέσιμης λιπόλυσης κερδίζει συνεχώς έδαφος και οπαδούς. Λογικό ακούγεται, αν σκεφτεί κανείς ότι έχει πολύ μικρότερο χρόνο ανάρρωσης, μικρότερη ταλαιπωρία για τον ασθενή, είναι μέθοδος ασφαλής, οικονομική και αξιόπιστη και επάξια διεκδικεί πλέον μία εξέχουσα θέση ανάμεσα στις διαθέσιμες τεχνικές λιποδιάλυσης και λιπογλυπτικής.
Συνήθως απαιτούνται δύο με τέσσερις συνεδρίες με χρονική απόσταση ενός μήνα μεταξύ τους. Μετά από κάθε συνεδρία είναι δυνατόν να παρατηρηθούν τοπικά φαινόμενα φλεγμονής, όπως οίδημα, ερυθρότητα και σκληρότητα, που είναι συνήθως καλά ανεκτά και υποχωρούν μετά τις πρώτες ημέρες.

0

Βίβιαν Σταμούλη

Σε ένα περιβάλλον που εμπνέει εμπιστοσύνη και επαγγελματισμό, μπορείς να αφεθείς στα έμπειρα χέρια της δερματολόγου Χριστιάννας Ρεπούση. Πάντα ακριβής στις διαγνώσεις, άκρως ενημερωμένη και εξειδικευμένη στις τελευταίες εξελίξεις για τις θεραπείες προσώπου και σώματος. Το team της επίσης εξαιρετικό. Το προτείνω ανεπιφύλακτα!

Έλπη Λιβιεράτου

Όταν λέμε ιατρείο σκεφτόμαστε ένα περιβάλλον ψυχρό που υποβόσκει ο πόνος. Ο χώρος σας δεν έχει καμμία σχέση με την εικόνα αυτή. Είναι ένα ζεστό περιβάλλον γεμάτο θετική ενέργεια, όπου τα άτομα που το επανδρώνουν είναι πάντα χαμογελαστά, έτοιμα να σε εξυπηρετήσουν και να σου λύσουν οποιδήποτε πρόβλημα. Υπάρχει ένας μοναδικός συνδυασμός φιλικής συμπεριφοράς και επιστημονικής κατάρτισης. Απλά …συνεχίστε έτσι!!!

Κατερίνα Νικολοπούλου

Εδώ και χρόνια η Χριστιάννα έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη μου. Γλυκιά, ευγενική πάντα με το χαμόγελο αντιμετωπίζει τους ασθενείς της με πραγματικό ενδιαφέρον. Της εμπιστεύομαι όλα τα δικά μου δερματολογικά προβλήματα όπως και των παιδιών μου. Το δερματολογικό ιατρείο της Χριστιάννας Ρεπούση προσφέρει υψηλών προδιαγραφών ιατρικές υπηρεσίες. Πολύ καλόγουστος χώρος και άρτια εξοπλισμένο ιατρείο. Εξαιρετική δερματολόγος με σημαντική κατάρτιση, μεγάλη εμπειρία και πάνω απ’όλα με μεγάλη αγάπη για το λειτούργημα που ασκεί. Την συνηστώ ανεπιφύλακτα…

Σοφία Κυπαρίσση

Δύσκολο να κλείσω σε λίγες λέξεις αυτά που νιώθω για τη γιατρό και γυναίκα Χριστιάννα Ρεπούση. Επιστημονικό ήθος, συνέπεια, βαθιά γνώση της επιστήμης της. Το μότο της άλλωστε είναι “Η γνώση είναι δύναμη”. Χαρισματική προσωπικότητα που εμπνέει εμπιστοσύνη, σ’ένα περιβάλλον όπου όλα είναι όμορφα και ανεπιτήδευτα. Η ομάδα της, η dream team της, οι υπέροχες Λίλα και Φιλίτσα, προσεχτική επιλογή της κ.Ρεπούση ώστε το ιατρείο να λειτουργεί άψογα.

Αμαλία Παπαδάκη

Η Χριστιάννα και η ομάδα της παρέχουν υπηρεσίες μοναδικές σε πολύ καλές τιμές. Άνθρωποι που από καρδιάς σου λένε αυτό που πραγματικά έχεις ανάγκη και όχι αυτό που επιτάσσεται από τη μόδα. Εμπιστεύομαι απόλυτα τη Χριστιάννα Ρεπούση και την ομάδα της διότι έχω δει θεαματικά αποτελέσματα στο πρόσωπο και το σώμα…

Ειρήνη Μενδρινού

Χώρος χαλαρός και ιδιαίτερα φωτεινός. Αυτό που χαρακτηρίζει όλη την ομάδα είναι μια ανθρώπινη, φιλική, ζεστή συμπεριφορά που συνοδεύεται από συνεχή επιστημονική ενημέρωση με αποτελέσματα όμορφα, δροσερά, φρέσκα και πάντα τόσο όσο … Σας εμπιστεύομαι

Ελένη Καρκάνη

Υπέροχος χώρος πλαισιωμένος από ξεχωριστούς ανθρώπους με γνώση του αντικειμένου τους, γεμάτους όρεξη και μεράκι για τη δουλειά τους, με σκοπό τους να σου τονισουν ότι είσαι μοναδικός…